|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktrobrke 2014
1.4.2014 11:25:20   
relativna
Saša in senmoi, hvala za odgovor user posted image No, saj za nakup je itak res še full časa, ampak se mi zdi, da se bo pri meni vse zakompliciralo ravno pri vozičkih user posted image

Peregrina, če ti ni prijetno, potem je pomoje boljše, da preskočiš. Sploh pa verjamem, da ti je neprijetno biti na trebuhu ... jaz še spat ne morem več tako, kaj šele, da bi telovadila.

Uf, merjenje? Jaz sem se odločila, da sploh ne bom več stopila na tehnico, razen pri zdravnici. Sem se zadnjič stehtala in imam toliko kg kot pred nosečnostjo, ampak sem se ziher malce zredila, samo mišice so šle user posted image Uglavnem, raje nič tehtanja, ker drugače se bom čisto preveč obremenjevala s tem, koliko sem se ali pa se nisem zredila. Itak se mi bo pa po oblačilih poznalo user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 676
1.4.2014 13:08:26   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kamajuš

Da se še jaz malo javim!

Vidim, da ste že pri vozičkih. Ja, naš Quinny je služil trem otrokom, zdaj pa so nam ga ukradli, tako da se bom morala tudi jaz počasi začet zanimati za te stvari. Se bom pa tokrat odločila za 4-kolesnika, prej smo imeli 3-kolesnik, pa ni bil ravno 100% stabilen. In glede na to, da bom - predvidevam - imela tokrat tri pomočnike pri porivanju voza, je boljše, da je siguren user posted image !

Prejšnji teden sem imela 3. pregled. Zapustila sem prvo trimesečje, kar se pozna tudi na počutju - no, vsaj slabo mi je malo manj. Trebuh imam, kot bi bila že 5m, tako da ni šans, da ga skrijem. No, niti ne poskušam. Imam pa strašne napade lakote in se moram prav brzdat, ker ne bi rada pridelala preveč odvečnih kg. K sreči mi sladko ne diši preveč.

V rokah imam napotnico za AC. Strah me je kot zajca. user posted image

Pa še vprašanje: doma imam tri zdrave otroke. In zdaj me grabi panika, kaj če bo s tem kaj narobe. Glede na moja leta se sprašujem, kaj mi je tega treba bilo, izzivat statistiko. Bojim se tistih skritih bolezni, ki se ne pokažejo pri preiskavah. Ima še katera podobne strahove? Pri prejšnjih user posted image se s tem nikoli nisem ukvarjala... Vem, odmislit, pozitivno mislit, ... obvladam teoretično. Kaj pa moja glava misli, je pa druga stvar.

No, pa sem se malce razpisala! Uživajte lepo pomladno vreme!

Jaz sem stara 35 pa me je tudi strah ....po 2 ss in dve leti truda upam da bom do konca speljala

(odgovor članu kamajuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
1.4.2014 13:11:52   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: peregrina

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

mogoče katera ve kako gre to računanje?jaz sem že mislila da sem 12 teden po izračuni na netu na slikici ki sem jo dobila danes pa piše 11 teden pa 5 dni kdaj potem bom 12 teden?

Pa saj si v 12 tednu - to pomeni da si napolnila 11 tednov in še par dni zraven.

jaz sem prav zmešana stem user posted image kdaj bo pa točno 12 teden ?čez dva dni ali cez en dan?oprosti ampak res sem mal user posted image
na 6 dni zaokrozijo ali 7 dni ?

(odgovor članu peregrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
1.4.2014 13:21:36   
peregrina

IZVIRNO SPOROČILO: peregrina

mogoče katera ve kako gre to računanje?jaz sem že mislila da sem 12 teden po izračuni na netu na slikici ki sem jo dobila danes pa piše 11 teden pa 5 dni kdaj potem bom 12 teden?

Pa saj si v 12 tednu - to pomeni da si napolnila 11 tednov in še par dni zraven.

jaz sem prav zmešana stem user posted image kdaj bo pa točno 12 teden ?čez dva dni ali cez en dan?oprosti ampak res sem mal user posted image
na 6 dni zaokrozijo ali 7 dni ?

7 dni. Se pravi ko si noseča 9 tednov in 6 dni, si v desetem tednu. Prav tako si v desetem tednu, ko si noseča en dan več (9 tednov, 7 dni - polnih deset tednov torej).

