|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktrobrke 2014
5.6.2014 6:41:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: GdčMiš

Tele bolečine v spodnjem delu trebuha mi je ginekologinja razložila tako: da se zaradi teže v maternici raztegujejo vezi, ki držijo maternico pripeto na telo. Rekla je, da si lahko predstavljam, kot da je maternica na telo pripeta na telo z dvema elastikama in se te zaradi teže raztegujejo. Priporoča več počitka čez dan, kar ubistvu pomeni, da se je treba vsake tolko ustavit in se malo usedit :) in magnesol.

Pri spolu je najbl zanimivo to,da sta mi morfo delala dva različna ginekologa. Oba sta rekla,da sta za spol sigurna user posted image Lušno, ne? :)

Joooj, božanje trebušča ... takim tetam z ulice je treba kar nazaj trebuh pobožat, v smislu ti meni, jaz tebi. A si predstavljate reakcijo? user posted image

Tocno tako, maternica raste, notranji organi se premikajo... le kako ne bi bolelo. Mene sicer vse to bolj boli kot da bi me nekdo z nozem rezal ali me trgal/paraluser posted image . Se huje mi je, ko se zacnejo medenicne kosti premikat- sirit. Sploh ne morem hodit oz nogo ne morem naprej premikat, ker me v dimljah tako boli. Cetudi spim, lezim, se tezko obrnem.

Kar se tice krcev in otrdevanja... magnezij je super, hkrati pa sem se ugotovila, da mi zelo pomaga pravilno dihanja. Ko me zagrabi, globoko vdihnem skozi nos in izdihnem skozi usta. Dovolj, da 3-5x to naredim in je bolje kot magnezijuser posted image . To sem prebrala na netu, baje je dobr, da se ti maternica malo bolj prekrvavi, ti pa hkrati sprostis in zato napetost popusti.

A ne nastopis porodnisko 28 dni pred rokom, razen ce te kaj ne prehiti seveda?

Otrdevanje ni nic nevarno za otroka, cisto nekaj normalnega, neglede na to kako pogosto je. Pusenjak celo pravi, da smo se zenske z leti pomehkuzile in delamo prevec drame s tem otrdevanjem in magnezijem z vsako bolecino...itd, itd.... vprasajte mame, ce se sploh spomnijo tegauser posted image

Mene pa res ne moti bozanje trebuscka. V bistvu sem ena tistih, ki ne razume nosecke, kaj hudica je to tako motecega. Eni ljudje se pac dotikajo, in cetudi nisi nosec, te potreppljajo po rami, se te dotaknejo po roki.. drugi so pac samo veseli ali jih popelje nazaj v case ko so bili sami noseci.. Nosecnost in otrok sta itak oznacena kot nekaj veselega, pozitivnega in cloveka toliko bolj potegne. Pa saj ti ne skodijo- ne boksajo, ne tolcejo, ne prenasajo viruse, ne meckajo obleko, ti tudi glih 5 minut ne drzijo roko gor....... gre za dotik in prav noben to nic hudega noce. Veseli so otroka, a ni to lepo. Meni gredo na zivce, ko ti kasnej zacnejo otroka slatarit- tole pa mi je nesprejemljivo. ampak samo zato, ker so virusi, ker si folk ne umiva vedno rok, ker so polne bacilov in potem po moznosti, gredo slatat rokice (otrok pa itak skoz v ustih), pa slatajo obrazek, nekateri celo usta.... grrrrrrrrrrrrrrrr.

