nyna84 -> RE: hvala lepa! (4.2.2014 9:26:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Večino ne bom komentirala, se mi zdi zguba časa, me pa skrbi ena druga stvar. In sicer prihodnost Slovenije. Nekdo z doktoratom, ni vedel, da je pravilno prOvokativno in ne prAvokativno.... groza res. Ni čudno kam plujemo, če mamo take doktorje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Jp, jaz sem se isto vprašala prej, ko sem prebrala uvodni post ... Nekdo s skoraj doktoratom še ni slišal za oblikovno urejeno besedilo. [sm=jezicek.gif] Me prav zanima, katera smer študija je to. [sm=smiley36.gif] Pa raje ne povedat, da ne boste delali sramoto fakulteti. Ali pa sebi. [sm=smiley36.gif] In če bi šlo res zgolj za raziskavo, Mateykini in Lulujini komentarji avtorja ne bi zadeli tako v živo. Ta se pa še vedno pregovarja z njima. [sm=jezicek.gif] V glavnem, škoda denarja za tako "raziskavo". Namen najbrž ni zgrešen, izvedba pa sigurno. Sej je logično, da butasto vprašanje zahteva še bolj butast odgovor. [sm=smiley2.gif] Nihce ni bil prizadet. Brez skrbi. Vcasih smo se dodobra nasmejali. Mislim, da sem imel jaz en spor s tabo na eni tvoji temi, ko ti je tamala lagala... takrat vem, da sem ti uspel podrekat temo samo v enem postu. In stos vsega je bil, da nihce vec ni odgovarjal tebi, temvec vsi meni. Eto, mislim, da sem s tabo imel to. In sedaj vem, da na forum z resnim problemom ne splača obrniti, ker so nekateri gor samo zato, da "drekajo" teme. Potem se pa nad Lulu zgražaš. Še vedno ti manjka ogledalo. A boš sedaj tudi zame poiskal strokovno mnenje pri psihologu, defektologu, ali kje drugje, kaj naj naredim s hčerjo? Razen tega, da jo premikastim in ponižam pred družbo? Ali je bil slučajno že to nasvet psihologa? A se forum sploh zaveda, kakšno škodo ste jim naredili s tem svojim drekanjem tem? Koliko so izgubili na kredibilnosti? Pa še vedno .. a doktorat rabiš, da ugotoviš, da se da vsako debato s pravim komentarjem speljati drugam? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|