kamajuš
|
Vidim, da nisem edini požeruh. Tudi jaz bi namreč samo žrla - ne jedla, ampak žrla. Zjutraj začnem dan z najmanj 4 kosi kruha. Ker tudi sama lezem pospešeno narazen, skušam zadevo omilit s tem, da se izogibam sladkarij. Tako npr rajši pojem 2 banani, da imam pol urce miru, pa veliko gostih juh, solate si tudi pošteno naložim. Jajca tudi nasitijo, pojem precej mesa (ne salam in tega ***, ampak kakovostno meso). Pa seveda zvečer grem raje prej spat, da preprečim nekontrolirano basanje. Ker po moje se te nosečniške lakote ne da kar ignorirat, je drugače kot v normalnem stanju. Imam pa še vedno problem, da mi je po vsaki hrani malček slabo - torej, ni mi OK, če ne jem in ravno tako mi ni OK, če jem Kot je že (vsaj) ena pred mano napisala: če si nagnjen k strijam, jih nobena kremica ne bo preprečila. Jaz se v nobeni nisem ekstra mazala, pa jih nimam (trkam), imam zgleda tako kožo. Če pa bi se odločila mazat, bi vsekakor posegla po kvalitetni kremi z ekološko pridelanimi sestavinami, saj gre vse skozi kožo v telo. No, itak sem obsedena z ekološkimi zadevami, tako da me ni treba jemati resno, če se s tem ne ukvarjate. Jaz sem se začela, ko sem dobila za prvega . Ker mi ni vseeno, kaj da otrok vase... A boste vse vprašale za spol? Mene resnično NE zanima, ker imamo doma to in ono. Bi pa otroci zelo radi vedeli. Pa sem v dilemi, ker če bodo vedeli oni, bo vedela vsa SLO. Mi2 sva pa imela do zdaj prakso, da nikomur nisva povedala ne za spol ne imena. Je bilo popolno presenečenje vsakič znova. Predvsem jaz imam pač rada prijetna presenečenja. Imena že zbirate? Jaz že imam seznam. Samo možek ga še ni videl, se kar bojim, ker vem, da mu moja favorita ne bosta všeč . Uspešen dan vsem skupaj!
|