|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktrobrke 2014
24.5.2014 20:11:02   
peregrina
Ola punce. Meni tedni tako neznansko hitro minevajo odkar sem v službi.
Popoldan pridem čist crknjena domov in grem ponavadi za kakih 20 minut spat (če ne se zvečer preutrujena in potem celo noč ne spim).
Res upam, da se mi bo do poroda vsaj malo energije vrnilo.

Se mi zdi, da sem že enkrat pisala o bolečini v levi ritnici in kolku. Sem bila potem res pridna in sem vsak dan vsaj pol ure furala hitro hojo. Eno noč pa sem se zbudila in se hotela obrnit, pa me je tako usekalo v kolku, sploh nisem mogla premaknit noge. Niti telesa, ker me je tako bolelo. Sem se precej prestrašila. Tisto noč se mi je še ene parkrat to zgodilo. Zdaj je bolje, me ne boli več ponoči. Je pa res, da ful pazim kako sedim v službi (žal sedim vseh 8 ur), da se vsaj vsako uro sprehodim do wc-ja (ga imam v drugi stavbi), da stvari dvigujem iz počepa, ne iz predklona ...

Tudi midva razmišljava o morju. Zaenkrat velja, da greva nekam v Istro. Da bo blizu, pa vseeno dovolj daleč user posted image

Danes sem vstopila v 19. teden in moj trebušček je že kar lepo opazen. Se ga pa tudi nič ne trudim skrivati - sem tako ponosna nanj user posted image . Jaz ni šans da dobim nase kakšne nenosečniške hlače (no razen aladinke, ki pa itak imajo pas na gumico in pa ene poletne hlače, ki pa so narejene na isti sistem kot nosečniške - zgoraj ta bombažni pas. Jaz nič ne nosim nad popkom, si elastični del vedno zaviham pod popek. Se mi pa vedno bolj zdi da tele nosečniške hlače ne bodo ravno primerne za poletno vročino. Še sreča, da imam dovolj aladink in podobnih raztegljivih hlačnih zadevc že od prej.

Ta teden me je že resno skrbelo za moje kilograme, da bodo kar naenkrat čist preveč poskočili, saj sem dobila blazen apetit in bi jedla samo sladko in kalorično hrano (in seveda na tone jagod in ostalega sadja in zelenjave. Pa sem danes ugotovila, da ni strahu - fasala sem grozno migreno (ki je povezana z mojo prehrano ... in ta teden sem kršila čist vsa pravila in posledice so tu).
Ptrisežem, da se od danes naprej spet držim prehranjevalnega režima, ki ustreza mojemu telesu (in mi onemogoča prekomerno rejenje).user posted image Aja, drugače sem se od najnižje nosečniške teže zredila za 3kg, še vedno pa sem 1 kilogram v minusu glede na težo pred zanositvijo.

Kdaj bi se pa naj najbolj zredile? V zadnjem trimesečju? Koliko je normalno, da se zrediš na mesec? Kako pa kaj vaši kg?

Lepo nedeljo vsem.

(odgovor članu relativna)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
25.5.2014 11:06:33   
medvedka1
Pozdravljene punce :) da se javim po dolgeeem casu. Vstopila sem v 22 teden , in imela ze morfologijo.user posted image z pikico je vse ok, lepo napredujema in je popolnoma zdrava user posted image . Tako da bomo imeliuser posted image . Mene trenutno se nic kaj ne noli, trebuscek je pa res ze viden : user posted image moji kg so pa trenutno na +4 :), jem pa res vse :) boste odsle na 3d ultrazvok?

(odgovor članu peregrina)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
25.5.2014 20:04:16   
relativna
O bog, punce, a se je že pri kateri pojavilo mleko? Jaz sem danes čisto šokirana videla mokre bradavice in potem seveda še malce stisnila ... in je priteklo user posted image A se začne že tako hitro (sem 20t4d)? Sploh pa mi je čudno, ker sem zadnje dni res pod precejšnjim stresom in kolikor vem, naj bi stres zaviral nastanek user posted image

Po domači tehtnici sem se zredila za 2 kg. Kolikor vem, naj bi bilo 2. tromesečje najbolj redilno, v zadnjem nekaterim že padajo kilogrami. Tako da pričakujem naval, sploh ker sem dobila nosečniški tek user posted image
Aja, pa sedaj se naj bi redili po 0,5 kg/teden.

