Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Odločitev je, da drugo leto namenskega varčevanja za dopust ne bo več na banki, ker sem pa skeptičen do šparanja denarja v predalu, sefa ne bo, bo pač dopust plačan na obroke. naslednji avto, ko bo, bo vzet na lizing in ne na kredit in tako dalje. Vloga se bo oddala po plačilu položnic in če je to za tebe goljufanje, evo, priznam, sem goljuf in goljuf bom ostal. Zelo dobr ves, da je naklep tisti, ki goljufijo naredi goljufijo. Od tebe sem pricakovala ali, da se bos ogradil od recenega ter ugotovil, da si to izjavil v jezi in razburjenosti ali , da tako kot kerensa, objektivno ves kako zadeve stojijo. Navsezadnje je povsem vseeno kaj si jaz mislim - to na tvoje zivljenje niti najmanj ne vpliva. *ebala te Kerensa. 100 let me ni na RR in 100 let že ne živim tako, kakor imaš ti še vedno v mislih, pa me še kar pri vsaki zakonodajni kozlariji privlečeš na plano. In ja, se podpišem pod Kalbića. Vsaj pri tem, kar je opisal, niti z eno malenkostjo ne krši zakonodaje. Niti ni kriv, da je dovolj ohlapno napisana, da lahko naredi, kar je rekel, da bo. Kar se mene tiče, bi moral to narediti že dolgo časa nazaj, pa bi bolje skozi prišel. Še vedno ostaja tisti "bolje pozno, kot nikoli" in Kalbić, če boš potreboval kakšen nasvet glede zakonodajnih lukenj, potem veš, kje me najdeš. Če ne veš, se pa znajdi in me najdi. Aja, morala... sodeč po prebranem sem jaz daleč stran od moralne osebe in sem čisto zadovoljna, da je tako. In še bom takšna, dokler bom le lahko. Sama nosim posledice svojih napak v svoji preteklosti in sama se odločam, kakšna bo moja prihodnost in na kakšen način bo takšna postala. Če bo s takole opisano "nemoralo", bo pa pač tako. Še vedno mi je in mi bo bolje od tistih, ki samo sedijo doma, jamrajo, nič ne naredijo in čakajo, da jim bo vse skupaj na glavo padlo (ali pa tako, kakor tista versko blazna mati sedmih otrok v Škofji Loki, ki trdi, da jim zaradi molitev Jezus hrano nosi pred vrata - f*ck, baba je za na psihiatrijo, čeprav spoštujem vse vere in sem vsako nedeljo v cerkvi). Ko bodo tisti, ki sprejemajo zakone "v naših imenih" in tisti, ki vodijo poglavitna področja v javni upravi in gospodarstvu, moralni - e, tad će bit i Kerensa. Pa sad vjeruj, kome god 'oćeš... Frodić - tista bejba tamle zgoraj/spodaj (ne grem še enkrat gledat nicka) ne ve, da ti nisi v politiki.