kamajuš -> RE: Oktrobrke 2014 (10.3.2014 10:52:36)
|
Pozdravljene! Mene tudi čaka ta teden laboratorij na tešče, sploh ne vem, kako bom zdržala, ker sem skoz lačna [sm=zmeden.gif]. Jaz sem v službi povedala samo nekaterim, vodilnim pa še ne, čeprav obline zaradi drobne postave težko skrivam. Ste doma že povedale? Jaz se danes pripravljam razsvetlit starša, za mladiče pa ne vem. Ker ko bodo zvedeli, bo zvedela cela šola, vrtec, sosedi. Na to pa ne vem, če sem že pripravljena. Ja, je drugače, če so otroci majhni in ne znajo posredovat naprej. Moji so pa skoraj 9, 7 in pol in 5. In se bodo vsi zelo dobro zavedali, o čem govorim. Še moje izkušnje prvih pregledov: pogovor (no, te so z vsako [sm=nosecka.gif] krajši [sm=smiley36.gif]) in UZ pregled. Tokrat mi je vzel še bris PAP, ker je bil ravno čas. Laboratorij imam pa šele zdaj, pred 3. pregledom. Včeraj smo šli na izlet, hodit v hrib. Se je razvlekel izlet na cel dan, na koncu sem mislila, da bom umrla. Obležala ob 19.30, še dobro, da je očka poštimal mladino. Ste ve tudi tako brez kondicije? [sm=zmeden.gif] Uživajmo prebujanje pomladi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]! PS: FB ne uporabljam (ja, mi smo še ta stara generacija, uživam v osebnih stikih in telefonskih pogovorih), tako da bom vesela, če bo katera ostala na Ringaraja.
|
|
|
|