Maljutka -> RE: Nosečke na obali 2014 (19.2.2014 20:33:08)
|
Čiv buc bav nosečke [sm=rozica.gif] Sem prav vesela, da se je taka lepa debatka razvila na tej temi in seveda dobrodošla moreta. Odkar sem se zadnjič oglasila sem dala skozi prvi del materinske šole, tisti del za zgodnjo nosečnost. Sej ne da sem kaj novega zvedla, ampak OK. So nam pa tam povedali, da se ta del v KP ponavadi sploh ne izvaja, ker je premalo prijavljenih. Ta drugi del, ki naj bi ga obiskovali po 30. tednu je pa po vseh ZD na obali dopoldne. Sicer ne vem zakaj je to dobro. V Izoli sta edino 2 predavanji, ki sta nujni tudi za očke, popoldne, pa še to ob 14h ali 15h, ko je večina ljudi še v službi. Medicinska sestra nam je itak rekla naj se ne sekiramo zaradi te šole pa naj čuvajo službe tisti, ki jo imajo, da če ne gre drugače greš pa potem ko si na porodniški, očkoti pa na šnel kurs, ki je pa tudi v KP popoldne. Ta drugi del jaz planiram za maj. Hodila bom pa v Ljubljano. Tam so predavanja popoldne, pa to je edina varianta, da greva skupaj na predavanja, ker moj dragi dela v Lj. Tukaj bom šla pa na ogled porodnišnice in na posvet za epiduralno. Pa takrat enkrat moram še za popkovnično kri poklicat na Zavod za transfuzijo. Danes sem bila spet na kontroli, sicer sem bila spet hitro zunaj. Srčka sva preverili, jamrat nimam kaj, brcat smo pa itak začeli že pred dobrim tednom. Čaka me še pikanje v laboratoriju in morfologija naslednjo sredo. Kar komaj čakam, da vidimo kaj skriva med nogicami tale brcač. Do zdaj ni blo nič za videt. Pa upam, da bo moj lahko šel zraven. Sploh če bova zvedela spol, pa da ga vidi malo spet po dolgem času. Brc se še ne čuti navzven, pa je treba mojega malo spomnit, da nisem samo [sm=smiley30.gif] ampak da imam nekaj živega v bušiju. Je pa mojim navadnim hlačam dokončno odklenkalo. Saj zapnem jih še, samo se ne počutiva preveč dobro s tamalim v njih, pa jih bom dala kar v penzijo do jeseni. Si bom mogla kupit ene nosečniške kavbojke, da ne bom lih ves čas v pajkicah in trenerkah. Sam upam, da mi bo zdej sam še bolj buši rastu ne pa območje pod pasom. Mi je pa prav hecno al nenavadno, ker me vsi sprašujejo če imam že vse pripravljeno za dojenčka, od posteljice do previjalne ipd. Meni se zdi pa čisto prezgodaj še da bi mela to postavljeno. Konec koncev sem na polovici šele. Kako ste pa ve kaj s pripravami?
|
|
|
|