RE: zajter - večerja (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Frodo Bisagin -> RE: zajter - večerja (19.4.2014 22:21:40)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

No, kolikor poznam naše zdravstvo, je Rija morala podpisat. In kolikor poznam našo živinorejo, še nisem slišala, da bi spraševali krave, če so za.

mateyka, tudi ljudje smo živali;).

Zdaj mi je jasno, zakaj imam ob dolocenih postih tu na RR mocan obcutek, da jih je pisala neka zivalica - kokos, ovca ali koza so najpogosteje.

O tem govorim. Ne mislim, da je to ženskam luštno, daaaaleč od tega! Sem vsakič hvaležna, da mi ni bilo tega treba dat skozi in občudujem vse, ki imajo voljo za to (sama sem bila prej prepričana, da eč ne bi šli naravno, bi šla takoj v posvojitev - ravno zaradi vseh teh postopkov). Če se je slišalo tako, kot da podcenjujem trpljenje, ki spremlja umetne oploditve, se opravičujem, ni bilo tako mišljeno. Vseeno pa mislim, da bi si tudi te ženske izbrale rajši to kot prisilno oploditev. Če se sam odločiš, namreč lahko vse skup prekineš, če vidiš, da je šlo predaleč...

Ronja, pojma nimas o cem govoris. Prevec si izkljucna in skoncentrirana na delcek segmenta, ki ga tlacis v doloceno sliko, kamor niti ne pase.

ronja -> RE: zajter - večerja (20.4.2014 18:50:20)

Frodo, primerjavo je dale Rija, ki je to izkusila;). Jaz sem rekla samo, da ni isto, če se za to odločiš ali pa če to naredijo proti tvoji volji. Ne mislim, da ni hudo, če se za to moraš odločit, vseeno pa je gotovo še hujše, če te nekdo s predmetom posili. Ne vem, kako točno delajo v živinoreji, ker se s tem nisem nikoli ukvarjala, vem samo, kako pomagajo teličkom ven, ker je bil stric veterinar, to je pa vse.

aha, in ko se gonmo smo tko kot srne spomladi - brez pameti, samo slepi nagon. dobr da vem, si bom zacahnala na koledarju.

haha, mateyka, nihče ne pravi, da je samo slepi nagon, so pa rezultati vseh raziskav vedno presenedljivi, da ga je več kot si želimo priznat;).

hehe, rija, si kar predstavljam vašega kužka![sm=jezicek.gif] Mogoče smo meli pač srečo s psičko, je bila pa res bistra.

pravzaprav mačka trpi tudi, če dobi

petea, veš, da sem mela že pod prsti, pa sem se ustavila, da ne bi bil kdo užaljen;).

petea -> RE: zajter - večerja (20.4.2014 19:54:17)

Ronja
se dobro, da te lahko kdaj resujemo [sm=smiley36.gif]

Kako ne ves, kako se osemenjuje?
Osemenjevalec nadene rokavico do rame, z roko, v kateri ima cevcico s spermo, seze noter in jo namesti, nato stisne na .bat, da izprazni vsebino cevcice.
Konec dejanja.

liliana -> RE: zajter - večerja (20.4.2014 20:23:08)

Rija, kaj pa milkina?[sm=smiley36.gif]
Sicer pa: govorijo sicer res ne, znajo pa vseeno pokazat, ali so za ali ne. Ko smo imeli psičko in smo jo peljali k veterinarju, je bila najprej proti, ko smo ji razložili, pa si videl, da je dobesedno privolila - ker nam je pač zaupala, da ji hočemo dobro - kot mali otrok (zdaj bo spet kdo rekel, da tega ne smem primerjat, ampak oboji ne razumejo, zakaj bi bilo recimo cepljenje dobro, nam pa zaupajo, da jim ne delamo tega iz zlobe, ampak ker je treba, ker jih imamo radi).

Običajno se gonijo pred osemenitvijo.......in mogoče osemenjevalec kravi tudi razloži, da je osemenjevanje za njo dobro, da ji ne dela tega iz zlobe ampak zato, ker je treba in ker jo ima rad, ker je taka dobra krava in ve, da bo imela zaradi tega dobre teličke........[sm=jezicek.gif]

liliana -> RE: zajter - večerja (20.4.2014 20:24:51)

IZVIRNO SPOROČILO: petea

Ronja
se dobro, da te lahko kdaj resujemo [sm=smiley36.gif]

Kako ne ves, kako se osemenjuje?
Osemenjevalec nadene rokavico do rame, z roko, v kateri ima cevcico s spermo, seze noter in jo namesti, nato stisne na .bat, da izprazni vsebino cevcice.
Konec dejanja.

Mogoče krava to čuti podobno kot me jemanje brisa pri ginekološkem pregledu........

ronja -> RE: zajter - večerja (21.4.2014 1:12:22)

lili, saj pravim, da ne vem, kako to delajo. Recimo pri svinjah vem, da so ugotovili, da je oplojevanje uspešnejše, če svinja doživi ograzem in zato kmetje (ne vsi, seveda, nekateri pa) potem izvajajo določen ritual, ki so jim ga razložili - ko je neko znanstvenico zanimalo, zakaj enostavno ne vključijo njihovega klitorisa, saj ga ima svinja na zunanji, dosegljivi strani, so rekli, da kmetov niso hoteli prestrašit in rajši ne omenjajo tega in samo druge dele akta vključujejo. Tako da ne vem, ne vem, kaj naj si mislim o vsem skupaj. Pojma nimam, kako se krava ali svinja pri tem počutita. Mogoče jim ni nič takega, mogoče trpijo, nikoli videla in ne vem, res ne.