(odgovor članu GdčMiš)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
5.6.2014 8:34:52   
relativna
Glede božanja trebuha ... jaz sem sovražila, da se kdo dotika mojega trebuha še preden sem bila noseča. Enostavno mi je to del telesa, ki se ga ne sme nihče dotikat, sem zdrznila tudi, če se ga je npr. moj dotaknil. Zdaj v nosečnosti pa mi je to nekakšno svetišče, popolna intima in ne, se mi ne zdi primerno, da se ga dotikajo ljudje, ki se me sicer nikoli ne dotaknejo. In pri tem ne gre za neke stare tetke, te sem dala čez in so me zgolj objemale. Gre se za mlajšo generacijo. In ja, saj razumem, da je to nekaj lepega, ampak mogoče kakšno vprašanje pred tem dejanjem ne bi bilo odveč.
Drugače moj kamot boža trebuh oz. se ga trenutno dotika kadarkoli, tudi sestrici pustim, vse ostalo mi je pa čisto nepotrebno user posted image
Itak bodo potem vsi silili v otroka, naj ga vsaj v maternici pustijo na miru al kaj naj rečem user posted image

Meni je drugače razlika med krči in temi bolečinami, ko se maternica razteguje. Moji krči so prav ... krči. Sicer niso tok močni kot na vrhuncu menstruacije, ampak enostavno jih čutim in potem morem obvezno vsaj hodit, pa seveda se mi vrti zraven user posted image
Ginekologinja mi je sicer rekla, da je problematično samo, če imam občutek, da me dol potiska. In itak, da mam zdaj skoz ta filing user posted image

GdčMiš, glede spola ... a nimaš nobenega dokaznega materiala (slikce)? Js bi se probala po tem orientirat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
5.6.2014 9:18:31   
lila5
Ti krči so res grozni in si skoz v negotovosti, kaj pa če ni to, kaj pa če ni krčenje maternice itd. Jaz sem v prvi nosečnosti imela občutek pritiskanja dol in recimo najbolj na kakem sprehodu, so me matrali ti krči, ampak takrat nisem vedela in nisem dajala neke pomembnosti k temu, ker mi je tudi mama skoz ponavljala, da se to maternica širi, itd. No, potem na morfologiji mi je rekel G, da imam skrajšan maternični vrat in, da bi bilo dobro, da skoraj "preležim" celo nosečnost....

Jaz imam pa drugi problem, kot sem tudi že pisala, in sicer z hitrim bitjem srca oz.aritmijo, ki se največkrat zjutraj pojavlja.. A je možno, ker ponoči hodim nenormalno lulat, da mi potem zmanjka proti jutru tekočine? Samo ne verjamem, da bi to lahko bilo to.... Vsekakor bom to omenila svojemu G naslednji teden, čeprav njemu kot, da ne bi , ker njemu je vse normalno in se samo boji, da bi vzela bolniško..tako, da bom šla do svoje osebne zdravnice.

(odgovor članu relativna)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
5.6.2014 9:26:43   
Anonimen

Glede božanje trebuščka me ne moti če mi ga kdo boža recimo..prijateljica,soseda itd.ne pa ena ali pa en ki te pozna samo na videz ali samo se pozdravimo itd.Še par dni do morfologije ....tako se vlečejo dnevi ko čakaš

(odgovor članu GdčMiš)
  Neposredna povezava do sporočila: 1254
5.6.2014 9:39:15   
lafe
Jutro user posted image no tista sluz se mi potem več ni pojavila,tako da je verjetno bil le nekaksen hecn izcedek. Mene tud moti,da bi se kr vsi po vrsti dotikal trebuscka,predvsem zato ker delam v gostilni,kjer bi vsak neznanc pa se moški položu roko gor. Sem sproščena če ga pobozajo bližnji in ljudje,ki jih dolgo poznam,ostalim se pa izogibam in sem vedno na preži odkar mam trebuscek.sam enkrat se je zgodil,da je kar en tip,prvič sm ga vidla pa se cudn je bil,dal roko gor in sem popenla.se je opravicu pol,ko sm mu razlozla,da se ne more kr vsak dotikat in da naj občutke pri svoji punci preverja,moj trebuscek je pa sam za domače in prijatelce user posted image

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
5.6.2014 9:51:27   
Bett
Lila5 meni se je včeraj zvečer, ko sem bila že v postelji, naredilo, da mi je srce čisto podivjalo, tako da moram ginekologinji drug teden reči, da mi preveri še raven ščitničnih hormonov.

