|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule?
19.2.2015 22:42:06   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ah, seveda, frodologika; kako si skrbna, ker žokaš (in jaz seveda ne). kar vidim auro skrbnosti, ko se me lotiš kdaj masirat na kaki temi user posted image jaz v bistvu nisem v kakem negativnem stanju s Kerenso in ji želim najbolje (in ona to ve, upam trdit). jaz dam vsakemu svoj čas, ker se zavedam smo si zelo različni in ne želim, da jo moja skrbnost gnjavi ali daje občutek da zaostaja za čim, ker zaradi tega ne bo nič prej opravila kar ma za opravit. zavedam se, da je moja percepcija kaj je (komu) pomembno, samo to - moje osebno videnje (in ne neko absolutno pravilo). user posted image

Tako ravnas tudi ko se gre za solanje tvojega potomca, moza, necaka, necainje, sestre...? Si tiho in ne "zokas" ker ne zelis dati obcutka, da nekaj zamuja? Ti ljuba dusa ne vidis nobene aure - to se ti magli od kratkovidnosti. Ker ce ne vidis, da Kerensa pri svojih skoraj 40-ih in dolgih veckratnih razlagah kaj je zamudila in se zeli nadoknaditi ter razlagah kaksne so njene zivljenjske sanje, zelo dobro ve, kako zadeve stojijo in se bo zlomila ce jo bos zagnjavila naj naredi maturo, ali da bo dojela kar ze zdavnaj ve, potem imas zelo resne tezave ali z vidom ali dojemanjem.
Fora pa itak ni v Kerensi, ampak v tvojem obcutku inferiornosti. Pomagaj si, saj si dovolj pametna (menda).

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 501
19.2.2015 22:59:56   
Kerensa
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin
dolgih veckratnih razlagah kaj je zamudila in se zeli nadoknaditi

Refresh my memory... se ne spomnim, kdaj bi napisala (kaj šele večkrat in na dolgo), kaj vse naj bi zamudila in želim nadoknaditi...

Ker kaj sem dejansko zamudila s tem, ko nisem končala SŠ, ampak sem na sredi šolanja lepo vstala in odkorakala - vem. Zamudila sem to, da nisem v rednem roku (pa tudi lepo število let po tem user posted image ) prišla do V. stopnje izobrazbe (kar bi mi moja takratna SŠ prinesla). In ja, zamudila sem maturantski ples in izlet.

In vse troje mi ni pomembno (z vidika, s katerega jaz gledam, seveda). Hvala, ker si me za kar nekaj let postarala user posted image (I feel like sweet 16, by the way, ker sem v 2. puberteti user posted image ), ampak svojega življenja po prekinitvi šolanja še danes ne bi zamenjala. Bil je cel bataljon neumnosti, napak samo malenkost manj, kot bataljon, nečloveško težkih situacij toliko, da samo z belim pogledam, ko se spomnim nanje... ampak vse to me je izoblikovalo v osebo, kakršna sem danes. In, če verjameš ali ne - takšna sem si všeč. Morda še posebej zato, ker vem, da takšna, kot sem zdaj, ne bi mogla biti, če bi ubrala prej omenjeno pot, to pa je dokončanje šolanja. Šola življenja me je naučila krepko več in vsega tega znanja in izkušenj ne zamenjam za nič drugega.

Tako, da tistega, kar sem dejansko (skorajda v fizični obliki) zamudila, niti pod razno ne želim nadoknaditi. Prej omenjeno bi bilo dandanes zame popolnoma nekoristno in nepomembno pri čemerkoli.

razlagah kaksne so njene zivljenjske sanje

Moje sanje so sanje, bejba. Moji načrti so pa nekaj čisto drugega. In odkar me takorekoč ni več na RR, so se tudi krepko spremenili. Malce sem se spustila na realna tla, malce sem se zresnila in malce sem premešala prioritete. Še najbolj pa se je spremenil moj način življenja. Rezultat vsega skupaj je, med drugim, tudi ta, da mi niti na kraj pameti ne pade več, da bi se za stalno preselila v New York (katerega omenjam izključno zato, ker vem, da si ga je večina najbolj zapomnila user posted image ).

zelo dobro ve, kako zadeve stojijo

Točno tako. Zelo dobro vem. Za razliko od marsikoga drugega. user posted image

se bo zlomila ce jo bos zagnjavila naj naredi maturo

A daj ga no srat, no user posted image ... če me ni zlomilo zadnjih 20 let življenja, potem me bo pa ena objava na Internetu al'''' kaj?