uškinamama -> RE: zajter - večerja (21.4.2014 8:09:51)

Od sestavin neživalskega izvora do svinjskega orgazma - prečudoviti svet rr-ja

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.4.2014 10:32:26)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stanislava_ -> RE: zajter - večerja (21.4.2014 10:55:14)

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Od sestavin neživalskega izvora do svinjskega orgazma - prečudoviti svet rr-ja

Novodobna Sova.

petea -> RE: zajter - večerja (21.4.2014 13:29:07)

zakaj enostavno ne vključijo njihovega klitorisa, saj ga ima svinja na zunanji, dosegljivi strani, so rekli, da kmetov niso hoteli prestrašit

verjetno je večini kmetov čisto jasno, da je orgazem čisto v redu stvar

samo malo nerodno bi jim verjetno bilo med sodomičnim aktom ... [sm=smiley36.gif]

RIJA* -> RE: zajter - večerja (21.4.2014 14:05:57)

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Oplojevanje krav poteka točno tako, kot je opisala Petea. Lih stokajo od ugodja ob tem ne, ni videt, da bi jim pasalo. Nobene romantike ni v tem aktu. In ker jih oplojujejo s semenom najboljših, največjih, najmočnejših bikov, so tudi telički veliki, tako da redkokatera krava strije danes sama, ker ne more izstisnit velikega telička. teličku se za noge priveže vrv (najprej se porodijo sprednje noge, potem glava in telo), za katero lastniki potegnejo in izvlečejo telička.

Torej moj pokojni dedek je kotil praktično vse krave v vasi in vem, da je k vsaki kotitvi vzel zraven vrvi....torej je tako že od pamtiveka....samo takrat se v to noben ni vtikal, ker so ga klicali takrat, ko krava zadeve ni mogla opraviti sama...pa so jih osemenjevali še po starinsko, ata na mamo način....[sm=smiley36.gif]

Frodo Bisagin -> RE: zajter - večerja (21.4.2014 14:54:39)

Frodo, primerjavo je dale Rija, ki je to izkusila;).

Katera je pa krava v tej zgodbi?

mateyka -> RE: zajter - večerja (21.4.2014 15:31:26)

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*
Torej moj pokojni dedek je kotil praktično vse krave v vasi in vem, da je k vsaki kotitvi vzel zraven vrvi....torej je tako že od pamtiveka....samo takrat se v to noben ni vtikal, ker so ga klicali takrat, ko krava zadeve ni mogla opraviti sama...pa so jih osemenjevali še po starinsko, ata na mamo način....[sm=smiley36.gif]

mogoče je pomoč z vrvjo tudi neke vrste posiljevanje krave in nenaravno? dandanes nikoli ne veš..

liliana -> RE: zajter - večerja (21.4.2014 16:20:20)

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Oplojevanje krav poteka točno tako, kot je opisala Petea. Lih stokajo od ugodja ob tem ne, ni videt, da bi jim pasalo. Nobene romantike ni v tem aktu. In ker jih oplojujejo s semenom najboljših, največjih, najmočnejših bikov, so tudi telički veliki, tako da redkokatera krava strije danes sama, ker ne more izstisnit velikega telička. teličku se za noge priveže vrv (najprej se porodijo sprednje noge, potem glava in telo), za katero lastniki potegnejo in izvlečejo telička.

Kazimir je baje še vedno največji mačo........

uškinamama -> RE: zajter - večerja (21.4.2014 16:36:50)

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

[sm=smiley5.gif][sm=smiley5.gif]

petea -> RE: zajter - večerja (21.4.2014 17:07:28)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Kazimir je baje še vedno največji mačo........

Kdo?

*Goričanka* -> RE: zajter - večerja (21.4.2014 17:21:54)

Bik Kazimir je legenda Murskosoboškega ŽVZ-ja.

petea -> RE: zajter - večerja (21.4.2014 17:28:48)

IZVIRNO SPOROČILO: *Goričanka*

jaz ga (še) ne poznam

[sm=smiley14.gif]

RIJA* -> RE: zajter - večerja (21.4.2014 17:52:34)

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

ja, včasih se med postopkim res počutiš kot krava....

RIJA* -> RE: zajter - večerja (21.4.2014 17:53:46)

jaz ga (še) ne poznam

[sm=smiley14.gif]

nič sekirat, tudi jaz še nisem slišala zanj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

liliana -> RE: zajter - večerja (21.4.2014 18:07:34)

jaz ga (še) ne poznam

[sm=smiley14.gif]

Saj ga ne moreš.....on je svoje že "oddelal".....zdaj so na vrsti njegovi potomci.......[sm=smiley36.gif]

uškinamama -> RE: zajter - večerja (21.4.2014 18:08:58)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

jaz ga (še) ne poznam

[sm=smiley14.gif]

Saj ga ne moreš.....on je svoje že "oddelal".....zdaj so na vrsti njegovi potomci.......[sm=smiley36.gif]

saj si skoraj ne upam, S (m)o ga že pojedli?

liliana -> RE: zajter - večerja (21.4.2014 18:14:15)

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

saj si skoraj ne upam, S (m)o ga že pojedli?

Čisto možno, da je končal v kaki pomurkini pleskavici......[sm=jezicek.gif]
[sm=jezicek.gif]

petea -> RE: zajter - večerja (21.4.2014 20:33:49)

In potem je Pomurka šla v stečaj ...

uškinamama -> RE: zajter - večerja (21.4.2014 20:38:20)

In potem je Pomurka šla v stečaj ...

Zaradi Kazimirja?

Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 13 [14] 15   Naslednja stran >   >>