peregrina -> RE: Oktrobrke 2014 (14.3.2014 11:05:03)
|
Ojej, punce, držte se. Sem vedela, da je veliko SS, ampak me je vseeno malo potrlo, ko vas je kar naenkrat toliko odšlo. Tudi za nami je prvi pregled. Srček bije[sm=bravo.gif]. Vse je ok. Sem si pošteno oddahnila. Sem celo noč pred pregledom prebedela, ker me je tako skrbelo (prej se mi je zdelo, da sem kar skulirana, da kar bo pač bo). Ne zahajam preveč pogosto na forum, ker ste že nekatere ugotovile, da večkrat škodi, kot koristi. Jaz pravim tako - kar se ima zgoditi, se bo zgodilo, pa naj mene skrbi ali pa ne. In se skušam čim manj obremenjevati s tem. Do 12. tedna se lahko zgodi še vse. In to imam skoz nekje globoko v podzavesti. Sicer pa mi je še vedno grozno slabo. Če povem po pravici, me te slabosti (z bruhanjem) precej izčrpavajo. Tudi shujšala sem že 3kg in se bojim, da bi še kaj več. ker nimam več zalog [sm=jezicek.gif] In se nekak ne morem prav veseliti nosečnosti. Upam, da res minejo do 12. tedna. Vsem, ki nas zapuščate, želim čim prejšnji [sm=rozacrtici.gif]. Ostalim pa, da bi čim bolj uživale v [sm=nosecka.gif].
|
|
|
|