Glede božanja trebuha moram reči, da imam kar srečo, da me vsaj zaenrkrat ljudje še pustijo pri miru. Verjetno zato, ker če nimam ravno oprijete majice gor, niso čisto sigurni ali sem noseča ali samo vampasta user posted image . Me pa moti predvsem to, da te folk non stop gnjavi kako se počutiš. Kaj jih pa briga? In potem so začuđeni, ko rečem da sploh ne vem, da sem noseča. Ne vem, a mislijo, da imajo vse nosečnice neke hude težave , al kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
5.6.2014 10:33:03   
Anonimen
Mene glih popolni tujci ne ustavljajo, ne slatjo in me ne nagovarjajo, zato pac pravim, da me ne moti. Ce me ustavi znanec, s katerim se vidim glih 1x na leto in ce me ta poslata po trebuhu, me tudi ne moti. Ponavadi to pocnejo zenske, povecini mamice. Spet v obeh nosecnostih me ni niti 1 moski potipal. Mogoce tudi, ker mi noben znanec ne gre na zivce in ce se po tolikem casu vidimo, mu tudi z veseljem odgovorim kako sem. Jaz to jemljem kot vljudnost in ne grozo in kaj te briga kako sem. Mogoce ker sem vec let prezivela v anglesko govorecem svetu, kjer se se neznanca ogovorita z how are you. Ne pomeni nic, nic noce od tebe, pa vseeno vljudno pozdravi.

Ce mi kaka oseba ne pase, mi gre na zivce se izognem in mi spet ne slata trebuha, ne spresuje.

Mogoce imam sreco ali pa sem pac taka, da me te stvari ne ganejo. Na take stvari, pa res ne mislim crno gledat in take stvari me res ne smejo iz tira vrct in me jezit. JE drugih prevec, da bi se s tem obremenjavala.

Za otroka pa sem vedno rekla, ne dotikaj, pobozaj po laskah ali po stunfkih.... odvisno kolk smo si bili blizu z osebo. tudi prve tedne po porodu, so domaci imeli prepoved, dokler si niso rok razkuzili, umili. Ce te moti povej in vsi te bodo upostevali in potem se nimas kaj pritozevat nad drugimi. Ce si tiho, pa pac prezveci. Ali pa ne stoj tako blizu osebam, daj torbico vmesuser posted image

Drugace pa a ne bi bilo cudno, da se z nekom srecas, poklepetas, trebuh ti strli ven, pa ti oseba niti enkrat ne omeni nosecnosti, trebuha, kako si.... se ne bi vprasala ali je opazil, a misli da sem sem debela.... user posted image user posted image .

(odgovor članu Bett)
  Neposredna povezava do sporočila: 1257
5.6.2014 10:33:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lafe

Jutro user posted image no tista sluz se mi potem več ni pojavila,tako da je verjetno bil le nekaksen hecn izcedek. Mene tud moti,da bi se kr vsi po vrsti dotikal trebuscka,predvsem zato ker delam v gostilni,kjer bi vsak neznanc pa se moški položu roko gor. Sem sproščena če ga pobozajo bližnji in ljudje,ki jih dolgo poznam,ostalim se pa izogibam in sem vedno na preži odkar mam trebuscek.sam enkrat se je zgodil,da je kar en tip,prvič sm ga vidla pa se cudn je bil,dal roko gor in sem popenla.se je opravicu pol,ko sm mu razlozla,da se ne more kr vsak dotikat in da naj občutke pri svoji punci preverja,moj trebuscek je pa sam za domače in prijatelce user posted image

Sem vedla da ni nič kaj takega ker sem takoj poklicala sestro in sem jo vprašala .....Se vidimo torek ;)

(odgovor članu lafe)
  Neposredna povezava do sporočila: 1258
5.6.2014 10:37:47   
Anonimen
Ima že katera lineo negro?jaz jo imam ......Včeraj sem poslušala srček s stetoskopom najprej nisem vedla če je to to potem sem preverila po celem trebuhu kako in kaj in kaj kruli in kaj utripa potem čez en čaj sem najdla utrip pri popku