Komaj čakam morfologijo ... še en teden.
Na 3D pa najbrž ne bova šla, čeprav ... če bom mogla jemat toliko enih zdravil, bom najbrž vseeno šla, ker me skrbi, kaj se dogaja s tamalim. Sploh ker zadnje čase slišim same žalostne zgodbe o nosečnicah in dojenčkih user posted image

(odgovor članu medvedka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
26.5.2014 6:48:06   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: relativna

O bog, punce, a se je že pri kateri pojavilo mleko? Jaz sem danes čisto šokirana videla mokre bradavice in potem seveda še malce stisnila ... in je priteklo user posted image A se začne že tako hitro (sem 20t4d)? Sploh pa mi je čudno, ker sem zadnje dni res pod precejšnjim stresom in kolikor vem, naj bi stres zaviral nastanek user posted image

Hormon prolaktin je krivec za mleko. Ce poguglas pa bos lahko prebrala, da se temu hormonu rece tudi stresni hormon. Torej ob stresu se hormon prolaktin se poveca in zato posledica mleko. Tudi pri nenosecih zenskah. Po drugi strani pa se nam ne zdi nikakor logicno, ker pravijo, da ce je dojeca mama pod stresom, da lahko izgubi mleko. Ampak iz lastnih zkusenj in vecletnega branja tega foruma in s tem povezanimi tezavami, lahko recem le to, da tole mleko, ki ti zdajle iztega ni nic nenavadnega. Nekaterim celo ze prej iztega. Meni npr v tej nosecnosti ze od vsega zacetka- glih tolk, da se mi na bradavicah nabira ostanek (na modrcih ni videt). Se pa spomnim iz prve nosecnosti, da so se ene punce pritozevale, da jim mleko skoraj lije v nosecnosti, pa se je potem tudi kateri zgodilo, da po porodu ni imela niti kapljice mleka. So bile pa tudi take, ko jim ni nic teklo in so imele po porodu ork mlekarmo. Nekako se mi zdi, da ni povezave. Se je brezveze zarad tega sekirat in sklepat karkoli, ker je odvisno od primera do primera. V glavnem uzivaj naprejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1179
26.5.2014 6:52:41   
Anonimen
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100207001841AA95RCt

Tukaj imas npr omenjen ocsitocin in prolaktin. Lahko vec o tem se poguglas. Zato tudi zgoraj omenjeni primeri, da ni neke povezave kaj se ti zdaj dogaja in kaj bo po porodu. Zapleten procesuser posted image , pa se vseeno tako naravno in enostanvnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1180
26.5.2014 8:19:37   
Bett
Relativna nič se sekirat zaradi mleka, kot je že anonimna povedala, je to v nosečnosti lahko povsem normalno. Hormoni divjajo, mlečne žleze se že pripravljajo na svoje delo in lahko priteče kakšna kapljica mleka. Meni se pa dogaja, da me ponoći začnejo full prsi bolet, tako kot če se ti kak mlečni vod zamaši.
Komaj čakam morfologijo, da se prepričamo kaj bomo imeli. Na nuhalni je bilo rečeno, da bo user posted image , ampak jaz še vedno upam, da je med tem časom že kaj zrastlo user posted image . Imam pa pregled šele 12.6. V prvi sem imela kar naprej preglede, sem se nekako bolj zavedala, da sem noseča, zdaj pa imam preglede na vsakih 5 tednov, se mi pa sploh ne zdi, da sem noseča.

Kam grete kaj na morje? Jaz še iščem primerno lokacijo, predvsem bi rada da je blizu, da se imaš kje sprehajat in da imajo otroški igrišča. Vleče me na Krk, v Baško. Ima katera kakšen pameten predlog?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
26.5.2014 8:50:45   
Radenska_
hej hej.

