|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2014
16.1.2014 8:33:30   
bleeboo
Caucau,

Najprej dd: crevesne viroze in okuzbe zgornjih dihal (prehladi) zelo redko gredo v kri in tako ne morejo skodit plodu. Plodu tako zgodaj skodi tisto kar je v krvi - od pogostejsih okuzb obicajno uroinfekti (tisti, ki se kazejo z mrzlico in visoko vrocino - torej NE navadno vnetje mehhurja). Ce te trese mrzlica in vocina mocno naraste, potem je to LAHKO znak, da je mikrob sel v kri (ni pa nujno) in potencialno lahko ogrozi plod (ni pa nujno).

Joj, V.P., jaz full drzim pesti zate. Saj ves, nikoli ne mors bit ziher kako se bo obrnilo (tudi ce se srcek slisi ze zgodaj). Pol pa imas vedno samo dve izbiri: ali se vnaprej sekiras (kar le skodi) ali pa se sprijaznis, da itak prakticno nic ne mores narest in bo kar bo. No, lahko je reci, tezje pa to izvesti...

Kar se pa prvega pregleda in biti tesc tice - meni je G rekla, da naj bom tesca (in imam ss eboj original izvid krvne skupine). Je pa res, da sem narocena zgodaj zjutraj, tako da ne bo tak problem ostati tesca.

Na zdrave in utripajoce srcke!
Lp

(odgovor članu vertina)
Neposredna povezava do sporočila: 376
16.1.2014 8:49:18   
bleeboo
Pusenjak je na med.over.net -forumi - ginekologija in porodnistvo - abc ginekologije in porodnistva. Pa svetujem, da prej uporabis iskalnik, ker vcasih nekatere res sprasujejo ze dvestotic identicno vprasanje...

(odgovor članu bleeboo)
Neposredna povezava do sporočila: 377
16.1.2014 13:11:22   
ana_marija
Se pridružujem. Včeraj sem nekaj dni pred pričakovano M, naredila test, saj so me zelo bolele prsi, ki me ponavadi ne. In nepričakovano sem zagledala user posted image . To je moja tretja user posted image , doma imamo 3 in 5 letnico. Nisva posebej načrtovala, sva se pa vseeno razveselila, čeprav so tudi določeni strahovi in pomisleki. Za pregled se nisem prijavila, ker se moram še s kakšnim testom prepričat, da je sploh res.

Podatki za seznam: starost 36, 3 user posted image , 2user posted image

(odgovor članu bleeboo)
Neposredna povezava do sporočila: 378
16.1.2014 16:45:23   
ana_marija
Sem pozabla napisat PDP po mojih izračunih bo 26. 9.

(odgovor članu ana_marija)
Neposredna povezava do sporočila: 379
16.1.2014 16:51:59   
ekran1
Pozdravljene!
Tudi jaz srečka nosečka in sicer drugič. Moja mala miša je stara 9,5 mesecev. Ja, želela sva si majhno starostno razliko, čeprav ne tako hitro, ampak nisva pazila in se je v prvo prijelo:)) Prvo in zadnjo menstruacijo po porodu sem dobila konec novembra ... Drug teden imam pregled, da vidimo kako daleč smo:)) Ali obstaja kakšna fb skupina?

Lepo pozdravljene vse in lepo nosečnost vam želim:

Neposredna povezava do sporočila: 380
16.1.2014 16:53:08   
equa
Pozdravljene,

Z veseljem se vam pridruzujem saj pricakujem septembra nekje okoli 11. (Po izracunu na netu) Z.M. Sem imela 2.12., 5.1. Sem zagledala user posted image . Koncno! Po 2 leith preiskav, klomifena, bromergona nam je uspelo user posted image . Pregled ki ga nestrpno cakam imam 5.2., stars sem 28 let, moja prva user posted image .

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 381
16.1.2014 16:53:26   
ekran1
Aja, podatki za seznam: PDP še ne vem, starost 28, user posted image 2user posted image 1

(odgovor članu ekran1)
Neposredna povezava do sporočila: 382
16.1.2014 18:03:01   
Pikapolonica13
Da se še jaz malo oglasim... Dobrodošle vse nove user posted image ! Zdaj pa se nas je že kar nekaj nabralo.