Ker pa se ti formalna izobrazba zdi tako zelo pomembna (zdaj niti ne vem več, a izključno pri meni al'' pri vseh na splošno), mi pa povej, kaj, za vraga, naj jaz dandanes počnem s V. stopnjo izobrazbe? Ajd'', da slišim. user posted image

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 19.2.2015 23:01:37 >

I am not what happened to me.

I am what I choose to become.

I lost my mind, but I found my soul.

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 502
20.2.2015 7:11:29   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

mi pa povej, kaj, za vraga, naj jaz dandanes počnem s V. stopnjo izobrazbe? Ajd'', da slišim. user posted image

Da lahko greš tudi izpite dalat na pravni fakulteti, ne samo inkognito predavanja in vaje poslušat......da se pozneje lahko pri Čeferinu zaposliš (ti, ki si vedno imela visokoleteže želje in ciljeuser posted image ).....

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 503
20.2.2015 8:44:35   
RIJA*

Pomagaj si, saj si dovolj pametna (menda).

res se sprašujem, kaj delaš na tem forumu? bildaš ego? mensa nima nobenega foruma?

Neposredna povezava do sporočila: 504
20.2.2015 13:01:41   
Frodo Bisagin

dolgih veckratnih razlagah kaj je zamudila in se zeli nadoknaditi

Refresh my memory... se ne spomnim, kdaj bi napisala (kaj šele večkrat in na dolgo), kaj vse naj bi zamudila in želim nadoknaditi...

Kerensa... zivljenjske sanje.. pravni faks ( slikana celo med bruci) in zagotavljanje, da ti to bos in pika. Bolj jasnos e ni dalo.

Ker kaj sem dejansko zamudila s tem, ko nisem končala SŠ, ampak sem na sredi šolanja lepo vstala in odkorakala - vem. Zamudila sem to, da nisem v rednem roku (pa tudi lepo število let po tem user posted image ) prišla do V. stopnje izobrazbe (kar bi mi moja takratna SŠ prinesla). In ja, zamudila sem maturantski ples in izlet.

In vse troje mi ni pomembno (z vidika, s katerega jaz gledam, seveda). Hvala, ker si me za kar nekaj let postarala user posted image (I feel like sweet 16, by the way, ker sem v 2. puberteti user posted image ), ampak svojega življenja po prekinitvi šolanja še danes ne bi zamenjala. Bil je cel bataljon neumnosti, napak samo malenkost manj, kot bataljon, nečloveško težkih situacij toliko, da samo z belim pogledam, ko se spomnim nanje... ampak vse to me je izoblikovalo v osebo, kakršna sem danes. In, če verjameš ali ne - takšna sem si všeč. Morda še posebej zato, ker vem, da takšna, kot sem zdaj, ne bi mogla biti, če bi ubrala prej omenjeno pot, to pa je dokončanje šolanja. Šola življenja me je naučila krepko več in vsega tega znanja in izkušenj ne zamenjam za nič drugega.

In to seveda ves, ce te kdo spomni ali ne.

Moje sanje so sanje, bejba. Moji načrti so pa nekaj čisto drugega. In odkar me takorekoč ni več na RR, so se tudi krepko spremenili. Malce sem se spustila na realna tla, malce sem se zresnila in malce sem premešala prioritete. Še najbolj pa se je spremenil moj način življenja. Rezultat vsega skupaj je, med drugim, tudi ta, da mi niti na kraj pameti ne pade več, da bi se za stalno preselila v New York (katerega omenjam izključno zato, ker vem, da si ga je večina najbolj zapomnila user posted image ).