Evo mene :) danes polnih 25t, jutri jadram v 26 t. Še en teden pa bo konec drugega trimesečja user posted image
Mleko: Tudi sama imam "ostanke" na bradavicah, če stisnem se pa mokro naredi. To sem opazila cca 2 tedna nazaj.

Peregrina: Koliko je normalno za zredit je kot jaz vem odvisno od teže pred nosečnostjo in indeksa telesne mase. Tako naj bi se normalno hranjene zredile 10-13 kg, podhranjene 13-18 kg, pretežke pa čimmanj oziroma nič.
Jaz sem na 5,5 kg v plusu, spadam pa v podhranjeno (lol) skupino. Meni cuker ne paše, pojem pa en tovornjak zelenajve in mlečnih idelkov dnevno. Umrla bi brez paradižnika in rdeče pese. Pa skute. Čokolada in sladoled me ne ganeta, prej slano.
Že katera kaj zaoteka? Jaz upam da bo tako kto je sedaj še dolgo časa (beri, lahko nosim sandale s polno visoko peto) in (še!) ne zaotekam.

Drugače pa vse okej, upam da bo takole še naprej, spim kot dete in se nasploh super počutim. Najbolj vesela sem, ker je moj libido v nebesih, za razliko do pred nosečnostjo, ko ga skroajda ni bilo. Tudi fant se ne pritožuje :)
Lep sončen dan vsem :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
26.5.2014 10:53:49   
Anonimen
Jaz sem se zredila od začetka pa do zdaj 2 kg po domači vagi.Punce spet nevem kok naj bi bila noseča 19 teden ali 20 ? ZM sem imela 10.1.2014 se počutim nenosečo razen zizike so zrasle,lineanegra se vidi in trebušček se vidi da vsi že opazijo ...vas kaj matra?

(odgovor članu Radenska_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1183
26.5.2014 20:32:35   
NikaAnna
Anonimna, tudi moja zadnja M je bila 10.1. sem pa v 20. tednu, po datumu natancno 19t2d user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
27.5.2014 9:23:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: NikaAnna

Anonimna, tudi moja zadnja M je bila 10.1. sem pa v 20. tednu, po datumu natancno 19t2d user posted image

Hvala koliko kg si pridobila?Že čutiš kako zgečkanje v trebuhu ?Kolegica mi je angelsounda posodila kako lep občutek je ko poslušaš srček joj mi je kar na jok šlo

(odgovor članu NikaAnna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1185
27.5.2014 10:32:35   
relativna
Saj se ne sekiram glede mleka, samo neverjetno sem bila šokirana, ker res nisem še pričakovala tega. Ni niti omenjeno v kakšnih zapiskih, ki gredo po tednih, in sem se malo ustrašila, da se je pa mojemu telesu dokončno zmešalo. No, saj se mu je user posted image

No, jaz sem danes šla še po antibiotike. Itak, le kako sem lahko mislila, da me vsaj to ne bo doletelo. Sem prava mala tečka ratala, ker me zdravje tako zafrkava. Bi res rada si malo odpočila od teh zdravnikov, ker sem zdaj vsak teden vsaj enkrat na pregledu že cel mesec. In naj se prosim konča preden rodim.

Drugače pa kot kaže je tamali vredu ... zdaj se že odziva na moj glas in roko, tako da me včasih prav pošteno brca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
27.5.2014 13:29:20   
NikaAnna
anonimna jaz cutim ze konkretne brce. Nekje v 18em tednu so bli se metuljcki, teden kasneje pa ze brcike user posted image drugace sem pa na plus 3kg. Imam tudi jaz angelsound in je pri meni bolj prisel v postev, ko se bejbija nisem cutla. Je res fantasticna zadeva za pomiritev, sploh za prvic nosece, ko delamo paniko za vsako malenkost user posted image user posted image
Drugace sem pa tudi jaz opazila na desni bradavicki take male ''grudice'' (sej ne vem kako se naj izrazim) svetlo rumene barve - mi ni cist jasno kaj to je - a bi lahko res bil ze kolostrum? ker ko stisnem, nic ne tece... no, vsaj zaenkrat se ne.user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