Ko pa si 10 tednov in en dan, si pa že v enajstem tednu.

Sej jaz sem bila tudi čisto zmedena. Sem pa našla na tu: http://www.justmommies.com/pregnancy_calendar.php super koledar, ko vneseš podatke, pa ti za celo nosečnost piše koliko si noseča (ne samo tedne, tudi dneve) in kaj se dogaja (približno) tisti teden v tvojem telesu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 679
1.4.2014 14:00:59   
Bett
Peregrina vaje, ki ti ne odgovarjajo jih raje ne delaj. Tudi se ni dobro lotiti novih športov v nosećnosti. Jaz sem v prvi nosečnosti igrala odbojko do 8 meseca, potem pa sem nehala zaradi soigralcev, ker so se me začeli izogibat, no bolj mojemu trebuhu user posted image .

Kamajuš za ac se nič ne sekiraj, boš imela vsaj zagotovilo, da je, kar se tiče genetskih napak, vse ok. Sam poseg pa tudi ni nič groznega, malo te piknejo v trebuh in vzamejo vzorec plodovnice. Bolj je tećno tisto čakanje na rezultate, ko ti grejo po glavi vsi možni scenariji. Jaz bi takoj šla, če bi imela 600€ odveč.

Kar se vozičkov tiče, mi imamo jane slalom pro, je trikolesnik in z njim res prideš vsepovsod. Tudi zloži se dokaj na malo, ampak jaz nisem zadovoljna z njim, ker sem ga imela 5x na servisu zaradi bremze. Ta voziček sem izbrala ravno zaradi bremze, a kaj ko je bila neuporabna. Po mesecu uporabe je bremza spustila. Na koncu sem dobila celo novo ogrodje, pa bom videla zdaj, če bo ta kaj boljši.

Nosečniška oblačila sem pa jaz v prvo naročala prek neta iz next-a in newlook-a, ampak je res, da takrat sem jih res potrebovala, ker sem imela rok januarja, zdaj pa mislim, da bo šlo skozi tudi brez nosečniških kosov.

(odgovor članu peregrina)
Neposredna povezava do sporočila: 680
1.4.2014 14:20:28   
LoriM
Pozdravcek vsem!
Jaz imam pa še 2 tedna do nuhalne in se mi tolk vleče,pa tako rada bi že povedala novičko.
Strah je tudi mene, pa skušam čim manj razmišljat, tudi jaz sem 37, dva navihana fanta doma in upam, da mi na ns pove Pušenjak same lepe stvari, potem pa še na bhr ali ac in upat na najboljše.
Quinny Freestyle je zakon, preživel na stotine km,...za tiste, ki boste veliko vozičkale, super izbira. Komaj čakam.user posted image

(odgovor članu kamajuš)
Neposredna povezava do sporočila: 681
1.4.2014 14:32:51   
lafe
Pa se še js javljam po dolgem času :-) danes sem mela drugi pregled,sem noseca polnih 11 tednov.v ponedeljek,torej 7.4.,pa mam ze nuhalno.za vse vas pa tudi držim pestiin vsem želim zdrave otrocke :-)

(odgovor članu LoriM)
Neposredna povezava do sporočila: 682
1.4.2014 15:17:52   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lafe

Pa se še js javljam po dolgem času :-) danes sem mela drugi pregled,sem noseca polnih 11 tednov.v ponedeljek,torej 7.4.,pa mam ze nuhalno.za vse vas pa tudi držim pestiin vsem želim zdrave otrocke :-)

user posted image user posted image tudi tebi želim enako.Lepo da si se malo javila

(odgovor članu lafe)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
1.4.2014 23:18:55   
Ann*
Glede vozickov, a katera kaj ve o vozicku Babyboom Mirage Reverse ali pa Tako Ballila Slim...
Ful ni nekih izkusenj s forumov, sta mi pa oba zelo vsec, poleg pegperegota gt3 :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 684
2.4.2014 7:01:33   
Radenska_
o gt3 je sicer kul voziček, a se športni del ne obrača + izredno je težek, sama ga boš težko zložila in dala v avto.
Baby boom pa nimam sicer izkušenj, ampak kar sem jih videla, meni ful ni všeč. To je stvar okusa, seveda :)