V.P Tudi jaz držim pesti, da te naslednji teden pričaka utripajoč srček. Jaz sem imela v prvi nosečnosti podobno izkušnjo. Na pregledu sem bila noseča 7t4d, pa se je videl samo majhen mehurček, niti utripa ni bilo. Čez en teden na kontroli pa je tudi ta mehurček zrastel. Mi je G prestavila PDP par dni naprej, pa še vedno je bila tamala čez celo nosečnost manjša kot bi morala biti. Na koncu sem rodila še šest dni kasneje kot je bil tisti drugi PDP. Tako da pozitivno naprej, čeprav je težko.

Čestitike tudi Radenska_ in Gnezdo za uspešna pregleda.

Drugače sem jaz še vedno isto. Me moj že zafrkava, da sem na zimskem spanju. Zvečer zaspim še pred hčerko okoli 8ih, pa se zjutraj ob 7ih komaj skobacam iz posteljem. Slabosti pa na srečo ni. user posted image

(odgovor članu ekran1)
Neposredna povezava do sporočila: 383
16.1.2014 18:03:59   
Radenska_
FB skupina obstaja, pišite Sabine ali V.P.

Dobrodošle vse nove!

Jaz pa ne znam (še) dodat v skupino user posted image

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu ekran1)
Neposredna povezava do sporočila: 384
16.1.2014 19:08:54   
Modra_
Pozdravljene.
Tudi jaz se vam pridružujem, zadnja M je bila 16.12. lani, tako da po izračunih bi naj bil PDP 22.9. Testek sem delala že malo pred izostankom M in je pokazal user posted image user posted image Znakov nimam nekih izrazitih, razen izostale M so se mi "samo" povečale prsi, ostalo vse BP. Imam pa doma že enega malega user posted image user posted image
Za pregled sem že klicala, imam ga 5.2. Malo mi je hitro, pa dobro, naj bo.

Se še kaj javim.
Papa

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 385
16.1.2014 20:19:09   
rozica @
Večer! Evo, še ena user posted image bi se vam rada pridružila :) PDP imam 8.9., po izračunih glede na velikost ploda-mehurčka ;). A me sprejmete? :)

(odgovor članu Modra_)
Neposredna povezava do sporočila: 386
16.1.2014 20:46:31   
zarja*
Pozdravljene punce!
Še ena septembrska user posted image se vam pridružujeuser posted image
Okvirni PDP naj bi bil 23.9. Na datum za prvi pregled pa še čakam, ker je moja G trenutno odsotna.
Sicer pa imamo doma eno fajn "nabrito" 2,5 letnicouser posted image

Se še tipkamouser posted image

(odgovor članu rozica @)
Neposredna povezava do sporočila: 387
17.1.2014 8:50:04   
vertina
eno vprašanje...ali se vam tudi tako mastijo lasje?prvič se mi niso...
utrujena in zaspana sem pa tudi kar naprej tako da kadar delam popoldansko smeno komaj zdržim do koncauser posted image

(odgovor članu zarja*)
Neposredna povezava do sporočila: 388
17.1.2014 9:07:11   
ana_marija
Zaenkrat še nisem opazila še nobenih sprememb na tem področju. V prvih dveh user posted image sem imela prekrasne, nič mi niso izpadali niti se mi niso mastili, ker se mi sicer zelo. Poleg tega sem imela v tem času najbolj čisto kožo in dlake mi niso skoraj nič rastle, se mi skoraj ni rablo depilirat. S tega stališča, bi bila najraje noseča celo življenje. user posted image

(odgovor članu vertina)
Neposredna povezava do sporočila: 389
17.1.2014 10:54:41   
Anonimen
Živjo srečke nosečke user posted image !