Neposredna povezava do sporočila: 1187
27.5.2014 18:59:21   
Ema_27
Jaz sem se do sedaj zredila nekje 5-6kg... kak keri dan :D je pa res, da morem večinoma počivat. Mleko sem jaz tudi opazla na mokro majčki :D sem bla kr šokirana hehe Trenutno sem 22t.
In še vprašanje za vse... S čem se mažete proti strijam? :) Jaz trenutno uporabljam navadno mleko za telo od garniera.

“We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets.”

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
28.5.2014 8:57:46   
Saša33
Dobro jutro,

mi smo spet v službi. Meni res prav paše tele dva dni na teden delat. Pa pojedla bi goro sadja. Včeraj sem šla lačna v trgovino in kupila pol vozička sadja.
Vse mi je dišalo. Zraven sem imela še oba tamala. Malo me folk čudno gleda, en dve leti star, tamali je imel v nedeljo eno leto. Pa mami s trebuhom.

Drugače pa počutje 1a. Sicer sta meni šli še dve kg dol. Tako da res ne vem kaj mi je. Jem res veliko sadja, zelenjave in kosilo in to je to. Sem se pa sedaj zredila do 23 tedna
3 kg, kar je res malo.
Brcike, so kar pogoste, posebej če sedim. Drugače pa se moram prav pomatrati, da ga zbrcam s kako sladkarijo. Mleko je meni komaj zaradi dojenja nehalo tečt, in me niti ne gane če kaplja:)
Drugače pa sploh ne morem verjeti še slabe 4 mesece in imam rok.
Nič, grem še malo delat. Lepo se imejte.

(odgovor članu Ema_27)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
28.5.2014 9:16:23   
Anonimen
Jaz dopolne bi vsake 15 min.jedla popolne pa nisem lačna,metuljčke čutim ko ležim včeraj sem čutila prvič brciko če je bilo to to ...ko sem sedela neki takega pa nisem še čutila bom vidla če bom še čutila.Jem veliko sadje češnje,lubenico,nektarine,banane,hruške.Komaj čakam da bo 10.6 ker imam morfologijo en del morfologijo mi je že pušenjak delu.Počutje super ko da nisem noseča.Punce tiste ko ste imele morfologijo kaj vse gleda ginekolog?Mažem se z oljem od balea stane 3,19 v dm in lepo diši.

(odgovor članu Saša33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1190
28.5.2014 11:11:15   
Anonimen
Na morfologiji pregleda celega otroka, maternicni vrat, pretoke... torej pri otroku vse notranje organe, ce so vsi, ce so pravilnih oblik, pravilno delujejo, ce so na pravem mestu, pregleda srce in pretok skozi srce, ce so vsi 4 prekati, mehur je npr 2x gledala, enkrat je bil cisto mini (ga je glih izpraznil) drugic velik (poln).... vse zunanje organe, ki jih tudi premeri (roke, noge, glava in trebuh), prestela je prstke na rokah in nogah, povedla za spol. Pogleda kje je popkovnica (da ni zavita okoli vratu), izmeri MV, zmeri in pregleda pretoke v maternici... Da vse podrobno in nazorno pregleda traja vec kot 15 minut. odvisno tudi koliko otrok sodeluje. Nas je bil sicer ful naspidiran, ampaak nikakor ni hotel pokazat obraza, ne prstov in ker je G hotela bit res temeljita, je moja morfologija trajala 45 minut.

(odgovor članu peregrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1191
28.5.2014 11:20:07   
Ema_27
Saj tako je prav, da si vzamejo na morfologiji čas in vse podrobno pogledajo, da se kaj ne spregleda.

“We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets.”

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
28.5.2014 18:07:54   
lila5
Ojla!

