Anonimen -> RE: Septembrke 2014 (11.2.2014 19:43:11)
|
Zdravo punce! Evo še mene. Anonimna T tukaj. Včeraj je bil za mano že ne vem kateri pregled - jih ne štejem več. Je bil pa super dan. Skoraj nič mi ni bilo slabo, pa še z 😍 sva videla plodek in srček, ki je delal tako kot je treba. Tudi slišala sva ga. To je bil res pravi balzam za moja ušesa po vsem prestanem. S plodkom je vse ok, je pa res za dva tedna manjši, tako da je moj PDP prestavljen z 12.9.2014 na 21.9.2014. Datum za nuhalno še čakam. Sem se prijavila pri dr.Strahovi v Domžalah (sem bila že prvič pri njej). Naslednji pregled pri moji g pa imam 4.3.2014. Je rekla da bi me rada videla pred nuhalno. Če bi slučajno bilo kaj narobe, da mi ona pove, ne pa da zvem na nuhalni. No ampak jaz sem optimist... Če sva vse težave premostile s piko, bova menda tudi do roka zdržali (trkam!!!!!!!!!!). Sva potem sinu povedala včeraj in je bil full vesel. Me je mami sicer malo kregala, da je še prekmalu,... Samo on je res zelo težko čakal na dojenčka, da nisem mogla, da mu ne bi povedala. Mi že kakšna 4 leta teži s tem, da bi imel bratca ali sestrico. Tako da zdaj, ko sva z mojim spet skupaj, mu to željo lahko izpolnimo...😜😜😜😜😜 Sem pa ponoči zakuhala... Imam visoko vročino, poln nos in grlo me boli. Swm mislila it že k zdravniku, pa sem potem na MONu našla poste od Pušenjaka, kjer piše da par dni lahko uporabljamo Olynth, ter Lekadol in se odločila, da bom še doma. Če pa po dveh dneh ne bo bolje, se bom šla pa pokazat. Vsaj slabosti so zdaj blažje (mogoče telo ve,da bi bilo prehudo, če bi mi bilo še slabo 😜😜😜). Anonimna 81 kdaj so ti pa ugotovili gestacijski diabetes? A so res znižali mejo za cukre? Mene je tega prav strah. Sem jo imela v prvi nosečnosti, pa sem bila samo na dieti... Samo se bojim, da zdaj mogoce samo dieta ne bo dovolj... Me je kar strah. V.P.: pošiljam [sm=smiley36.gif] Lepo se imejte!!! Lp anonimnaT P.s.:kateri moram poslat podatke za fb?
|
|
|
|