Danes sem bila na predčasnem ginekološkem pregledu, da smo potrdili, da res gre za nosečnost. Ker včeraj so mi pri zdravniku merili krvni sladkor na tešče in je že bil povišan. In je bila moja osebna zdravnica v dvomih, da sploh gre za nosečnost. Ker sem noseča šele 5 tednov, se je videla samo majhna gestacjska vrečka in v njej en mali rumenjakov mehurček user posted image . Ampak je rekla G, da je to povsem normalno za tako zgodnjo nosečnost. No na naslednjem pregledu čez dobrih 14 dni, pa naj bi se videlo že kaj več.
Sem pa že dobila napotnico za diabetologa in da moram takoj začet z dieto user posted image .

Drugače pa se zaenkrat kar vredu počutim. Najbolj me trenutno daje utrujenost in zaspanost.

Lepo popoldne, pa čeprav deževno.

Anonimna81

Neposredna povezava do sporočila: 390
17.1.2014 11:31:17   
vertina

IZVIRNO SPOROČILO: Modra_

Pozdravljene.
Tudi jaz se vam pridružujem, zadnja M je bila 16.12. lani, tako da po izračunih bi naj bil PDP 22.9. Testek sem delala že malo pred izostankom M in je pokazal user posted image user posted image Znakov nimam nekih izrazitih, razen izostale M so se mi "samo" povečale prsi, ostalo vse BP. Imam pa doma že enega malega user posted image user posted image
Za pregled sem že klicala, imam ga 5.2. Malo mi je hitro, pa dobro, naj bo.

Se še kaj javim.
Papa

modra najini podatki so zelo podobn iuser posted image
jaz sem imela zadnjo menstruacijo 15.12, danes me je pa g naročila za prvi pregled 5.2 in to se tudi meni zdi malo zgodaj, pa že vejo

(odgovor članu Modra_)
Neposredna povezava do sporočila: 391
17.1.2014 12:04:08   
V.P.
Vsem novim nosečkam... vaav se vas je nabralo... lepo DOBRODOŠLICO.. nas se kar nabira vidim :D

Vse ki ste za prijavo na FB skupino.. se javite na ZS.. . in nalimajte svojo FB stran (svoj profil)
samo ime in priimek s katerim ste predstavljene na fb ni dovolj ker včasih je več imen istih in potem ne vem ktero dodat. tko da vsaka naj nalima svoj LINK do svojega PROFILA.

user posted image

tiste ki ste že na fb, lahko dodate v skupino tako, dodate mamico za svojo prijateljico, potem se javite na fb septembrk, tam v začetni vrsti dobite (Septembrke 2014, ČLANI, slike, datoteke...)
tko da tam greste pod člani in nekje bolj proti desni dobite DODAJ ČLANA in tam kliknete in lahko dodate člane samo ene od tistih ki so vaši prijatelji.. )... zato je pač tako da moraš dodati tisto ki hoče v skupino, najprej za prijateljico, sj potem tisto "prijateljstvo se lahko prekine, in se itak klepeta in spoznava na tej skupini.. sicer pa,.. kakor veste... v glavnem tko je z dodajanjem mamic v skupino.

Mislim da je Radenska o tem spraševala :)

Vse torej dobrodošle..

(odgovor članu vertina)
Neposredna povezava do sporočila: 392
17.1.2014 12:10:14   
V.P.
pravzaprav piše DODAJ LJUDI (ne dodaj člana) :D

PARDON :D

lahko pa še to napišem ja.. sm mogla si pomirit živce z sporočilom do pušenjaka..

je rekel da ni nujno da je kri v maternici. lahko gre za kakšno drugo tekočino (veliko krat gre za drugo tekočino).. dokler kri ni na preilu ni nobene panike.. mehurček se lahko vidi vse do 6 tedna potem pa je že prav da se vse drugo vidi.. pravi da sm imela mogoče kasnejšo zanositev..

nč..čakat mormo pa na pregled..kateri bi pa že lahko kaj več pokazal .. zato.. upam na najboljše..