Matura je se vedno v igri s pravnim faxom vred?

zelo dobro ve, kako zadeve stojijo

Točno tako. Zelo dobro vem. Za razliko od marsikoga drugega. user posted image

Vidis kako se strinjava.

se bo zlomila ce jo bos zagnjavila naj naredi maturo

A daj ga no srat, no user posted image ... če me ni zlomilo zadnjih 20 let življenja, potem me bo pa ena objava na Internetu al'''' kaj?

To skusam povedati mateyki, pa mi ne verjame.

Ker pa se ti formalna izobrazba zdi tako zelo pomembna (zdaj niti ne vem več, a izključno pri meni al'' pri vseh na splošno), mi pa povej, kaj, za vraga, naj jaz dandanes počnem s V. stopnjo izobrazbe? Ajd'', da slišim. user posted image

Vpises pravni faks in ostanes na sliki med bruci, temvec se preselis na sliko z diplomanti. To si si vsaj casih mocno zelela in si o tem govoril kot o zivljenjskih sanjah.

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 505
20.2.2015 13:03:23   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

res se sprašujem, kaj delaš na tem forumu? bildaš ego? mensa nima nobenega foruma?

Kar sprasuj se, vsaka (tudi samo obcasna) mozganska aktivnost pomaga proti demenci. user posted image

(Ivan Cankar)

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 506
20.2.2015 13:57:51   
Kerensa
IZVIRNO SPOROČILO: liliana
mi pa povej, kaj, za vraga, naj jaz dandanes počnem s V. stopnjo izobrazbe? Ajd'''', da slišim. user posted image

Da lahko greš tudi izpite dalat na pravni fakulteti, ne samo inkognito predavanja in vaje poslušat......da se pozneje lahko pri Čeferinu zaposliš (ti, ki si vedno imela visokoleteže želje in ciljeuser posted image ).....

Takšne želje, da bi se zaposlila pri Čeferinu, pa nisem imela nikoli. user posted image

Kerensa... zivljenjske sanje.. pravni faks ( slikana celo med bruci) in zagotavljanje, da ti to bos in pika. Bolj jasnos e ni dalo.

Soseda moja draga... slikana sem bila tudi z Jankovićem, Pahorjem, Jelinčičem... Salome, Natalijo Verboten, Vidom Valičem... pa to še ne pomeni, da želim biti kot kdo od njih oz. delati s kom od njih. user posted image
Pa da ponovim... sanje so sanje, cilji so cilji, želje in prioritete pa so se z leti spremenile... na takle način držati me za besedo ni ravno smiselno... zate (ali za koga drugega).

Ne.
Razen če mi bo kdaj zelo dolgčas.
Življenje sem si uredila tako, da ne potrebujem ne prvega, ne drugega. In pri načinu življenja, kakršnega imam sedaj, mi ne eno, ne drugo niti ne bi kaj pretirano koristilo. Oziroma mi verjetno sploh ne bi. Tako, da se mi zdi škoda časa in denarja. Oboje zdaj raje namenim čemu drugemu, kar me veseli in kar mi koristi (na kakršenkoli način pač že).

Vpises pravni faks in ostanes na sliki med bruci, temvec se preselis na sliko z diplomanti. To si si vsaj casih mocno zelela in si o tem govoril kot o zivljenjskih sanjah.

Včasih, ja... bilo je nekoč.

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 20.2.2015 13:58:16 >

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 507
20.2.2015 16:55:39   
mateyka

Tako ravnas tudi ko se gre za solanje tvojega potomca, moza, necaka, necainje, sestre...? Si tiho in ne "zokas" ker ne zelis dati obcutka, da nekaj zamuja?

ah, seveda, Kerensa je moja dolgo izgubljena sestra, s katero imam bližnji in pester odnos. previdevam da tako topel in bizek, kot ga imaš ti z njo? japajade...

