BelaMarela -> RE: Septembrke 2014 (31.1.2014 8:43:29)
|
Jaz sem imela v sredo UZ (že 3., no tisti malo bolj pravi je bil recimo da 2. po vrsti). Moja GV vrečka raste, ampak so vidne neke krvavitve (prosta tekočina ob GV), zato je gin rekel, da tudi težko kaj razloči. Nekaj majhnega v velikosti 1,2mm je not, ampak ni za videt ali gre za RM. Ploda torej ni bilo. Jaz sem vedno bolj prepričana, da ga na bo. GV je sicer velika 13mm (še ni več kot 21mm), tako da imam spet kontrolni UZ naslednjo sredo. In če se takrat nič ne bo videlo, potem se nosečnost ne razvija vredu. Povedali so mi tudi, da lahko začnem krvaveti (torej sledi spontani splav). Zaenkrat se še nakako drži. Občasno imam enkrat na dan še majhen rjav izcedek. Ne vem kaj bo iz tega. Zdaj bi morala po izračunih moje zadnje M biti že v 9. tednu, glede na UZ pa v 7. Pa še to se mi zdi (kolikšnp je pač moje laično mnenje), da kljub temu, da je GV zrastla, bi se zdaj že absolutno moralo nekaj videt, če bi bilo vse ok. Itak sem v sredo jokala kot dež. To pripisujem tudi malo hormonom, ker sem se potem nekako umirila in si rekla, da če pikici ni usojeno, bolje da gre zdaj kot kasneje. Če pa ostane pa bo seveda moja borka ali borec :). Toliko od mene. Vsem ostalim ša seveda žalim zdrave pikice in da vse prilezejo do septembra [sm=bravo.gif]
|
|
|
|