(odgovor članu V.P.)
Neposredna povezava do sporočila: 393
17.1.2014 13:49:00   
lila25
v.p. sam da si se pomirila, vse bo ok boš vidla user posted image kar pogumno naprej.
meni se pa že en mičkenu pozna trebušček, čeprav moja mami prav, da je to od tega k skos neki jem, ampak po kilah sm šla sm za nekje 0,5 kg gor user posted image moj mi je reku naj se ne sekiram, da bom že pol na kile misnla user posted image na fb se vam pa februarja pridružim, ko bom zvedla še pdp bolj natančno in da vidim, da je vse ok.

lp

(odgovor članu V.P.)
Neposredna povezava do sporočila: 394
17.1.2014 15:52:13   
ana_marija
user posted image A zdej boste pa vse pobegnle na FB? Meni je všeč anonimnost foruma. Upam, da vas vsaj nekaj razmišlja podobno in da bomo lahko poklepetale tu.

Danes sem prvič občutla katko slabost.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 395
17.1.2014 16:11:11   
titi10
ana_marija, jaz imam tudi raje forum. Jaz sem se že nekako "sprijaznila" z mojimi slabostmi. V enem tednu odkar so se začele sem shujšala za 2 kg. user posted image Že pred nosečnostjo sem bila suhcena, zdaj pa imam samo še tistih bornih 50 kg. Mi je moj rekel da zgledam kot paličnjak user posted image . Drugače pa imam še slaba dva tedna do pregleda, komaj čakam user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 396
17.1.2014 17:05:44   
BelaMarela
Tut jaz imam še slaba 2 tedna do pregleda. Upam, da bo hitro mimo in da se bo videl srček. Težko je že držat jezik za zobmi. Rada bi namreč počakala do tega prvega pregleda preden poveva staršem. In ker jih skoraj vsak dan srečujem, je kar težko user posted image . Ker nimam nekih slabosti ali drugih znakov (razen utrujenosti popoldne in zvečer), še nekako gre.user posted image Konec januarja naju še čaka selitev iz MB v LJ, tako da bo kar pestro. Staršem (sploh mojim) se bo pa verjetno srce zlomilo že zaradi razdalje, kaj šele, ko bova povedala za novega člana.

(odgovor članu titi10)
Neposredna povezava do sporočila: 397
17.1.2014 21:36:38   
smoki3
Pozdravljene!

Tudi jaz se pridružujem user posted image . Sem šla za foro pogledati, če že obstaja tema za september 2014, pa me je skoraj kap, koliko ste že napisale!!!

Torej, moj približen izračun je sredina septembra, prvi pregled še čakam, da lahko dobim točne podatke :).

Se pridružim že na FB!

Aja, komentar anonimnosti na forumu - boste videle, da si bomo toliko povedale, da potem po tem ne bo več potrebe, ker se bomo tudi v živo srečevale ;)!

(odgovor članu BelaMarela)
Neposredna povezava do sporočila: 398
17.1.2014 23:45:32   
tinncyka
uuuuuuuu madonca kolko je novih user posted image user posted image user posted image user posted image  dobrodošle in čestitke!! uuu bo veselo user posted image
sem cel a4 list popisala, da vas bom sedaj vnesla v seznamčke user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 399
17.1.2014 23:57:39   
tinncyka
user posted image                     

PDP, NICK, STAROST, št. user posted image      , št. user posted image       doma, KRAJ, SPOL  . . . . .         

01. 09. 2014  Anonimnauser posted image         , 32, 3user posted image       , 0user posted image         , Lj, user posted image                   
01. 09. 2014 miska**, 27, 1user posted image       , 0user posted image       , MB, user posted image   user posted image   

02. 09. 2014 lila25,26 , 1user posted image   , 0user posted image   , NM, user posted image    

03. 09. 2014 V.P., 29, 3user posted image      , 1user posted image      , okol. LJ, user posted image                   
03. 09. 2014 Pikapolonica13, 27, 2user posted image      , 1user posted image      , MB, user posted image                 

05. 09. 2014 tinncyka, 24, 3user posted image      , 1user posted image      , CE, user posted image           
05. 09. 2014 AnonimnaG, ?, ?user posted image       , ?user posted image       , ?, user posted image   
05. 09. 1014 Gnezdo, ?, 5user posted image      , 3user posted image      , ?, user posted image      

