LoriM -> RE: Oktrobrke 2014 (20.3.2014 18:50:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kamajuš IZVIRNO SPOROČILO: LoriM Kamajuš, a imaš mogoče cifro za naročanje na ac v lj? A ti si se že naročila? V katerem tednu naročajo-v 16? Ns 15.4. 2. pregled 22.4. LoriM, prihodnji teden imam redni pregled, takrat bom dobila napotnico in vse potrebne podatke. Sporočim! Mislim, da se naroča ok. 16. tedna. Ker nimam pojma, kateri teden sem[sm=smiley9.gif], tudi ne vem, kdaj bom šla. Sem pa možu že rekla, da bo šel z mano, ker me je res strah [sm=zmeden.gif]. Me pa zanima, zakaj greš na NS, če boš šla na AC? A si vendarle še tako mlada [sm=smiley2.gif], da ti ne pripada (oprosti, če si že povedala, sem malce pozabljiva)? No, meni vsekakor pripada, vsaj en plus od mojih let [sm=smiley13.gif]. Na ns grem samoplačniško, ac mi pripada na napotnico. Prijavila sem se k Pušenjaku in če mi bo predlagal bhr-odvisno od lege posteljice, bom tudi šla raje kot na ac. Enostavno se mi pa zdi predolga do 19. tedna čakat brez nekega konkretnega uz, grem za to, da bom potem mirneje pričakala rezultate. Pa še po ns bom povedla za nosečnost. Je pa res, da sem sumljivo zaobljena in tamalimadvema rečem, da zadnje čase mami pač rada je[sm=smiley36.gif],
|
|
|
|