Jaz se orpavičujem ker sem se vštulila v oktobrsko temo, čeprav pričakujem v začetku septembra...Sej čvekamo na FB, samo jaz rada tudi tule :) Upa mda niamte nič proti :)
Jaz pa čakam 2. posvetovalnico 15.4. in morfologijo 23.4. Od nuhalne naprej mi čas leti, prej se je pa tudi meni vleklo. Sem čakala nuhalno da sem povedala v službi, družina je izvedela na dan testa - moja in njegova, ker sva se doooolgo trudila.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Ann*)
Neposredna povezava do sporočila: 685
2.4.2014 8:32:07   
buckolina
Živjo!
Men tudi čas nikamor ne gre.Sploh k mam sedaj nuhalno kasneje, kot je bilo v začetku rečeno, a midva čakava na nuhalno, da sploh komu poveva user posted image Zredila sem se že za kar lepe in okrogle 3 kilograme.če ne že akkšnega več. prej sm s telovadbo držala kile, sedaj pa ni šans da grem na telovadbo, ker me že stopnišče zadiha user posted image
kar se pa vozičkov tiče, ne vem veliko tudi jaz ne.zapičla sem se v mima kobi xara in sem gašla tudi že pogledat user posted image .bomo vidli kaj bom v resnici na koncu kupila za našga user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 686
2.4.2014 8:50:25   
Anonimen

Jutro punce kako ste kaj?Jaz imam NS v torek in me je kar strah kaj bo.Včeraj mi je blo majn slabo tako da upam da bo počasi te slabosti mimo.Ste ze kuple nove moderčke ???

(odgovor članu buckolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 687
2.4.2014 9:06:11   
Saša33
Dobro jutro,

pri nas kar mirna noč. Tamali se je samo ene 3x zbudil. proti jutri pa se je zbudlia tavelika že ob 4h. Je šel mož k njej spat. mo spali do 6.00. Cel luxus.

Modrčki: Končno sem se losala modrčkov za dojenje in spet nosim običajne. Za tele par mesecev. Človek se kar navadi na komot modrčke.

Radenska: Mene nič ne moti, da si tukaj. Bova vsaj med prvimi rodile. Pa meni je tud fajn tuki gor čvekat.

Nuhalna: mene je tudi kar skrbelo. Imam dva zdrava otroka in sem kar slabo spala zadnji teden pred nuhalno. Sem dopolnila 36 in vem, da je z vsakim letom večje tveganje. Zaenkrat so rezultati kar ok. Niso tako visoki, a še vedno dovolj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 688
2.4.2014 9:06:21   
Pikaloka
Jaz imam nuhalno v ponedeljek... Na 12 tednov in 7 dni.... Cela vecnost.... Tudi mi bomo povdali vsem po nuhalni....mogoce se zato takoooo vlece :)
Upam da bo vse ok, sicer poslusam pogosto srcek z angelsounds in sem nekako pomirjena :)

Slabo mi je se , ampak bruham mogoce dvakrat na dan.... Tako da je dosti boljse....
Videla sem tudi izvide od krvi in sem kr zadovoljna, da imam sladkor ok... Glede na to , da imamo v druzini sladkorno...edino hemoglobin imam nizek... Verjetno tudi zato, ker ne morem jest mesa trenutno... Ampak ni kriticno.....a imate kake zelje?

Glede modrcka jaz bi rabila definitivno vecje, ce si ne bi kupila te trikotne brez kosti... Je dobr za +- 2 stevilke :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 689
2.4.2014 10:57:00   
senmoi
Evo še mene.
Pravkar s svojega 3 pregleda user posted image .
Vse kaže vredu, fižolčka tud rasteta... za enga se mi je na koncu zazdelo, kot da je pomahal user posted image , al pa sem samo js tk vidla. Drugače pa imam 7.4. še nuhalno, ko bomo stari 12t 1/7. Potem pregledu pa naznanimo, da smo user posted image , čeprav se mi zdi, da nekateri že zdaj mal ugibajo - a jim ne dam pozitivnega odgovora user posted image .

Bodite lepo in pazite nase user posted image

(odgovor članu Pikaloka)
Neposredna povezava do sporočila: 690
2.4.2014 13:41:09   
lila5
Evo tudi mene s pregleda...mi je čudno, da po kilah nč ne kaže, ker sem se pa kr malo "poredila".
Drugače je pa vse ok...sem vprašala za spol, pa je reku, da bova naslednjič...

