kamajuš
|
Pozdravljene, ! Mi smo dopolnili 5 mesecev - GdčMiš, dobrodošla, imava na isti dan PDP! TRebuh imam pa tak, kot da sem jih dopolnila 7! Jao, kam bo še zrasel do oktobra?!? Voziček: midva se nagibava, da bi kupila kar rabljenega (ali pa si ga sposodila, samo ne vem, od koga). Sicer se je dedi ponudil, da kupi novega, ampak se mi zdi brez veze v tak strošek, glede na to, da je to verjetno naš zadnji (čeprav me že zdaj ima, da bi imeli potem še enega ). Bom pa izbrala nekaj dovolj robustnega, da bo za na teren in da ga bodo lahko otroci prevažali okrog - vsekakor 4 kolesnika. Božanje: meni je tudi neprijetno, če me kdo boža, tudi od bližnjih. Ne vem, zakaj... Mi je pa strašno lepo, ko me moji otroci, to se pa kar topim. In so tako prisrčni, ko se tako spontano približajo in me pobožajo . Najmlajša se je zadnjič pogovarjala z , pa bila potem razočarana, ker ni bilo odziva . Pa ful se jim dogaja, če začutijo kakšno brciko . Morofologija: sem jo odkljukala. Moj G želi sicer, da grem še po drugo mnenje (pravi, da več oči več vidi), ampak meni nekako ni, ker je bilo vse lepo videno. Upam, da ne bom kaj zasr***, če ne bom šla. SI je pa vzel čas (itak da sestra že pri naročanjo 2 termina = 20min, kadar se dela M). Oblekice: nisem še tako daleč. Večino itak že imamo, nekaj bomo še dobili, nekaj pa na novo kupili, saj so naše oblekce že kar zdelane (so dale skoz že vsaj 4 otroke, nekatere tudi več), Tako da bo pasalo kaj novega kupit. Bom pa to delala po moje septembra, trenutno imam še veliko stvari za odkljukat, predvsem v službi. Počutje: izvidi kažejo pomanjkanje železa. Tako da se spravljam v lekarno, čeprav kar odlašam. Se bojim, da mi bo zmešalo prebavo. SIcer pa jemljem tudi Mg (kadar se spomnim). Če slučajno katero zanima: večina jih pije magnesol (tudi jaz sem ga v vseh ), pa mi nekako ni vsa tista kemija, da bi se tankala z njo. V lekarni sem zato kupila neke pilule (imena na pamet ne vem), ki imajo 3x več Mg kot Magnesol in zadostuje 1 na dan. Pa še kemije je manj. Če katero zanima, zvečer sporočim ime. Sicer sem pa OK, malo več energije imam, ampak mi pa trebuh nagaja, če premalo počivam - me boli, tišči dol, ... skratka nič prijetno ob 3 otrokih, ki me non stop rabijo. Uživajte ta prvi vročinski val...
|