Anonimen -> RE: Oktrobrke 2014 (1.4.2014 13:08:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kamajuš Da se še jaz malo javim! Vidim, da ste že pri vozičkih. Ja, naš Quinny je služil trem otrokom, zdaj pa so nam ga ukradli, tako da se bom morala tudi jaz počasi začet zanimati za te stvari. Se bom pa tokrat odločila za 4-kolesnika, prej smo imeli 3-kolesnik, pa ni bil ravno 100% stabilen. In glede na to, da bom - predvidevam - imela tokrat tri pomočnike pri porivanju voza, je boljše, da je siguren [sm=smiley1.gif]! Prejšnji teden sem imela 3. pregled. Zapustila sem prvo trimesečje, kar se pozna tudi na počutju - no, vsaj slabo mi je malo manj. Trebuh imam, kot bi bila že 5m, tako da ni šans, da ga skrijem. No, niti ne poskušam. Imam pa strašne napade lakote in se moram prav brzdat, ker ne bi rada pridelala preveč odvečnih kg. K sreči mi sladko ne diši preveč. V rokah imam napotnico za AC. Strah me je kot zajca. [sm=smiley13.gif] Pa še vprašanje: doma imam tri zdrave otroke. In zdaj me grabi panika, kaj če bo s tem kaj narobe. Glede na moja leta se sprašujem, kaj mi je tega treba bilo, izzivat statistiko. Bojim se tistih skritih bolezni, ki se ne pokažejo pri preiskavah. Ima še katera podobne strahove? Pri prejšnjih [sm=nosecka.gif] se s tem nikoli nisem ukvarjala... Vem, odmislit, pozitivno mislit, ... obvladam teoretično. Kaj pa moja glava misli, je pa druga stvar. No, pa sem se malce razpisala! Uživajte lepo pomladno vreme! Jaz sem stara 35 pa me je tudi strah ....po 2 ss in dve leti truda upam da bom do konca speljala
|
|
|
|