buckolina -> RE: Oktrobrke 2014 (28.3.2014 10:38:12)
|
Živjo! Vidim, da vas je že kar lepo število bilo na nuhalni. Jaz sem imela ta teden pregled pri ginekologinji in ko sem ji povedala, da imam naslednji teden nuhalno, je rekla, naj si jo prestavim za vsaj teden dni oz za 10 dni, ker plod premali. Nekaj je že sama gledala nosno kost in mi začela razlagat o Downih in sem že od dneva pregleda popolnoma prestrašena. Seveda sem poklicala in si prestavila nuhalno, a zdej mi nekaj ne gre skupaj. Na zadnjem pregledu mi je napisala, da sem v 10 tednu, na pregledu 4 tedne pred tem, je napisala, da sem v 7tednu. Čist sem že zmešana, saj sploh ne vem več kaj je prav, saj po izračunih pdp na netu, ki se ujema tudi z njenim izračunom pdp, sem v 12 tednu. Je moja prva nosečnost in si res nisem misnla, da bom kljub dokaj bp nosečnosti mela tok požrtih živcev.No, zdej ko gledam, kdaj mam novi datum nuhalne, bo ta dva dni pred začetkom 15ga tedna. se pravi konec 14ga tedna, kar je pa že zelo pozno kajne? Strah me je, da je ginekologinja opazila kaj, kar ne bi bilo v redu in mi ni povedala, ampak mi je morda samo malo namignila in sedaj še s tem datumom nuhalne....Kar sem prebraka na netu, naj bi bilo to že preozno. Kaj menite ve, ki ste o teh stvareh bolj seznanjene? Bi vam bila zelo hvaležna za kakšen odgovor, da vem kje sem. Hvala in lep dan!
|
|
|
|