Ti ljuba dusa ne vidis nobene aure - to se ti magli od kratkovidnosti.

ne ljuba duša, to je sarkazem na tvoje mantre po temah kjer glodaš do kosti in še dlje...

Ker ce ne vidis, da Kerensa pri svojih skoraj 40-ih in dolgih veckratnih razlagah kaj je zamudila in se zeli nadoknaditi ter razlagah kaksne so njene zivljenjske sanje, zelo dobro ve, kako zadeve stojijo in se bo zlomila ce jo bos zagnjavila naj naredi maturo, ali da bo dojela kar ze zdavnaj ve, potem imas zelo resne tezave ali z vidom ali dojemanjem.

jaz zelo dobro vidim, da moja zagnjavaža ne bo življensko spremenila Kerensinega življenja. to se dogaja samo v ameriških filmih in - tvoji glavi.

Fora pa itak ni v Kerensi, ampak v tvojem obcutku inferiornosti. Pomagaj si, saj si dovolj pametna (menda).

seveda. moj obutek inferiornosti - zakaj že? ker tud jaz nimam gimnazije, al kako si si to zamislila v svojem hollywoodskem scenariju? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 508
20.2.2015 17:04:57   
mateyka

jaz sumim, na podlagi opazovanja in dolgoletne forumske korespondence, da se spihava in puca svoj mentalni šajt na RR, podobno kot patrino, ki je to priznala*, da sta lahko potem doma obe angela svojim družinam. user posted image lahko da se motim, samo zaenkrat ni razloga, da bi podvomila v ta sklep. user posted image

* ker so določene značilnosti identične (pri obeh) v načinu komunikacije, skromno sklepam, da izhajajo iz istih nagibov.

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 509
20.2.2015 17:41:51   
liliana

Takšne želje, da bi se zaposlila pri Čeferinu, pa nisem imela nikoli. user posted image

Aha.....torej si samo kuto želela nositi......do duhovniške nemreš, pa potem ono, ki ji je najbližja (ono za nune sem ignorirala, ker sprejemnega ne bi naredila)......user posted image

Soseda moja draga... slikana sem bila tudi z Jankovićem, Pahorjem, Jelinčičem... Salome, Natalijo Verboten, Vidom Valičem...

Vauuuuuser posted image user posted image .....jaz pa imam samo 30 let star podpis Đurđice Barlović iz kempa v Novaljiuser posted image .......

< Sporočilo je popravil liliana -- 20.2.2015 17:43:03 >

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 510
20.2.2015 19:11:08   
RIJA*

puca svoj mentalni šajt na RR

ne razumem dobro...si mislila mentalni šajs? user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 511
20.2.2015 19:11:27   
mateyka
jaz od nekdaj trdim, da bi Kerensa morala v PR biznis in bi razturala. user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 512
20.2.2015 19:53:01   
liliana

jaz od nekdaj trdim, da bi Kerensa morala v PR biznis in bi razturala. user posted image

Samo kaj, ko ona ne čuti tako.....

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 513
20.2.2015 20:46:57   
mateyka
ja, sej vem.. kaj čmo.. user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 514
20.2.2015 20:48:13   
mateyka

puca svoj mentalni šajt na RR

ne razumem dobro...si mislila mentalni šajs? user posted image

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=shite

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 515
20.2.2015 21:07:42   
liliana
Po domače bi jaz temu rekla sranje....pa naj je šajs, šajt ali šit......user posted image

Res ni urbana beseda......je pa učinkovita......user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 516
20.2.2015 21:12:18   
Kerensa
Aha.....torej si samo kuto želela nositi......do duhovniške nemreš, pa potem ono, ki ji je najbližja (ono za nune sem ignorirala, ker sprejemnega ne bi naredila)......user posted image

Če trdiš, da ne morem biti nuna... e, motiš se. user posted image

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=165507

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 517
20.2.2015 21:25:27   
liliana
Maš prav.....se opravičujem.....za nuno ne rabiš 5. stopnjo......user posted image

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 518
20.2.2015 21:27:43   
Kerensa
Res je. user posted image

V glavnem - upam, da smo rešili tole vašo dilemo glede moje mature.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 519
20.2.2015 21:45:11   
Frodo Bisagin

Pa da ponovim... sanje so sanje, cilji so cilji, želje in prioritete pa so se z leti spremenile... na takle način držati me za besedo ni ravno smiselno... zate (ali za koga drugega).

