melona27 -> RE: Oktrobrke 2014 (11.3.2014 8:19:43)
|
Mene je križ v 1. nosečnosti fuul bolel, začelo se je zgodaj, zadnja 2 meseca je blo kr hudo. Zato je fajn delat vaje za križ, tokrat jih delam zvečer in zjutraj in me zaenkrat še ne boli [sm=bravo.gif] Bomo vidli, kako bo tokrat. Midva sva staršem že povedala, takoj ko sva zagledala plus, zato se mi pa tako vlečejo ti prvi tedni..V četrtek pa 1.pregled, jupiii, komaj čakam..Svoji G pa ne bom nič govorila, da sem bla na pregledu, naj imajo sestre malo slabo vest, ker so me šele v 13.tednu naročile [sm=zmeden.gif] Moram pa priznat, da sem v tej nosečnosti ful bolj nervozna, če bo vse v redu, pa ne vem zakaj...Sam pozitivno razmišljat, pa bo vse v redu [sm=smiley36.gif]Itak, da bo :) Jaz sem pri sinu dobila 3 slikice z UZ, pa na nuhalni cd in slikce, v 29.tednu sva pa šla na 3d v Litijo, kjer sem pa tud dobila slikice in cd- tokrat bom šla na 3d še malo kasneje, ker je blo pri sinu fuul komplikacij pri porodu( popkovina 3x ovita okrog vratu), zato je bil po 12 urah v porodni nujen carski rez. Bom se pa tokrat probala zmenit za carski že vnaprej. Lep sončkast dan vam želim!
|
|
|
|