|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
16.1.2014 8:56:42   
pajkec123
Jutro,
meni je tudi včasih čudno, ker nimam čisto jasnih znakov, slabo mi ni, res pa je, da mi trebuh in prsi rastejo user posted image
Jaz sem se odločila, da bom začela telovadit po nuhalni (se mi zdi, da se vse vrti okrog tega pregleda), sem tudi jaz našla na youtubu precej različnih možnosti.

zari user posted image za srečo, da bo vse ok, razmišljaj pozitivno

aspera tebi pa bravo za ves pogum user posted image

(odgovor članu rozi1)
Neposredna povezava do sporočila: 751
16.1.2014 10:54:54   
sitka mala
Joooj smartika user posted image user posted image user posted image . Sicer s tem nimam izkušenj, ker je tole moja prva nosečnost, ampak sem pa prebrala, da so nekatere obilno krvavele, pa je bilo potem vse v redu, tako da ne še obupat!! user posted image

Punce no, ne bit tako pesimistične, zari??? Tudi jaz namreč sem, ampak nestrpno čakam na 29... Pa bomo videli.. Sicer pa pri meni ni izcedkov, vonj doli je normalen, edino krče iamm take, kot da bom dobila M. user posted image

Aspera user posted image user posted image za ves pogum, ki si ga pokazala. Zdaj pa počasi v nove boje!!user posted image

(odgovor članu pajkec123)
Neposredna povezava do sporočila: 752
16.1.2014 14:58:30   
zari
Hvala za pozitivne misliuser posted image .
Ja res se je brezveze sekirat, ker je vse v božjih rokah, vem to in res je, če pikica ni dovolj močna in zdrava je bolje da se konča prej kot pa kasneje, ko je veliko hujše, saj se tega zavedam, sem že prevečkrat to dala skoz, vendar je vseeno vedno prisotno vprašanje ZAKAJ!!!
Naj vam opišem zakaj sem tak pesimist, v pon. zvečer se mi je pojavila krvavkasta sluz, res samo na papirju ampak vseeno večkrat, se je umirilo in ponoči in naslednje dni nič, danes zjutraj sem opazila pri prvem urinu na sluzi par nitk krvi, no se je potem umirilo ampak ne vem kaj me čaka, apetita še nimam, jem ponavadi samo kosilo in še to nekaj brez mesa, nič sadja in zelenjave, je bil teden ko sem jedla za kosilo vsak dan čokolino, sedaj je mlenkost bolje, pa še ta čudni okus mi ostane v ustih in tudi slabo mi je občasno, občasno bruham vendar se mi večkrat smo obrača želodec. Občasno me tud kar boli odspodi in blažim z magnesolom.
Uf sem se raspisalauser posted image

Aja pa dobrodošle vse nove, vsem pa želim mirno nosečnost.

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 753
16.1.2014 15:55:53   
Aprilcek2012
Zari sej to so "dobri" znaki, razen teh nitk krvi... ampak ostale imam pa jaz iste. Meso mi ne paše, mleko tudi ne, solata mi sicer noro paše, ampak bruham po njej (verjetno zaradi kisa?), sadje sem prej z veseljem jedla, zdaj mogoče edino kakšno banano 1x na teden... ta čudni okus je tudi čisto normalen, jaz ga imam skoz, pa tudi v prejšnji nosečnosti sem ga imela.

Držim pesti, da bo vse ok... seveda pri vseh!

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 754
16.1.2014 15:57:44   
Aprilcek2012
Aja glede telovadbe - jaz bom počakala vsaj do 12ga tedna. Tudi nosečniška telovadba, ki jo nudijo v zdravstvenih domovih je od 12ga tedna naprej. Jaz sem v 1. nosečnosti šla parkrat v ZD Fužine, pa je bilo prav luštno...

(odgovor članu Aprilcek2012)
Neposredna povezava do sporočila: 755
16.1.2014 16:50:17   
luska
Tudi pri meni so se slabosti umirile, posledično pa se je povečal apetituser posted image
Jaz se bom lotila telovadbe takoj, ko me bo nehala pestiti utrujenost. Do zdaj sem šla dvakrat na zumbo in enkrat na orbitrek, potem pa so se začele slabosti in utrujenost in me je kar malo minila volja do telovadbe. Grem pa vedno na vadbo s pulz uro, da ne bi prekoračila primernega pulza. V prvi nosečnosti sem čakala tri mesece, potem pa sem hodila na fitnes na vadbo za nosečnice.

Aprilček kolikokrat pa je vadba v ZD Fužine? A mogoče veš kakšna je cena?

Držim pesti za vse user posted image , da bomo kmalu držale svoje zakladke v naročju. Pa poskusite se ne preveč sekirat in tuhtat, ampak upat na najlepše. Verjamem pa, da je to zelo težko sploh če že imaš slabe izkušnje.

Asperi in vse ostalim, ki pa se še toliko bolj trudite za svoje sončke, pa pošiljam velik objem in držim pesti, da se vam bo končno uresničila največja želja.

