Dorotheia
|
Hejla punce! Po dolgem času prišla malo pogledat med vas. Najprej čestitke vsem novim nosečkam! Kako lepo, res! Vse dobro do konca in zdravo dete vsem! Mi smo ok. Mali napreduje lepo in vsak dan se mi zdi, da je kaj novega. Trenutno je priljubljen izraz "opa". Ko mu nekaj pade recimo na tla, reče potem opa. Tako rad govori to, da je zdaj začel že sam metat stvari, da lahko potem reče "opa". Ful je posrečen no. Ostrigli smo ga tudi že, ima ful ful las in res goste. Tako se mi zdi, da je odrastel. Je pa še kar dobrovoljen in vesel otrok. Aja, na novo je to, da se je začela kazati trma. In to včasih tudi taka, da se kar vrže na tla. Na srečo sva oba z mojim dosledna in mali kar pokapiral, da ne bo po njegovo, zato zaenkrat hitro odneha. Itak najhuje šele pride, kar se trme tiče. Drugače vse dela tako hitro, še vedno je kaskader in sploh mu ne morem dopovedat, da naj gleda pod noge. Itak se nonstop spotika potem in je že cel pobuškan. Sem se parkrat tudi ustrašila že. Čeblja sicer na polno, ne vem, koliko v tem obdobju kaj govorijo že, nekaj smiselnih besed reče, ogromno ponavlja za mano ali kom drugim. Tako da pomoje bo kar zgovoren otrok. Aja, pa vrtec smo končno dobili. Septembra sicer. Mi je čisto ok, ker sem s privat varstvom ful zadovoljna in bo takrat že večji za med grupo otrok. Drugače se pa NIČ ne boji. Še tisto kar se je včasih (kakega starejšega gospoda s kakim globokim glasom), zdaj sploh ne več. Tako da je neustrašen. No, to bi se komot lahko kaj bal. Mi ni všeč, da je tako neustrašen. Drugače pa smo super. Pri nas v službi edino že dober mesec norišnica, ker se širimo, in bo še par mesecev tako, tako da imam seveda največ slabo vest, ker sem tudi po 10ur kak teden vsak dan v službi. Ampak kaj naj. Služba je služba. Se tolažim, da bo kmalu za nami, treba zdaj malo potrpet. Pa še dopusti se bližajo. Bi pa tudi jaz počasi bila spet nosečka, pa itak ni šans zaradi službe. Bo treba še počakat. Pa ko/če bo namenjeno, pač bo. Mi je v veselje že to, da imava vsaj enega sončka. Skratka, naši januarčki rastejo. Javite se še ostale kaj!
|