Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 13:03:52
|
|
|
|
RIJA*
|
KOŠAVA!!!!! :SMAJLIKISIPULILASE:
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 13:04:32
|
|
|
|
petea
|
oj, ti skuštrana ti! Zdaj pa čičimo in čakajmo, kaj bo ... še razlago, prooooosiiiim
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 13:05:08
|
|
|
|
petea
|
malo za sprostitev: Lani oktobra so v Srbiji objavili vest o smrti poznanega nemškega pisca in filozofa Paula Kurtza, zapisano v fonetični obliki, kot Srbski pravopis narekuje, dobesedno takole: "Ostadosmo bez Pola ****a!"
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 13:07:14
|
|
|
|
petea
|
ah, pozabila sem na RR cenzuro ... no, pa saj verjetno lahko razberete, kaj se skriva za zvezdicami ...
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 13:08:01
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea "Ostadosmo bez Pola ****a!"
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 13:10:53
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea malo za sprostitev: Lani oktobra so v Srbiji objavili vest o smrti poznanega nemškega pisca in filozofa Paula Kurtza, zapisano v fonetični obliki, kot Srbski pravopis narekuje, dobesedno takole: "Ostadosmo bez Pola ****a!"
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 13:12:57
|
|
|
|
petea
|
Da vidim, kaj bo nastalo z zapisom tega vica: Američan vpraša AB za številko telefona: AB: "Sex! Sex! Sex! Free sex to night!" Prevajalka ga razočara: “Mislila je 6663629."
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 13:13:29
|
|
|
|
petea
|
oh, ta pa je dovolj nedolžen ...
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 13:19:44
|
|
|
|
alda
|
ko kopiram tvoj 1vic pa ga v kopiji pokaže brez cenzure
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 13:23:09
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Tippi, tehtno ga uporabljaj, če ga boš ... P.S.: Že nestrpno odštevaš? O ja, počasi bo pa že
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 13:24:54
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda ko kopiram tvoj 1vic pa ga v kopiji pokaže brez cenzure aha, tak je torej sistem RR 'plonklistka' branja cenzuriranih besed ...
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 16:34:05
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Zdaj bomo srecno in veselo ziveli do konca asvojih dni Tesno objeti in ubrano zapeli ''We are the world''...kakopak, do konca asvojih dni :D
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 17:31:31
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Zdaj bomo srecno in veselo ziveli do konca asvojih dni Tesno objeti in ubrano zapeli ''We are the world''...kakopak, do konca asvojih dni :D Colt zdaj pa bi bil že čas, da si in nam izbereš novo "spravitveno" himno
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 17:34:39
|
|
|
|
Shorty_
|
Evo sem nazaj, Metulj333 načeloma so brisani vsi žaljivi posti ne glede na avtorja. Priznam da je možno da se kdaj kaj spregleda, oziroma da je včasih skozi moje oči kakšen post, za moje pojme ne žaljiv in ga pustim zato da debata teče dalje. Če pa sem opozorjena da nekoga to zelo prizadane, užali itd. pa seveda tak post tudi umaknem. Ne gre pa za neko mojo/našo protekcijo kogarkoli. Upam da je to razumljivo. Lahko mi pa pošljete kadarkoli linke do postov, ki so po vašem mnenju primerni za izbris. (zakaj imam občutek da mi bodo ZSji pregoreli ) Rija* dobrodošla nazaj pa skuštrana tudi, čeprav sem že malo pometala, sem se pa nasmejala zraven v spomin na stare čase No ste bili kar pridni, samo zanima me petea če si opravila dRRžavljansko dolžnost in glasovala za mojega bratca? grem večerjat, pa se pritipkam nazaj
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 17:55:18
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR No ste bili kar pridni, samo zanima me petea če si opravila dRRžavljansko dolžnost in glasovala za mojega bratca? Sem! Že zjutraj. Za ogrevanje pred resnim delom. Potem pa je tako ali tako RR naredil svoje in me priklenil nase ... A bom imela sedaj kakšne bonus točke na RR? Pa dober tek!
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 18:31:28
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR No ste bili kar pridni, samo zanima me petea če si opravila dRRžavljansko dolžnost in glasovala za mojega bratca? Sem! Že zjutraj. Za ogrevanje pred resnim delom. Potem pa je tako ali tako RR naredil svoje in me priklenil nase ... A bom imela sedaj kakšne bonus točke na RR? Pa dober tek! Hvala hvala, zdej pa še otroka spravim v posteljo pol pa padem tudi jaz.
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 19:40:13
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR Evo sem nazaj, Metulj333 načeloma so brisani vsi žaljivi posti ne glede na avtorja. Priznam da je možno da se kdaj kaj spregleda, oziroma da je včasih skozi moje oči kakšen post, za moje pojme ne žaljiv in ga pustim zato da debata teče dalje. Če pa sem opozorjena da nekoga to zelo prizadane, užali itd. pa seveda tak post tudi umaknem. Ne gre pa za neko mojo/našo protekcijo kogarkoli. Upam da je to razumljivo. Lahko mi pa pošljete kadarkoli linke do postov, ki so po vašem mnenju primerni za izbris. (zakaj imam občutek da mi bodo ZSji pregoreli ) Rija* dobrodošla nazaj pa skuštrana tudi, čeprav sem že malo pometala, sem se pa nasmejala zraven v spomin na stare čase No ste bili kar pridni, samo zanima me petea če si opravila dRRžavljansko dolžnost in glasovala za mojega bratca? grem večerjat, pa se pritipkam nazaj Spregleda ja.......
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 19:43:55
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR No ste bili kar pridni, samo zanima me petea če si opravila dRRžavljansko dolžnost in glasovala za mojega bratca? Sem! Že zjutraj. Za ogrevanje pred resnim delom. Potem pa je tako ali tako RR naredil svoje in me priklenil nase ... A bom imela sedaj kakšne bonus točke na RR? Pa dober tek! Ja......lahko boš uporabljala besedi na P in na B v neomejenih količinah.......
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 20:27:56
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR No ste bili kar pridni, samo zanima me petea če si opravila dRRžavljansko dolžnost in glasovala za mojega bratca? Sem! Že zjutraj. Za ogrevanje pred resnim delom. Potem pa je tako ali tako RR naredil svoje in me priklenil nase ... A bom imela sedaj kakšne bonus točke na RR? Pa dober tek! Ja......lahko boš uporabljala besedi na P in na B v neomejenih količinah....... uuuu, se že veselim
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 21:32:58
|
|
|
|
StrawberrY
|
O Kerensa mal večkrat obišči RR, se vsaj mal dogaja. Aja pa rija WB, babyvac dobro deluje
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 21:48:18
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY babyvac
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 22:01:17
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 Frodica, tokrat celo stekam, kaj si napisala in se podpisem. Napredujem, a ne da
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 22:06:53
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY babyvac lulu, prjavla te bom, groziš mi z bombo
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 22:08:32
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 Frodica, tokrat celo stekam, kaj si napisala in se podpisem. Napredujem, a ne da včeraj sta imele z mateyko zabavo brez slavljenjke
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 22:08:47
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY babyvac lulu, prjavla te bom, groziš mi z bombo ne ne... TI si bombo nastavila .. dokler bo pač gor, potem bo pa izginila neznano kam
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?