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1259
5.6.2014 10:39:24   
Anonimen
čez en " čaj " čas

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1260
5.6.2014 10:40:06   
Anonimen
Mam jaz tudi tezave s pritiskanjem navzdol. Ze v prvi nosecnosti od cca 20 tedna naprej in zdajle isto. V prvi sem kar veliko pocivala in nosila nosecniski pas. Zdajle pa si tudi lajsam zadevo tako. Obcutek je, kot da bi ti ze glavica ven molela med nogami oz kot da bi eno zogo med nogami nosil. Groza. Se pa meni ni MV skrajsal prehitro. Ko pa se je, pa je porod hitro bil tu, 3 tedne prezgodaj. Mam zelo sibek MV, so mi na prvem porodu rekli, da odlicen za rojevat in grozljiv za nosecnost. Zato sem zdaj v drugo se toliko bolj v skrbeh. Zadnjic sem pojamrala G, da mi spet ful dol pritiska in k sreci je se MV 3,7cm dolg. Se mi je kamen odvalil. Pocivam pa vseeno kokr se da in na daljse razdalje nosim pas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1261
5.6.2014 12:34:49   
lila5
Bett, no ja tako tudi meni podivja, ponavadi dopoldne...in je res čuden občutek... Jaz bom omenila svojemu G, ampak vem, da bo reku, da je to normalno, potem bom pa šla kar do moje osebne zdravnice...

Jaz še nimam linee negre user posted image

Anonimen, potem si imela ekspresen porod user posted image Jaz sem komaj , komaj rodila, tako, da če mi spet reče, da imam prekratek maternični vrat, bom počivala do nekje 30.tedna, potem bom pa čim več hodila, da si pridobim malo kondicije in UPAM, lažje rodim....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
5.6.2014 16:01:45   
GdčMiš
Tako, pa vemo! :) Večna dilema se je razrešila ... :) Dobili bomo ... fantka user posted image Zdej sem pa tudi jaz ziher, sem lepo videla luleka pa moda ;) Komaj čakam user posted image :) Kot ponavadi se naš fant ne želi nastavljat UZ in tako imava tudi ta pregled še enkrat :) Se je cel čas 3D skrival v steno maternice in se pokrival z rokami :)

Kaj pa ve pričakujete?

Glede tega pospešenega bitja srca; to je v nosečnosti čisto normalno, ker se nosečnici poveča količina krvi. Ni nič zastrašujoče, če izzveni po 2 sekundah. Navadno se pojavi, ko se telo umiri, pred spanjem, med počitkom ...

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
5.6.2014 18:52:53   
vesica
Meni to božanje trebuha tudi ni všeč in mi je moteče moji lahko ampak če že oni ne kaj vraga me imam nekdo X za tikati, Zoprno mi je tudi to ker delam v trgovini in ko vprašam za pomoč stranke naprej pogledajo moj trebuh potem pa mene in po možnosti me še vprašajo v katerem mesecu sem - jaz vem,da če bi bila stranka bi me bilo nerodno vprašati kateri mesec pa ste gospodiča user posted image pravi možek da sem žleht ampak če je res je res

(odgovor članu GdčMiš)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
5.6.2014 19:32:24   
NikaAnna
vesica jaz sem pa taka mona, da bi VSAJ vprasala.. eni loleki (NAPACNO) in cist samoumevno mislijo, da nam je vsem ok tisto slatanje pa vsa tista vprasanja. Ce pa mozek pravi, da si zleht - nic hudega, mislim da nam kr vecini tako pravijo, ampak imamo vsaj izgovor -> hormone user posted image user posted image in ja, do zdej sem vedno pazila, da ja ne bi koga uzalila, ampak med nosecnostjo si pa privoscim in le redko kdaj zadrzim tisto kar si mislim user posted image user posted image zleht ja, kaj ces user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
5.6.2014 19:58:21   
vesica
A že veste katere vozičke boste ? Mi si za enkrat še ogledujeva ampak sem jaz tista,ki si zmeraj nekaj premislim ravno ko mislim da sem našla si premislim user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
5.6.2014 20:59:16   
NikaAnna
Peg perego Book plus - kateri model pa se nisem sigurna user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
5.6.2014 21:35:28   
Radenska_
Kje boste rodile?In kako?