Srečne ve, k vam tako dolgo traja morfologija...pri mojem G traja nekje 10 minut (še to je preveč, se mi zdi), nč ne našteva, samo reče, da je vse ok in to je to...pogledam v knjižico pa itak ne znam nič prebrati...Tko, da sklepam, da bo tudi tokrat tako...pa komaj čakam morfologijo, da mi pove ,da je vse ok (upam), pa da mi pove spol user posted image

Smo pa bili te dni v kozicah user posted image jih je tamali prebolel..še hvala bogu, da ni imel vročine in, da jih ni imel veliko....

Moje počutje je ok, sem danes točno 22.teden, grem počasi v 23.teden, se pravi še 4 mesece ane?????? Edino kar me muči, so noge , ki me ponoči bolijo...brcike čutim tudi največ, ko sedim...

(odgovor članu Ema_27)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
28.5.2014 19:50:45   
vesica
No mi smo danes opravili tudi mini pregled naj bi bilo vse ok in rekel da lahko grem na morje oz. dopust brez skrbi - zdaj še čez dva tedna morfologija komaj čakam da ga vidim,ker zaenkrat sem imela UZ samo enkrat pri svojem gin user posted image mi smo tudi začeli čutiti brcike vsaj jaz iz 18 v 19 teden sem prvič začutila ,ko pa možek da roko gor ali pa nečakinja,ki nestrpno pričakuje z nami ni čutiti nič oz. ne sodeluje kot zanalašč user posted image glavno,da ga jaz čutim user posted image
torej s kilami smo nekje +2 smo pa v 19t6 dan - počutje super upam da tako tudi ostane .

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
29.5.2014 9:04:53   
Anonimen

Bom videla kok časa bo trajala morfologija pri meni ker mi je včeraj ena prijateljica rekla ki je bila ta teden na morfologijo (istega ginekologa ima) da je trajalo vse skupaj 10 minut ???? pa da je spraševala določene stvari in se je delu da ne sliši user posted image .

Tiste ko ste že 20 teden ,19/4,5 dni me zanima kdaj boste hodile v šolo za starše?Kdaj boste šle na porodniško ?

(odgovor članu vesica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1195
29.5.2014 11:21:41   
buckolina
Moja morfologija je trajala toliko časa, dokler zdravnica ni našla vse kar je iskala in vse to premerila:)na koncu je rekla da nima pripomb in opomb in da je vse ok.Na šolo za straše bom verjetno začela kar v juniiju, saj jo pri nas čez poletje naj ne bi bilo.se moram e enkrat pozanimat
vozički:: želela sem kupit mima xari, pa sedaj ne vem več...ni ali ne bi.a ima katera kakšno ingo o vozičku, ki je dost visok (ročaj in otrok mora biti višje), pa da ni stokke al pa bebe confort high trek :) samo te tri sem odkrila do sedaj.upam, da pride kakšen nov do setembra na trg user posted image
imam pa eno staro zibelko in m zanima kje naj kupim posteljnino(da ni ravno 100 eurov) in pa nov jogi za mere 37*84. ima katera kakšno idejo?malo sem že guglaal, našla tudi spletne strani, a kaj ko nimam pojma kakšen jogi naj ima novorojenček.zibelko bo pa prerastel po parih mesecih in res ne bi rada dala celo premoženje za teh par mesecev...
Bodite v cvetju!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
29.5.2014 12:24:18   
Anonimen
Jaz sem se tudi zagledala v mima xari. Takoj mi je padel v oci in takoj sem rekla tega in pika. V prvo sem imela bugaboo cameleon in lahko podam same pohvale. Tega smo prodali in zdaj sem zelela nekaj novega in mima je bila idealna, dokler si nisem pogledala filmcek in karakteristike. Teza vozicka je meni najbolj pomembna in 13,5 kg - ne hvala. Vsaka stopnica, hribcek, slabsi teren... Se kilaza ornk pozna.
Jaz sem skoraj 180 in moz cez 190 velika in lahko povem, da naju je bugaboo vseeno ocaral, nikoli nobenih problemov z visino. Rocaj se ful povisa in to je je vec kot dovolj. To da je kosara nizko, sploh nisva porajtala in sva malega ogromno prevozila not.
Druga negativna stvar. Nakupovalna torba. Jao ce pomislim kako je bila nasa vedno nabasana in izkoriscena, je tale tu samo za sminkarijo.
Pa se do usnja sem skepticna, nekak mi ne potegne, oz ob redni uporabi vozicka ( ne mestno sminkarijo) kot smo ga mi drajsali vsepovsod in to celo 3 3 leta, mam mogoce opravicene dvome😀.