Ne.

Včasih, ja... bilo je nekoč.

Torej od spomladanskega roka 2015 ne bo nic. lahko bi rekla takoj, ko sem vprasala.

(Ivan Cankar)

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 520
20.2.2015 21:45:12   
liliana

Nismo.....

Sicer pa, če ti pred leti ne bi tu gor tako vehementno vsakodnevno opevala te tvoje mature, naše dilema sploh bilo ne bi.....pa saj si praktično že inštrukcije za matematiko imela....so ti punce na vse načine pomagale.....

Zdaj pač je, kar je......pojej kar si skuhala......user posted image

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 521
20.2.2015 21:49:51   
Kerensa

Nismo.....

Sicer pa, če ti pred leti ne bi tu gor tako vehementno vsakodnevno opevala te tvoje mature, naše dilema sploh bilo ne bi.....pa saj si praktično že inštrukcije za matematiko imela....so ti punce na vse načine pomagale.....

Zdaj pač je, kar je......pojej kar si skuhala......user posted image

Če me spomin ne vara (če me, se pa opravičujem - EMŠO je kriv, saj vidiš, kako me je Frodo postarala user posted image ), je bila debata o moji maturi na RR izključno takrat, ko me je Frodo sprovocirala. No, je pa res, da me ni samo enkrat. user posted image

Kar skuham, pa vedno pojem... ne kuham velikokrat (sem raje komot in pustim, da mi drugi kuhajo user posted image ), ampak jem pa zelo rada.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 522
20.2.2015 21:54:10   
Frodo Bisagin

jaz zelo dobro vidim, da moja zagnjavaža ne bo življensko spremenila Kerensinega življenja. to se dogaja samo v ameriških filmih in - tvoji glavi.

Torej bi morala zelo dobro videti, da tudi tvoja zagnjavaza ne bo niti najmanj spremenila mojega zivljenja ker se to doagaja samo v ameriskih filmih.
Glede na navedeno zakaj glodas in se raspravljas maltene v nedogled z menoj okoli necesa kar se te sploh ne tice in nima veze s teboj? user posted image

seveda. moj obutek inferiornosti - zakaj že?

To bi bilo zanimivo vedeti, posebej ker je tako mocan in ociten.

... v svojem hollywoodskem scenariju? user posted image

Ti ne pases v hollywoodske scenarije, prej te "vidim" v kaksnem kusturicinem filmu. user posted image

(Ivan Cankar)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 523
20.2.2015 21:55:50   
Frodo Bisagin

jaz sumim, na podlagi opazovanja in dolgoletne forumske korespondence, da se spihava in puca svoj mentalni šajt na RR, podobno kot patrino, ki je to priznala*, da sta lahko potem doma obe angela svojim družinam. user posted image lahko da se motim, samo zaenkrat ni razloga, da bi podvomila v ta sklep. user posted image

* ker so določene značilnosti identične (pri obeh) v načinu komunikacije, skromno sklepam, da izhajajo iz istih nagibov.

Se strinjam, Zelo skromno sklepas user posted image
user posted image user posted image

(Ivan Cankar)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 524
20.2.2015 21:56:10   
Kerensa
zakaj glodas in se raspravljas maltene v nedogled z menoj okoli necesa kar se te sploh ne tice in nima veze s teboj? user posted image

Ne morem, da ne bi...

.. da te ne bi jaz vprašala isto glede moje mature. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?