Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin dolgih veckratnih razlagah kaj je zamudila in se zeli nadoknaditi Refresh my memory... se ne spomnim, kdaj bi napisala (kaj šele večkrat in na dolgo), kaj vse naj bi zamudila in želim nadoknaditi... Kerensa... zivljenjske sanje.. pravni faks ( slikana celo med bruci) in zagotavljanje, da ti to bos in pika. Bolj jasnos e ni dalo. Ker kaj sem dejansko zamudila s tem, ko nisem končala SŠ, ampak sem na sredi šolanja lepo vstala in odkorakala - vem. Zamudila sem to, da nisem v rednem roku (pa tudi lepo število let po tem ) prišla do V. stopnje izobrazbe (kar bi mi moja takratna SŠ prinesla). In ja, zamudila sem maturantski ples in izlet. In vse troje mi ni pomembno (z vidika, s katerega jaz gledam, seveda). Hvala, ker si me za kar nekaj let postarala (I feel like sweet 16, by the way, ker sem v 2. puberteti ), ampak svojega življenja po prekinitvi šolanja še danes ne bi zamenjala. Bil je cel bataljon neumnosti, napak samo malenkost manj, kot bataljon, nečloveško težkih situacij toliko, da samo z belim pogledam, ko se spomnim nanje... ampak vse to me je izoblikovalo v osebo, kakršna sem danes. In, če verjameš ali ne - takšna sem si všeč. Morda še posebej zato, ker vem, da takšna, kot sem zdaj, ne bi mogla biti, če bi ubrala prej omenjeno pot, to pa je dokončanje šolanja. Šola življenja me je naučila krepko več in vsega tega znanja in izkušenj ne zamenjam za nič drugega. In to seveda ves, ce te kdo spomni ali ne. Moje sanje so sanje, bejba. Moji načrti so pa nekaj čisto drugega. In odkar me takorekoč ni več na RR, so se tudi krepko spremenili. Malce sem se spustila na realna tla, malce sem se zresnila in malce sem premešala prioritete. Še najbolj pa se je spremenil moj način življenja. Rezultat vsega skupaj je, med drugim, tudi ta, da mi niti na kraj pameti ne pade več, da bi se za stalno preselila v New York (katerega omenjam izključno zato, ker vem, da si ga je večina najbolj zapomnila ). Matura je se vedno v igri s pravnim faxom vred? zelo dobro ve, kako zadeve stojijo Točno tako. Zelo dobro vem. Za razliko od marsikoga drugega. Vidis kako se strinjava. se bo zlomila ce jo bos zagnjavila naj naredi maturo A daj ga no srat, no ... če me ni zlomilo zadnjih 20 let življenja, potem me bo pa ena objava na Internetu al'''' kaj? To skusam povedati mateyki, pa mi ne verjame. Ker pa se ti formalna izobrazba zdi tako zelo pomembna (zdaj niti ne vem več, a izključno pri meni al'' pri vseh na splošno), mi pa povej, kaj, za vraga, naj jaz dandanes počnem s V. stopnjo izobrazbe? Ajd'', da slišim. Vpises pravni faks in ostanes na sliki med bruci, temvec se preselis na sliko z diplomanti. To si si vsaj casih mocno zelela in si o tem govoril kot o zivljenjskih sanjah.