V.P. -> RE: Septembrke 2014 (9.2.2014 15:43:00)
|
BLEEBOO .. mah veš, jz sm se na tole pripravlala vse od prveha UZ ko mi je Gin povedal, da se ne vidi.. ampak počakmo en tedn, pa pojdi oddat kri..... in ja od takrat naprej skoz ena in ista pesem.. vedno mi je dal možnost da počakamo še en teden, pa zopet še en , pa zopet še en.. ni pa biv on tisti zadnji ki je rekel, zdj bomo pa naredil konec..vedno me je vprašal, kaj hočem, čakat.. ali v ginekologijo in čiščenje... in .. ob kocu naraščanja ß mi itak ni druzga ostalo.. moj G. Dr URH zna prisluhnit željam , vpašanjem ki jih po zmožnosti odgovori.. .. in ja, Lalala2 ni le to, da pač se ti zdi brezveze čakat...pa da boš kr drugam šla,ker ti pač tvoj g ne ve povedat kaj več.. moraš tudi to zastopt, da medicina pri tem nima kaj narest, kot čakat na tist UZ vedno znova in znova... ker le UZ je res tisti ki ti bo povedal ali je vse uredu ali ni,.. ali je pa tko kot pri meni... da PLODA sploh ni... Bleeboo iz medicine si??.. jz pa rečem, vi medicinci,.. ala vam vera, da vse to prenašate, kri, previjanje "razbitin"človeka, gledanje takih in drugačnih bolni ljudi.. maaah.. eni ljudje se takoj ujezijo kaki napaki oz nevednosti zdravnika.. ... npr jz pri prvem splavu se nism znesla nad ginekologa, ker mi je kljub izcetkom pustil čakati.. sj.. kaj pa hoče??.. če ni rešitve v prvih dneh, jo ni.. konec, pika.. in gremo naprej , z novo možnostjo. novim poglavjem... in slabe stvari pustimo za seboj.. jz sm se na ponovni splav pripravljala vsaj en mesec, ker UZ ni zaznal tistega pravega..in če sm bla v 9 tednu, potem tudi UZ ni zatajil... nima veze.. od aprila bomo delal dojenčke :D punce ne se kuj ujezit mojim besedam, vsak ima svoj pogled na to.. jz mam pač takega..in hvala bogu, da medicinci obstajajo, da obstajajo zdravniki, ki so zdravniki in tudi ljudje!!! mogoče je res, da vsi niso isti..
|
|
|
|