06. 09. 2014 dd77, 36, 2user posted image   ,  1user posted image    , Koper,  user posted image     

07. 09. 2014 Anonimna user posted image       , 26, 3user posted image       , 0user posted image      , ?, user posted image     
07. 09. 2014 lidik, ?, 5user posted image   , 1user posted image   , okol. CE, user posted image   

08. 09. 2014 Radenska_, 26, 1user posted image      , 0user posted image       , Gorenjska, user posted image       
08. 09. 2014 anchy_si, 21, 1user posted image     , 0user posted image     , Ljuser posted image  
08. 09. 2014 rozica @, ?, ?user posted image     , ?user posted image     , ?, user posted image    

09. 09. 2014 pikicapokica007, 25, 2user posted image      , 0user posted image      , NM, user posted image                   
09. 09. 2014 NinaNinaN, ?, ?user posted image      , ?user posted image      , ?, user posted image               
09. 09. 2014 elegance 24, 1user posted image      , 0user posted image      , okol. Kopra, user posted image          

11. 09. 2014 BelaMarela, ?, 1user posted image      , 0user posted image      , ?, user posted image       

12. 09. 2014 titi10, 26, 1user posted image      , 0user posted image      , Kras, user posted image     
12. 09. 2014 Anonimna, 34, 2user posted image      , 1user posted image      , Lj, user posted image     

14. 09. 2014 Lalola, ?, 1user posted image   , 0user posted image   , ?, user posted image       
14. 09. 2014 nusha48, ?, ?user posted image    , ?user posted image   , ?, user posted image   

16. 09. 2014 Pupika123, 28, 4user posted image     , 1user posted image     , MB, user posted image        

17. 09. 2014 bleeboo, 28, 2user posted image   , 1user posted image   , okol. CE, user posted image   

18. 09. 2014 Anonimna81, 32, 2user posted image      , 1user posted image      , ?, user posted image  

20. 09. 2014 Mackenzie, 24, 3user posted image      , 1user posted image      , Dolenj., user posted image   

21. 09. 2014 00PoLoNa00, 26, 3user posted image      , 2user posted image      , MB, user posted image

22. 09. 2014 Modra_, ?, 2user posted image     , 1user posted image     , ?, user posted image

23. 09. 2014 zarja*, ?, 2user posted image     , 1user posted image     , ?, user posted image  

26. 09. 2014 ana_marija, 36, 3user posted image      , 2user posted image      , ?, user posted image   

xx. 09. 2014 tinja, ?, 4user posted image   , 2user posted image   , ?, user posted image  
xx. 09. 2014 vertina, ?, ?user posted image      , ?user posted image      , ?, user posted image    
xx. 09. 2014 natyyyyy, ?, ?user posted image      , ?user posted image      , ?, user posted image     
xx. 09. 2014 ekran1, ?, 2user posted image      , 1user posted image      , ?, user posted image
xx. 09. 2014 equa, 28, 1user posted image     , 0user posted image     , ?, user posted image
xx. 09. 2014 smoki3, ?, ?user posted image     , ?user posted image     , ?, user posted image

TRENUTNO NAS JE: 36 user posted image                      

PRIČAKUJEMO: 37 user posted image               user posted image               0 user posted image                          

Z NAMI SO BILEuser posted image
user posted image Sabineuser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:              

http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si              
http://www.noseca.com - http://bibaleze.si              
http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si              
http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com              
http://www.mama.si - http://babybook.si              
http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si              

NOSEČNOST IN DELO:              
dokument 1 - dokument 2              

UREJANJE DOKUMENTACIJE: 

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom              
vloga S-1/1              
priloga S-1              
Urejanje očetovskega dopusta              
vloga S-1/2              
priloga S-1 (ista kot zgoraj)              
Priznanje očetovstva              
Kako do otroškega dodatka?              

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA           

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 18.1.2014 0:10:27 >

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?