Predvsem zaradi kilaze in res vsestranskosti vozicka, sem zdaj spet kupila cameleona.

(odgovor članu buckolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1197
29.5.2014 12:31:31   
Anonimen
Kar se tice jogija oz zibke. Jaz sem imela otroka v zibki le prva 2- 3 mesece in to le v dnevnem prostoru pri dnevnem spanju. Ponoci je spal v posteljki ob nama. Zibko je naredil moj ati, zato so mere bile pac izvenserijske😀. Za jogi smo kupili debelo trdo peno. Dobis npr v obiju ali pri kakem privatniku, ki dela kavce. To peno je potem sivilja oblekla v snemljivo preobleko.

Vec kot dovolj za dnevno spanje in mini dojencka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1198
29.5.2014 12:35:12   
buckolina
Anonimna, hvala za tvoje izkušnje!se vidi da je to moja 1 nosečnost, pa nimam pojma :) na težo sploh nisem pomislila. samo če gre v avto sm tuhtala:) no, je pa res, da pozimi ne vem kako zelo veliko bomo vozičkal.če bo takšna zima, kot je bila letos(pr nas se snega kar nismo mogli znebit), verjetno ne bomo po 10 ur zunaj. ne vem....razmišljam, da bi ga kupila, pa potem za na morje kupila že drugega(nekaj kot marela).če ne bo premali-bugabooo je bil tutdi meni všeč, samo je res nizka košara.mi ni da bi tako nizko vozila otroka, ker gre dirket iz avtomobilov v voziček smog.(pač živim na takšnem terenu). za stokke pa pravijo, da ga otrok, če je večji, hitro preraste in da je narejen za bolj male otroke.glede na najino višino, se bojim, da bi znal bit povprečno velik al pa celo malo večji.se panikoli ne ve,kajne?
to bo še veselo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
29.5.2014 14:29:10   
Anonimen
Moj prvi otrok je bil tudi zimski-rojen novembra. Pozimi je koncentracija smoga itak visja povsod, ne samo ob cesti. Verjemi, da nic ne grde direkt v kosaro in cetudi je kosara 10cm visje, ni nic drugace. Kosara pri bugaboo je zelo visoka (ograjica kosara ali kako naj povem) medtem ko pri tem xari je precej nizka. Dojencek je tako manj zasciten. Celo pozimi ko je mraz, mrzel veter... v bugaboo npr- je pa kot v kakem kokonu- zasciten iz vseh strani, strehica dovolj velika, predel kjer je telo, se dodatno pokrije. mAH ni sans, da gre kaj direkt v kosaro. Sem zivela v LJ, ob zelo prometnih cestahuser posted image .

Takega dragega vozicka se nikakor ne splaca kupit le za 6 mesecev. Jaz sem tudi tuhtala tako, pa potem kupila marelo in je marela samevala doma, ker smo sli na gozdne poti, pa v naravo, pa na morju so bili kamni, pa dopust na pesku... in bugaboo je sel cez drn in strn, marela pa nikamor. Pa drugo leto pozimi, je spet otrok precej bolj zasciten pred mrazomv bugaboo, kot v mareli. Drugo leto bodo stari 1 leto, eni ne bodo se hodili, eni bodo, ampak v zimskih pajacih bodo tako okorni, da je vozicek se potreben. Marela po snegu in v mrazu- raje izberem konkreten vosicek. Zato pa pravim, da smo ga drajsali skoraj 3 leta, vzdrzi velikega otroka in marsikateri teren. Marela je bila za po trgovini in po mestu.

Bugaboo gre tudi po snegu,sprobanouser posted image .

(odgovor članu buckolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?