Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 22:26:47
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY babyvac lulu, prjavla te bom, groziš mi z bombo ne ne... TI si bombo nastavila .. dokler bo pač gor, potem bo pa izginila neznano kam Ja kaj naj, če pa BABYVAC res dobro deluje A Shorty že spi?
< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 9.1.2014 22:27:27 >
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 22:28:39
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Ja kaj naj, če pa BABYVAC res dobro deluje A Shorty že spi? po moje je eno oko tu pustila
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 22:32:12
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Ja kaj naj, če pa BABYVAC res dobro deluje A Shorty že spi? po moje je eno oko tu pustila Pa metlo v roki
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 22:38:32
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Ja kaj naj, če pa BABYVAC res dobro deluje A Shorty že spi? po moje je eno oko tu pustila Pa metlo v roki a ji sesalec kupimo?
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 22:42:40
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Ja kaj naj, če pa BABYVAC res dobro deluje A Shorty že spi? po moje je eno oko tu pustila Pa metlo v roki a ji sesalec kupimo? V starih RR časih bi ji ga res lahko in to turbo, zdaj pa lohk z metlo vse poštima.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2014 8:22:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 8:47:50
|
|
|
|
alda
|
pri sesalcih ali metlah?
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:00:54
|
|
|
|
petea
|
samo da ne zapademo v lov na čarovnice ...
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:11:01
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea samo da ne zapademo v lov na čarovnice ... potem pa se moram skrit
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:17:06
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 jutro! a bomo tuki nadaljevale cvek danes? ste pometle in posesale?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2014 9:27:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:33:03
|
|
|
|
RIJA*
|
Ankica, sinusi so hudič...ko se vse zamaši ...ne vem če me je porod tak bolel, kot vse, ko sem fasala konkretno vnetje sinusov
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:37:10
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* operil pomaga za en k... Poskusi Nasonex ali Avamys. Sta bistveno boljša. Dobiš ju pa na recept.
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2014 9:44:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:45:10
|
|
|
|
RIJA*
|
meni je še najbolj pomagal vickov synex.....saj se to lahko napiše? dobiš pa ga žal samo v tujini...
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:45:59
|
|
|
|
Kerensa
|
Jaz imam zmešane sinuse + alergijo na pršico (zabasanost nosa si potem lahko predstavljaš, kajne? ) in jemljem tablete Aerius. V kombinaciji z Nasonexom pomagajo.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:48:23
|
|
|
|
RIJA*
|
pa ta Aerius ti pomaga? jaz pred dvema letoma dobila alergijo na ambrozijo , bemu na stara leta...pa so mi rekli, naj nabavim te tablete....
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:49:54
|
|
|
|
Kerensa
|
Meni pomaga. Ena tableta na dan (5mg). Tako vsaj kaj voham. Prej si se mi lahko na glavo usrala, pa nisem zavohala.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:51:53
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Prej si se mi lahko na glavo usrala, pa nisem zavohala. pa reci, da to ni ok?
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:52:28
|
|
|
|
Kerensa
|
Hja, no... saj se spomniš vsega sranja, ki sem ga na RR dobila na glavo, kajne?
< Sporočilo je popravil Kerensa -- 10.1.2014 9:53:34 >
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:54:57
|
|
|
|
RIJA*
|
ne, sem vklopila na "spomin zlate ribice mode"
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:56:17
|
|
|
|
Kerensa
|
V življenju bolje prideš skozi, če vsake toliko kaj "pozabiš", ja.
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2014 10:03:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 19:39:10
|
|
|
|
Kerensa
|
Tista, ki smo jo imeli mi, ni bila ravno nek višek inteligence.
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 11.1.2014 15:24:57
|
|
|
|
liliana
|
Baje mit o spominu zlate ribice izhaja iz oglasa pred leti.....vendar se nihče več ne spomni, kaj se je oglaševalo......
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?