Lukka -> RE: hvala lepa! (3.2.2014 19:56:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Lukka, oz. Anže ali kdorkoli je ta trenutek za tipkovnico ... Sicer nekaj časa nisem bila prisotna na RR, ampak sem te pogruntala takoj, ko si napisal, da boš ubral pravne poti proti **** zaradi besede peder. ;) Namreč, tisti, ki se vsaj malo razumemo na pravne poti in tožbe vemo, kako bi potekala pot. Za začetek bi moral priti v Slo. In noben pravi auslender ne bi tega napisal, ker to ve, kaj vse potegne za sabo. In če ste se že odločili popestriti teden na RR zaradi morebitne tožbe, se dajte malo prej posvetujte, kako in koga lahko tožiš oz. kako to poteka, da bo izgledalo bolj pristno. Na tem pa je podlo zaigral tudi RR tim, ki je ***** poslal lažno SMS sporočilo, ker verjamem, da RR tim zelo dobro ve, kakšne podatke sme oz. ne sme nikomur dati. Niti odvetnikom, niti sodnikom, niti policiji. ;) Sta pa padli tudi na mojo igro, finto in še zdaj ne vem, če ste jo pogruntali. [sm=jezicek.gif] Še namig: začela se je ko sem napisala, da moraš biti pa zelo postaven ali nekaj v tem stilu ;) in ste takoj pograbili. Lp Paštetka ali lepše Urška [sm=smiley8.gif] Da sem postaven? Uf, tega se pa je spomnim, mozno da nisem bil jaz. Daj povej malo vec o tej finti, to me pa zanima. Hvalaaa
|
|
|
|