mindy -> RE: Nosečke na obali 2014 (26.3.2014 14:03:14)
|
Hej, včeraj sem bla na tem pregledu za sladkorno.. Upam, da nikoli več ne bom rabla česa takega delat. Roko mam čist preluknjano. Že itak mi je blo slabo, ker nisem jedla zajtrka, pol sem mogla še to glukozo pit in povrhu vsega je bla taka gužva in povprečna leta pacientov so bla 70+, nič nimam proti njim, ampak je čakalnica mela prav vonj po starejših. In še moreš tam čakat, ne smoš okoli hodit. Pol sem se s sestro pogodila in sem lahko šla ven čakat. Je pa vse v mejah normale. Je blo pa prav zabavno poslušat starejše nonice in nonote, ki se prepirajo kdo je prej na vrsti :) Mi bomo pa meli na začetku zibelko (jo dobim od kolegice), pol kasneje bomo pa sestavli posteljco. Ampak se hb ne rabim obremenjevat s tem, ker bom mela še to v kateri sem bla jaz. mamo eno ˝družinsko˝. je stara že 37 let :) Take, ki bi se stranica čist dol spustila pa sem vidla nekje, je pa bolj majhna vrijanta, za par mesecev samo. Se ena stranica spusti čist dol, da si jo daš čist ob posteljo. http://www.mali-vragci.si/otroske-posteljice-in-zibelke/obposteljne-otroske-posteljice
|
|
|
|