Jaz kolebam med Kranjem in Jesenicami, a sem trenutno bolj za Jesenice.
Naslednji mesec grem na ogled porodnišnice.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
6.6.2014 8:56:01   
Bett
GdčMiš eno je pospešeno bitje srca, drugo pa je, ko ti srce za nekaj utripov tako podivja, da dihati ne moreš. In meni se dogaja to tudi ko nisem noseča, tako da pri meni vzrok nosečnost, ampak obcasno moteno delovanje ščitnice.
Rodila bom verjetno v Celju, ce me slucajno kaj ne preseneti na kaksnem dopustu, ki ga planiram se septembra. Itak je najbolj vazno kaksno babico dobis in ali dobis zasebno sobo. Jaz ce moram se enkrat rodit v skupinski porodni, se obrnem, pa magar v kopalnici rodim. Jaz sem imela zraven sebe v porodni eno tako zjamrano, ki je kar naprej nekaj tulila in jokala in stokala, pa je ze drugic rodila. Pa se babca mi ni dovoljla okrog hodit ravno zato, ker sem bila v skupinski. Jaz pa krce veliko lazje prenasam, ce hodim naokoli, ker potem malo pozabim na bolecine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
6.6.2014 9:08:34   
Anonimen

Mene je včeraj bol križ potem se mi je še vrtet začel tako da sem ene 20 minut počivala potem sem šla na en kratek sprehod in mi je bilo ok.Mene tako drži da bi začela kaj kupovat sem že 21 teden.Na bibaleze sem si sprintala seznam kaj rabim jaz,dojenček in za v P.tako da bom začela drug teden po morfologiji stvari ...Ali je prehitro?kaj vi mislite?

(odgovor članu Bett)
  Neposredna povezava do sporočila: 1270
6.6.2014 10:29:33   
Radenska_
Ni prehitro, ker tud ne boš vsega naenkrat.
Jaz imam zložene cotke, neki mi še manjka, 2 kompleta posteljnine sem kupila, rjuhe in nepremočljiva podloga še manjkajo...
Čakam da dostavijo sobico...
Cel kup enih malenkosti moram pa še nakupit.
Jaz počas zbiram, ampak kr migam na tem področju, ker nočem zadnji mesec, se mi ne bo dalo.
Voz sem oprala na 3/4, strehico in zunanji obod košare moram še ta vikend.
Sam jz grem v 28 teden :O Sem pa tud po morfologiji začela ja

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
6.6.2014 11:38:34   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_

Ni prehitro, ker tud ne boš vsega naenkrat.
Jaz imam zložene cotke, neki mi še manjka, 2 kompleta posteljnine sem kupila, rjuhe in nepremočljiva podloga še manjkajo...
Čakam da dostavijo sobico...
Cel kup enih malenkosti moram pa še nakupit.
Jaz počas zbiram, ampak kr migam na tem področju, ker nočem zadnji mesec, se mi ne bo dalo.
Voz sem oprala na 3/4, strehico in zunanji obod košare moram še ta vikend.
Sam jz grem v 28 teden :O Sem pa tud po morfologiji začela ja

Jaz imam pa torek morfologijo.Pa imaš mogoče kakšen seznam?ker pravijo da te sezname ki so po netu da malo preveč pretiravajo da ne rabiš toliko stvari...

