RE: S kom bi prevarali? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

LuLu -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 22:25:06)

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

A dej no ... party pooper [sm=zz_tongue.png]

isto to sem Austinu rekla [sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 22:26:29)

Čist tako off toppic ... mal ste nesramne ... že cel večer pospravlam dnevno pa je še kar razmetana [sm=jezicek.gif]

aknela123 -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 22:27:30)

IZVIRNO SPOROČILO: alda

IZVIRNO SPOROČILO: aknela123

Lukka, a to je ta igralec, ki je meni podoben Ashtonu Kutcherju. Jaz sem si pa tvojega moža bolj zamišljala kot onega iz Seks v mestu, ki je gej - plešast, očala z debelimi okvirji, malo debelušen.

kje si vidla Lukatovega moža?

nekaj postov nazaj je Lukka napisal, kateremu igralcu je podoben možek - Gale Harold ali pa Ashton Kutcher.
Naj katera ki to rada počne, nalima njune slikice, plis.

Veš kaj Lukec, moj otrok malo kašlja, pa bi jaz kar gor k tvojemu možu šla na pregled z otrokom, može?[sm=smiley1.gif]

Lukka -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 22:30:26)

Ja, sory jaz ne znam limat slikic...

A kar k mozu bi prisla zaradi kaslja? Ja lahko... mislim, ce se ti da hodit tako dalec loh prides. Bom spekel sladico!

LuLu -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 22:31:14)

Čist tako off toppic ... mal ste nesramne ... že cel večer pospravlam dnevno pa je še kar razmetana [sm=jezicek.gif]

nič ne postori danes, kar lahko storiš jutri... gre nekak tako, a ne?

Anonimen -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 22:33:37)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

nič ne postori danes, kar lahko storiš jutri... gre nekak tako, a ne?

Jp jp ... sam pol za jutri tut vela pa tako naprej ... in pol bo treba kopat, če bom hotla smrekico podret [sm=jezicek.gif]

LuLu -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 22:35:06)

joooj smrekica ja... mi smo lani imeli do aprila lučke po omarah, utripale zvečer vsake toliko... letos so samo na smreki, HB

Anonimen -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 22:37:21)

joooj smrekica ja... mi smo lani imeli do aprila lučke po omarah, utripale zvečer vsake toliko... letos so samo na smreki, HB

Moj oči je pred nekaj leti imel do junija lučke okol hiše obešene, pol sta pa z mami ugotovila, da jih je BV dol dajat, ker bo itak "kmal" sept novo leto ... saj je bilo v bistvu kul, sam če se je kdo zmotil pa napačno tipko prižgal, se je že od daleč videlo kje smo doma [sm=jezicek.gif]

Kerensa -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 22:38:00)

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka
Recimo, da bi si lahko izbrali za eno noc katerokoli znano osebo in bi z dovoljenjem prevarale... nekako kot darilo. Hahahaha. S kom?

S tabo.

aknela123 -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 22:39:06)

slikice čakam...

LuLu -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 22:41:13)

Moj oči je pred nekaj leti imel do junija lučke okol hiše obešene, pol sta pa z mami ugotovila, da jih je BV dol dajat, ker bo itak "kmal" sept novo leto ... saj je bilo v bistvu kul, sam če se je kdo zmotil pa napačno tipko prižgal, se je že od daleč videlo kje smo doma [sm=jezicek.gif]

pametna familija [sm=smiley36.gif]

Lukka -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 22:42:26)

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Recimo, da bi si lahko izbrali za eno noc katerokoli znano osebo in bi z dovoljenjem prevarale... nekako kot darilo. Hahahaha. S kom?

S tabo.

Hahahahahahahaha. Bi me morala videt najprej!

Kerensa -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 22:43:31)

S tabo.

Hahahahahahahaha. Bi me morala videt najprej!

No, zdaj vem celo, da nisi gay, ampak biseksualec. Tudi prav.

constanca -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 22:45:32)

Haha, moja soseda sta celo leto imela lucke na balkonu. Za Bozic sta jih dol pobrala zdej pa nazaj dala. Zgleda, da ne bo kdo narobe razumel, da so to te lucke del decembrske dekoracije....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Spet mi bo cel let v kuhno svetil. Pa ok, ko je gril sezona se gre[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Drugac pa, da ne zgresim cist teme. Gruntam ze cel vecer pa ga ne najdem enga tipa v mislih. Bi pa morda sla na kofe s katerim. Moj dohtar je tak se fajn pa mlad. Sam mal depresiven deluje.

Me je pa ze strah pomladi, ko bo sosed spet zacel trenirat in se pol pojav tam pred mano k za otroki laufam u tistem dresu za triatlon. Mislm, clovek je na pol nag, ni oblince, da se ne bi vidla (mislm tam spod, ker sicer so ga itak sam kosti) in se mu se kar ne mudi it tect. Ga strogo v oci gledam. Ker se dobro razumemo in mi na kraj pamet na pade kej druzga. Me pa sam zabava ce od kje to moj moz opazuje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Enkrat je bil cist zaprepaden nad tem exhibicionizmom. No, temo sem vseen zapacala...

Lukka -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 22:46:42)

Ne, zal mi je! Sem pa samo gay. Na zalost. Hahahaha

Kerensa -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 22:48:58)

Sem pa samo gay. Na zalost.

Na čigavo? Tvojo? Na mojo namreč ne.

mojcaziga -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 22:53:06)

Kerensa, saj ga še nisi videla [sm=smiley36.gif] Mogoče pa je njami [sm=jezicek.gif]

Kerensa -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 22:53:53)

IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga
Kerensa, saj ga še nisi videla [sm=smiley36.gif] Mogoče pa je njami [sm=jezicek.gif]

Tudi Wentworth Miller je njami, pa kaj naj jaz, če je pa gay.

Anonimen -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 22:53:56)

Punci, ne se pričkat [sm=smiley36.gif]

mojcaziga -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 22:55:07)

Tudi Wentworth Miller je njami, pa kaj naj jaz, če je pa gay.

Kjer je volja, tam je pot [sm=smiley1.gif]

Kerensa -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 22:57:47)

Nimam jaz volje, da bi spreobračala gaye. Je Samantha iz Sex and the City poskušala, pa smo najbrž vse videle rezultat.

mojcaziga -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 22:58:53)

Nimam jaz volje, da bi spreobračala gaye. Je Samantha iz Sex and the City poskušala, pa smo najbrž vse videle rezultat.

Po trmi je Samanta tebi do gležnjev. Če .... [sm=jezicek.gif]

Kerensa -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 23:01:18)

Na-a, ne bi, hvala. Saj dovolj v mojo smer usmerjenih k****v hodi po svetu.

mojcaziga -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 23:03:05)

Na-a, ne bi, hvala. Saj dovolj v mojo smer usmerjenih k****v hodi po svetu.

Imaš prav.

Očitno je tudi Lukka minilo [sm=smiley36.gif]

Kerensa -> RE: S kom bi prevarali? (6.1.2014 23:04:31)

Očitno je tudi Lukka minilo

Mene bi tudi, če bi moj mož pisal strokovne članke, namesto, da bi skakal po meni. A jaz naj mu pa potem kosilo kuham? E, na šihtu naj ga žre, kar se mene tiče.

Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>