Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 10:57:54
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Zdajle nekaj povem, pa upam, da ni ta oseba na tem forumu pod kakim psevdonimom. Poznam eno punco, ki je bila ne vem, v vezi, resni vezi deset let ali vec. Ona je pa navijala za enega znanega, zelo znanega slovenskega sportnika, tudi medijsko full izpostavljenega. Ona je meni vsakic rekla: Luka, ce bi pa mela sanso ene noci, pa grem, pa ce bi bla tudi v sedmem mesecu! Pa punca je skulirana, lepa mlada! Se danes ne vem po kaksnem spletu nakljucij sta ona dva pristala na eni vikendici eno poletno noc! Definitivno se ni zmislila, ker smo ju vidl, ko se je vsedla v njegov avto! Ne vem kako, nimam pojma, ampak od takrat dalje zivi s svojim, mislim, da ma zdaj ze dva polzka, in na misel ji ne pride vec. In se to, njemu je povedala! Pravi, da se enostavno ne pocuti, da je prevarala, ampak ima obcutek da je izpolnila svojo zeljo. Ne vem... Če rečemu temu "izpolnitev želje", se res ne sliši tako grešno. Ampak, jaz si ne izpolnjujem želja tako, da prizadanem svoje bližnje in na koncu še sebe.
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 11:10:24
|
|
|
|
Lukka
|
No, doklaer sanjamo o zvezdah in kako bi bili mi enkrat v njihovih hotelskih sobah, to ni nikakrsno prizadetje. Verjemi,... najbolj so nevane tiste poituhnjene zvezdice, ki zivijo v nasi soseski...
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 11:11:56
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Hahahahahahaha. Ne, ne, ni me minilo. Jaz nisem nic posebnega za pogledat. Baby face. Hahahahaha nekaj cez petdeset__ kil, blond malo daljse lase imam in modre oci in bled obras. ... brez dlak ... IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Ze ce se dvigne, izgleda da se ne, tako da... Od idealne ženske podobe te torej loči samo ena luknja ...
< Sporočilo je popravil petea -- 7.1.2014 11:13:08 >
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 11:17:28
|
|
|
|
Lukka
|
Ne pogresam je,
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 11:33:24
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Ne pogresam je, Lukka če hočeš odg. če ne ne-ne bom huda ,ampak : Kako lulaš ? Stoje ali sede?
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 11:42:59
|
|
|
|
zelda35
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Ne pogresam je, Lukka če hočeš odg. če ne ne-ne bom huda ,ampak : Kako lulaš ? Stoje ali sede? A to je zdaj po novem kak pomemben podatek?
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 11:56:25
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Ne pogresam je, Lukka če hočeš odg. če ne ne-ne bom huda ,ampak : Kako lulaš ? Stoje ali sede? Zanimivo. Vidiš, mene bi bolj zanimalo kako kaka. Če ima kakšne težave, hemoroide, fisure. Ampak me ne.
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 12:08:01
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Zanimivo. Vidiš, mene bi bolj zanimalo kako kaka. Če ima kakšne težave, hemoroide, fisure. Ampak me ne. A te niti malo ne zanima ali samo nočeš biti preveč direktno radovedna?
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 12:09:04
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Ne pogresam je, Lukka če hočeš odg. če ne ne-ne bom huda ,ampak : Kako lulaš ? Stoje ali sede? Zanimivo. Vidiš, mene bi bolj zanimalo kako kaka. Če ima kakšne težave, hemoroide, fisure. Ampak me ne. mislim, da s kakanjen nebi smel imet težav-Donat, zelje ,radenska, kakav,...vse to pomaga za neboleče kakanje
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 12:09:11
|
|
|
|
Tippi
|
ooooo đizs,s stola sem padla
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 12:17:01
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Zanimivo. Vidiš, mene bi bolj zanimalo kako kaka. Če ima kakšne težave, hemoroide, fisure. Ampak me ne. A te niti malo ne zanima ali samo nočeš biti preveč direktno radovedna? busted
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 12:49:51
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi ooooo đizs,s stola sem padla Tippi, prosim, pazi nase!
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 12:55:52
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Zanimivo. Vidiš, mene bi bolj zanimalo kako kaka. Če ima kakšne težave, hemoroide, fisure. Ampak me ne. A te niti malo ne zanima ali samo nočeš biti preveč direktno radovedna? busted Mene pa bi zanimalo, kakšen manjši zdravniški poseg je imel pred dnevi in po katerem sedaj okreva. Ampak me ne. A domišljija pa vseeno dela svoje ...
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 13:03:34
|
|
|
|
uškinamama
|
Petea, jao, fuj, fuj. Ti packa
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 13:13:26
|
|
|
|
HHH
|
Jaz pa ta moment od smeha lulam čepe.
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 13:14:48
|
|
|
|
petea
|
Uškinamama, saj bi me zanimalo, na kaj si pomislila. Ampak me ne ...
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 13:16:34
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Uškinamama, saj bi me zanimalo, na kaj si pomislila. Ampak me ne ... ne povem
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 13:17:53
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH Jaz pa ta moment od smeha lulam čepe. to zanima le aldo, jaz in petea se vrtiva bolj okoli . Hemoroidi pa to.
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 13:39:10
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: HHH Jaz pa ta moment od smeha lulam čepe. to zanima le aldo HHH, a kdaj tudi stoje?
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 13:52:57
|
|
|
|
Paštetka
|
hahaha, kakšna tema. evo, jaz sem svetnica. jaz svojega moža še v sanjah ne morem prevarati. Vedno ko sanjam kakšnega dobrega tipa in ko nanese situacija, da bi pa lahko, se umaknem in poknem: NE! Jaz sem poročena.
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 13:58:34
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: HHH Jaz pa ta moment od smeha lulam čepe. to zanima le aldo HHH, a kdaj tudi stoje? Ja veš, včasih te kaj preseneti, pa tudi počepniti ne utegneš. Je samo še: polulal se bom , polulal se bom ...... ..... aaaaa, polulal sem se
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 14:06:11
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH polulal se bom , polulal se bom ...... ..... aaaaa, polulal sem se
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 14:06:17
|
|
|
|
Lukka
|
Oooooooooooo hahahhahaha, dobr da sem tamalo strpal zdajle spat, ker ce bi me vidla kako zdajle bukavo gledam in berem tole... na sprehodu sva bila, ceprav jaz malo tezje in sem zdajle dobesedno crknjen. Poseg? Ne, ne nic takega. Koleno. Kako odvajam, mislm kako vprasanje?! Ja, ne vem, a ste tipe vidl, da sedijo na skoljki? Valjda da stojim a ne... kaj ni jasno?
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 14:14:31
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Ja, ne vem, a ste tipe vidl, da sedijo na skoljki? Ja smo.
|
|
|
|
RE: S kom bi prevarali? 7.1.2014 14:17:41
|
|
|
|
alda
|
Lukka a pol tudi kakaš stoje?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?