peregrina -> RE: Oktrobrke 2014 (25.3.2014 12:46:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikaloka Aja glede trebuscka... Jaz sem v 12 tednu in imam obcutek, da se mi pozna... Sicer mi noben ni nic komentiral, ampak mislim, da bom sefu povedala....se pred nuhalno....ostalim pa po... Pa ni tolko trebuscek kot to, da sem shujsala 3 kilce ( od bruhanja [sm=smiley13.gif]) in da so mi joski zrasli za duplo... Pa se mi zdi , da je vse skupaj bolj ocitno... Ena kolegica pravi, da vidi trebuscek druge, da ne.... SE MALOOO pa se bo videlo tako kot je treba... Baje v cetrtem skoci ven[sm=bravo.gif] Tudi jaz sem shujsala (ne toliko od bruhanja, čeprav je kar redno na sporedu, bolj od tega, da ne morem nič jesti). Povsod so odvečne kilce zginile, le na trebuhu in joških ostajajo - oz. se celo še množijo. Že 14 dni nosim samo športni modrc, ker ostalih ne morem, ker me moti kost. In sem si kupila še enega, ampak premajhnega - ga sploh gor ne spravim. [sm=jezicek.gif] Ne vem kako mi je to uspelo.[sm=zmeden.gif] Jaz se tehtam vsak teden, odkar sem ugotovila, da nenamerno hujšam. Pač toliko da imam težo pod kontrolo, da ne bi bilo kake panike. Me je gin.malo grdo pogledala, ko sem povedala, da sem shujšala. Zdaj se dobesedno silim, da jem vsaj 5 obrokov na dan. Velikokrat se mi zlušta kakšne hrane, pa si grem vsa vesela pripravit, a ko je treba dat v usta, se mi pa kar želodec obrne in letim na wc. Mi je že prav hudo. Sploh ne vem kaj naj še jem. Vsak dan posebi si rečem ... pa naj mi bo slabo ... samo, da bo vse vredu. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|