Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Alda se jaz tebe vprasam, ali ti komentiras pred tvojim o drugih pa o seksualnih temah, pa salah.. Sicer nisem Alda, sam vseen ... ja valjda ... itak se menivavse sorte in itak je že najina stara fora, da gledava TV in on zagleda na zaslonu The Mamo ( http://www.imdb.com/name/nm0334179/?ref_=tt_cl_t1 ) in vedno sledi "Uuuuuuu Mama!!! ... če jaz lahko njo, ti lahko Gerarda Butlerja" ... skratka ... tako v hecu ... itak ... Hahahahaha, full dobr! Ja, pri nas tega ni... Bolj konzervativno vse skupi. Ceprav pomojem, ce bi srecal to Mamo, itak ne bi nc naredu, verjemi. Hahahahahahaha, tko kot bi jaz zmrznu, ce bi res mel moznost tega Thomasa... Hahahahahahaha, edino ves, jaz (ah mal sem cuden) ko gremo v kako trgovino, ali center, pa vidim kakega men lustnega fanta, moskega (ajde zadnjic na trznici) in jaz bunce potem kar mislim, da ga moj full gleda. In ves kaj zacnem delat - tamalo mu zacnem rint v narocje, tiscim vanjo, da ja zacne rjovet hahahahaha, in pol kar mislm, da sem ga speljal izza gresnih pogledov... ceprav ga pomojem sploh ni gledal. Hahahahahaha, sam cakam kdaj me pogrunta, ceprav je pomojem imun za take namige in te moje otrocje fore. Hahahahahaha Ja jaz vem da nebi nič naredil če bi The Mamo srečal ... prav butasto bi se ji režal, to je še največ ... v nasprotju s tabo pa jaz ne zganjam nekih ljubosumnih izpadov, ker če si s tem začnem grenit življenje je itak konec ... ima tak posel, da če bi me hotel, bi me tako lahko varal, da je joj ... pa ok, tut ko sva skupi če pogleda za dobro bejbo, mu jaz ponavadi rečem: " ma dobro rit, kaj?" in dobim odgovor v smislu "Ma ja no ... sam kaka kilca ji manjka" ... skratka zaupava si in posledično se lahko tut fajn hecava na ta račun.
|