RH82 -> RE: novemberke 2014 (6.5.2014 15:14:15)
|
No, sestra mi je povedala, da moram poslušati svojega G (pa je njeno mnenje, ki mi ga je vseeno povedala, bilo enako G). Na urgenco se gre ob kakršnikoli krvavitvi, sploh če se ponavalja, da se vidi, če je bejbi v redu. Je pa sestra v živo manj zoprna kot po telefonu. Sem jo danes slišala, ko je z drugo pacientko govorila po telefonu, ji ni šlo najboljš od rok. [sm=zmeden.gif] Bejbi je bil spet v redu, spet je mal zrasel. Mi je pa G rekel, da je krvavitev najverjetneje zaradi posteljice, ki se še ni dvignila, ker je še malo zgodaj za to. Upam, da potem bo res bolje, ko se bo dvignila. Šla sem pa še na transfuzijo na ICT test, ker sem čist negativna (za kri), da vidijo, če je potrebna kakšna preventivna injekcija zaradi Rh-. Žal se pa s tem konča tudi tako željeni (že od oktobra) planiran dopust. [sm=smiley13.gif] So me pa naživcirali zdravniki, nič čudnega, da sem imela na pregledu povišan pritisk. Se pa vsaj ne živciram več. Mi je pasalo malo [sm=hudicek1.gif] spustit ven iz sebe, pa čeprav na forum.
|
|
|
|