(odgovor članu Radenska_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1272
6.6.2014 12:01:35   
Bett
Anonimen mogoce raje pocakaj na materinsko solo. Nam so tam razlozili kaj potrebujes in kaj ne in predvsem pomembem podatek je, da kupuj cotke st 62 in ne tistih za novorojencke. Mogoce par bodijev, kak kompletek, ker v prvih dneh kar vidno rastejo in je skoda, da potem kaksne cotke niti ne uspes mu oblect.
Mogoce se zdaj raje posveti vecjim nakupom, posteljica, previjalna, vozicek, z detajli pa se malo pocakaj. Ce prej rodis bojo pa ze babice poskrbele, da bojo cotke kupile in oprale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
6.6.2014 12:19:11   
GdčMiš
Mi smo kupili voziček, ko smo našli ta pravega. Prav tako posteljico. Zdaj pa čakamo, da vidimo, kaj vse bomo dobili od znancev in potem bomo dokupili, kar bo manjkalo za oblečt. Greva pa danes po kompletek za iz porodnišnice :) Da se malo pocartlamo zdaj, ko vemo, kaj je ;)

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
6.6.2014 13:03:11   
kamajuš
Pozdravljene, user posted image user posted image !

Mi smo dopolnili 5 mesecev - GdčMiš, dobrodošla, imava na isti dan PDP! TRebuh imam pa tak, kot da sem jih dopolnila 7! Jao, kam bo še zrasel do oktobra?!?user posted image

Voziček: midva se nagibava, da bi kupila kar rabljenega (ali pa si ga sposodila, samo ne vem, od koga). Sicer se je dedi ponudil, da kupi novega, ampak se mi zdi brez veze v tak strošek, glede na to, da je to verjetno naš zadnji user posted image (čeprav me že zdaj ima, da bi imeli potem še enega user posted image ). Bom pa izbrala nekaj dovolj robustnega, da bo za na teren in da ga bodo lahko otroci prevažali okrog - vsekakor 4 kolesnika.

Božanje: meni je tudi neprijetno, če me kdo boža, tudi od bližnjih. Ne vem, zakaj... Mi je pa strašno lepo, ko me moji otroci, to se pa kar topim. In so tako prisrčni, ko se tako spontano približajo in me pobožajo user posted image . Najmlajša se je zadnjič pogovarjala z user posted image , pa bila potem razočarana, ker ni bilo odziva user posted image . Pa ful se jim dogaja, če začutijo kakšno brciko user posted image .

Morofologija: sem jo odkljukala. Moj G želi sicer, da grem še po drugo mnenje (pravi, da več oči več vidi), ampak meni nekako ni, ker je bilo vse lepo videno. Upam, da ne bom kaj zasr***, če ne bom šla. SI je pa vzel čas (itak da sestra že pri naročanjo 2 termina = 20min, kadar se dela M).

Oblekice: nisem še tako daleč. Večino itak že imamo, nekaj bomo še dobili, nekaj pa na novo kupili, saj so naše oblekce že kar zdelane (so dale skoz že vsaj 4 otroke, nekatere tudi več), Tako da bo pasalo kaj novega kupit. Bom pa to delala po moje septembra, trenutno imam še veliko stvari za odkljukat, predvsem v službi.

Počutje: izvidi kažejo pomanjkanje železa. Tako da se spravljam v lekarno, čeprav kar odlašam. Se bojim, da mi bo zmešalo prebavo. SIcer pa jemljem tudi Mg (kadar se spomnim). Če slučajno katero zanima: večina jih pije magnesol (tudi jaz sem ga v vseh user posted image ), pa mi nekako ni vsa tista kemija, da bi se tankala z njo. V lekarni sem zato kupila neke pilule (imena na pamet ne vem), ki imajo 3x več Mg kot Magnesol in zadostuje 1 na dan. Pa še kemije je manj. Če katero zanima, zvečer sporočim ime.
Sicer sem pa OK, malo več energije imam, ampak mi pa trebuh nagaja, če premalo počivam - me boli, tišči dol, ... skratka nič prijetno ob 3 otrokih, ki me non stop rabijo.

Uživajte ta prvi vročinski val...

(odgovor članu GdčMiš)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?