Radenska pa Saša, nč hudega, ker sta tu...prav lepo nam je ane user posted image , saj meni je tudi prestavil rok na en dan prej, se pravi 30.9, tko, da znam res bit septembrka user posted image

(odgovor članu senmoi)
Neposredna povezava do sporočila: 691
2.4.2014 18:49:07   
NikaAnna
evo tudi mene iz pregleda. izgleda, da se je moj hematom ob posteljici konkretno zmanjsal, tako da ginekologinja pravi, da se ji zdi, da smo ven iz 'tahujsega' user posted image sem zelo vesela, ker obcasne izcedke imam se kr in se posledicno nikakor ne morem sprostit (imela sem namrec 3 tedne kravitev/izcedkov). Je pa moja pikica super, veselo miga in raste. Se sest dni do nuhalne, se tudi meni vlece da je za znoret.. po NS bo pa ziher kot je radenska rekla - cas letel kot nor user posted image
moja prva izbira za vozek (+sp. del & avtosedez) je https://www.babycenter.si/izdelek/82519/vozicek-cortina-x3-tris-evolution-3-v-1-beige in vztrajno cakam, da ga kaj znizajo user posted image user posted image so ostale iz te kolekcije dali v akcijo in upam, da tudi mojega cez cas, kr je cena konkretna.
drzite se punce, srecno vsem user posted image user posted image user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 692
2.4.2014 18:52:22   
NikaAnna
punce, h kateri se moram javit za fb skupino?

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 693
2.4.2014 19:08:54   
Raguel
No,da se še jaz po dolgem času malo oglasim.Včeraj sem imela nuhalno svetlino in kakor kaže je vse vredu,za moja leta tudi nizko tveganje ampak me še vseeno čaka amniocenteza.Vse se je zelo lepo videlo,veliki smo 7.2 cm in zelo živahni user posted image .Ni nam pa uspelo videti spola,ker so bile nogice cel čas v takem položaju.Tako da zdaj čakam drugi pregled pri ginekologinji,ki ga imam drug teden in da vidim,če bo kaj več sreče glede spola.Takrat tudi izvem za vse krvne preiskave,ki sem jih naredila sedaj vmes po prvem pregledu.
Drugače pa kile še stojijo zaenkrat,čeprav se mi apetit povečuje odkar mi ni toliko več slabo.Sem pa opazila,da mi trebušček vztrajno sili ven in sem si kupila že dvojne nosečniške hlače,ker nisem več zdržala v kavbojkah...me je tiščalo okrog pasu.
Modrce pa nosim takšne modele,da mi jih zaenkrat še ni potrebno menjavat.
In tudi energija se mi počasi vrača nazaj,za kar sem totalno vesela.
Upam,da se mi bo zaradi tega tudi večkrat uspelo oglasiti tukaj,ker do sedaj sem vas samo vztrajno bralauser posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 694
3.4.2014 7:44:26   
LoriM
No, jaz sem pa danes ostala doma, sem tolk prehlajena, da ne morem v razred. Me peče žrelo in sem vzela te pastile isla na osnovi lišaja, a mislite, da je ok? Pa en kratek vpih operila otroškega, da sem sploh lahk zaspala. Mi pa nič ne diši it k zdravnici, ker mi zna kaj težit za 3. nosečnost, za nosečnost ji pa moram povedat, čeprav ji še najraje ne bi. Kaj pa vem....
Drugače pa super za vse, ki prihajate s pregledov z dobrimi novičkami in stiskam pesti za Emo_27, upam, da nam kmalu sporoči dobro novico.

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 695
3.4.2014 7:49:36   
LoriM
Aja, sem šla v Mano in imajo pajkice dolge in kratke, sicer jih nisem pomerila, bom ob priliki, upam, da bodo fajn, ker kratke bodo poleti prav prišle.Imajo tudi majčke, tista s sladoledom mi je sploh všeč.
Katera je že kupovala v Mani? A so pajkice ok?

(odgovor članu LoriM)
Neposredna povezava do sporočila: 696
3.4.2014 8:28:15   
pik ipoki
helow še od mene! vas komaj dohajam user posted image pridem občasno gor in pol kr berem in berem diploma pa čaka lepše čase user posted image

o zdele sem vidla da imamo tudi eno z dvojčki (verjetno sem čist zadi ) ja superca to bo pestro user posted image

o vožičkih jaz ne razmišljam (itak bi imela novga - spet) imam ga še od drugega otroka. najprej sem mela enega kateremu se kolesa sprednja niso vrtela - beda in zato smo pri drugi kupili novega in tega bomo meli tudi sedaj - kaj čmo. imamo pa lux4kid - Q8 delux - sem kr precej zadovolna. na malo se zloži, ker imava mali avto, ne vem sicer kako bomo prakticiral 3 otročke zadi... upam da bo šlo (imamo fiat bravo) Ampak trenutno ni mogoče menjat, brez dohodkov ne gre.

jaz na NS ne grem user posted image sem hotla, sam spet finance... pa itak mi rezultat ne pomeni nič, ker donosila bi itak!!!! je pa res da bi šla, ker bi ga rada videla skozi malo boljši objektiv user posted image

trenutno sem nekja dni čez 12 t. kr ne dohajam... doma sem že povedala, bili kar presenečeni, no se bomo že znašli, otročki so vedno lepa novica.

nič grem spet mal diplomo tipkat ne RR in FB

lpuser posted image

AJA: eno "zakonsko" vprašanje. kako vam grejo "zakonske" obveznosit???? men čist nič ne paše in kr nočem... saj nič ne reče, sam vem da po mesecu ali celo več bi pa že pričakoval mal akcije... joj upam da pride želja nazaj!!! v prvih dveh nosečnosti so hormoni delali čist v drugo smer user posted image

(odgovor članu LoriM)
Neposredna povezava do sporočila: 697
3.4.2014 8:42:03   
whitti
Živjo po dolgem času se malo javljam. Vidim da pridno klepetate :) js tut dobivam energijo nazaj..končno ..drugače sem pa ok..nuhalno smo dali uspešno čez, zdj pa dolgo čakanje na naslednji pregled.ga imam šele 6.5.

p.s. meni se javite na zasebca za FB skupino :)

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 698
3.4.2014 8:49:42   
relativna
Oh, a že menjujete modrčke? Meni zaenkrat še vedno paše tistih par, ki so mi bili prej malce preveliki user posted image Res nimam sreče user posted image
Se mi pa buši že prav fajn vidi, tudi skozi oblačila, ker imam večinoma sama oprijeta. Zaenkrat ni nihče komentiral, očitno vsi mislijo, da sem se tako orng samo v trebuh zredila user posted image
A se katera že maže s kakšnimi kremami ipd? Bi rabila kakšen nasvet, ker sem gensko že malce nagnjena k strijam in bi res rada omilila, če se le da :)

A je drugače v navadi, da se na naslednjem (torej drugem) pregledu gleda pikice? user posted image Nočem mojega za brezveze s sabo vlačit, ker je cel podvig, da prideva do avta in potem še do Celja user posted image

Midva sva po nuhalni končno povedala njegovim. So full lepo sprejeli, čeprav so bili čisto šokirani, ker so računali, da še vsaj dve leti ne bo nič user posted image Kdaj bova pa prijateljem povedala, je pa še vse v zraku ... Jih morva najprej psihično pripravit user posted image

Joj, zakonske dolžnosti user posted image Js mojemu skoz pravim, da naj kr špara denar, ga bo rabil user posted image Drugače se pa pri nama izzide, ker ima on full dela z iskanjem in rihtanjem stanovanja, tako da je skoz živčen in takrat noče user posted image

Aja, še eno vprašanje imam user posted image A katera pozna kakšno dobro knjigo na temo nosečnosti in poroda? No, predvsem slednjega user posted image Sem že dala delno čez What to expect when you're expecting in Modrost rojevanja, ampak mi je bila prva preotročja, druga pa preveč hipijevska user posted image

(odgovor članu LoriM)
Neposredna povezava do sporočila: 699
3.4.2014 9:37:47   
Anonimen

Glede pajkic jaz sem si vzela kar na tržnico tiste moderne z rožicam (8 evro) pa razne razne vzorce,so ful elastične pa ne tiščijo v pasu.Meni trebušček se tudi že vidi.Nuhalno imam v torek v LJ ker mi pripada na napotnico zastojn...Meni še vedno slabo zvečer,zjutraj bolj malo.Greste kaj na bazen plavat?Jaz sem vedno rada hodila zdaj odkar sem N.niti enkrat nisem šla.Kaj vam paše kaj jest?Na NS je lahko fant,mož šel zraven?

(odgovor članu relativna)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?