(odgovor članu Aprilcek2012)
Neposredna povezava do sporočila: 756
16.1.2014 17:52:25   
smartika
Zari, jaz sem imela rjave izcedke v nosečnosti, ki sem jo uspešno končala s sinkom, ki trenutno z mano tipka po računalniku user posted image ... tako da pogumno

Hvala vsem za pozitivne misli, sva se s partnerjem že sprijaznila in po poletni dopustih naprej v nove boje user posted image

lp

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 757
16.1.2014 18:59:01   
Anonimen
živjo user posted image
Joj prav dolgo že nisem nič tipkala, vsem, ki ste izgubile user posted image in user posted image da čimprej zagledate ponoven user posted image . mene včasih tudi kr stiska, kaj bo na pregledu. user posted image
ker so meni tudi izginli skoraj vsi znakci, razen bruhanja, pa še to brez slabosti, slabo mi je cca. 2 minuti in že moram bruhati. joj joj ampak za user posted image vse. no točno čez 1. teden pa imam tudi jaz pregled, na 1.pregled dragi še ne gre zraven, gre na pa nuhalno, ki jo imava ravno na valentinovo. Bo dobil najlepšo Valentinovo darilo. user posted image
se tipkamo. user posted image
Anonimna user posted image

(odgovor članu smartika)
  Neposredna povezava do sporočila: 758
17.1.2014 9:36:08   
sitka mala
Joooj smartika nooo!! Drugače pa svaka čast za pogum. Kaj pa veš, mogoče vaju pa čisto spontano preseneti en velik +. user posted image

ARGHH, jaz sem pa še vedno prehlajena... Počutim se kot kup user posted image . Grozno me skrbi za pikico.. Poleg živčnosti in čakanja, zdaj še tole. Uff, Drugače so mi joške kar upadle, se mi zdi, čeprav me ponoči še vedno bolijo za znoret.

A katera jemlje folno kislino? Jaz jemljem kar B kompleks že kar nekaj časa, in popijem ogromno donata, pojem sadja in zelenjave, tako da mislim, da bo dosti vitaminov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 759
17.1.2014 12:50:57   
TAS MS
Pozdravljene punce!
Po doooolgem času se vam oglašam,ker se mi skoz neki dogaja.....user posted image Drugače pa so se moje slabosti nekako umirile,ne še popolnoma ampak je veliko boljše. Res pa je,da sem hitro utrujena in da je kauč moj najboljši prijatelj,moj ati mi je reku,da sem kot star konj,ki zadremam za vsakom vogalom.user posted image Drugače pa upam da je z pikico vse ok,izcedkov nimam-zaenkrat,trebušček raaaaste apetita pa glih nimam,vse mi še vedno smrdi. Nekako sem začela bolj jesti sadje,zelenjava mi pa glih ne gre,zato pa jemljem Elevit 1 tbl na dan.
Še teden dni do pregleda,upam da bom še enkrat videla našega user posted image

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 760
17.1.2014 13:19:21   
zari
Ojla!!!

sitka mala upam da se ti prehlad umiri, ja se imunski sistem kar poruši v nosečnosti.

smartika še vedno držim pestiuser posted image user posted image user posted image , poročaj.

No jaz sem pa danes bila pri svoji gin. smo zaenkrat OK, veliki smo dovolj za te tedne in tudi user posted image lepo bijeuser posted image .
Sem imela včeraj tak nori občutek kot da imam vnetje sečil, ko sem šla lulat je le malo priteklo, kot da je pipca odprta samo na pol pa še obiski WC-ja večkrat in tak nelagoden občutek. Sem danes klicala os. zdravnico in ona reče naj pokličem svojo gin., tam so rekli da naj se pridem pokazat in ko sem morala tam dat urin, so bile vrednosti tam povišane, zato me je poslala v lab. na peiskavo sedimenta urina in so bile vrednosti v mejah normale, nato mi je naredila še UZ.
Naslednji pregled imam 11.2. vmes pa se še moram naročit na nuhalno in dobila sem napotnico za posvet na oddeleku za rizično nosečnost, a je kateri to znano?

(odgovor članu TAS MS)
Neposredna povezava do sporočila: 761
17.1.2014 13:53:21   
lila25
zari user posted image sej sm ti rekla, da se ne živcirej brez veze in da bo vse ok user posted image a se tud vam tko občutljivost jošk čez dan spreminja? pa mal se mi že buši pozna user posted image čeprov mami prav da je to od tega k skos neki jem, sam kil mam pa še prbližno glih. za viknd bova pa še tašči in tastu povedala user posted image
lp

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 762
17.1.2014 13:59:55   
zari
lila25 ja res siuser posted image user posted image .
Ja tud meni se občutljivot (.)(.) spreminja, enkrat so zelo občutljive drugič majnuser posted image user posted image .

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 763
17.1.2014 15:58:33   
smartika
Evo, da vam poročam....ni bilo časa prej, ker v službi je nooora gužva..

Pridem danes ob 7.45 k svoji ginek. in pač moram počakat, ker nisem bila naročena; pa živčna, roke so se mi tresle...v glavnem strah user posted image . Pa ob 9.30 kooončno pridem na vrsto in na mizi zaprem očke, da ne bi videla na monitor od UZ... in pravi moja ginek. : odprite očke, poglejte kako lepega "marsovčka" imamo, je bil utrip prej viden kot plodek... v glavnem, veliki 21 mm, srček bije hitro, pravilno, nikjer nobenega hematoma, vse bp user posted image user posted image Tako, da res ne vemo od kje obilna krvavitev v sredo in še včerajšnji in današnji rjavi izcedki????

Tako, da zaenkrat vse OK, naslednji pregled imam itak po planu 28.1.2014, ko bom dala tudi kri..... mi je pa rekla, da Estimo še naprej vstavljam, kak magnesol vmes in Spasmex, če čutim krče

Sva s partnerjem zelo zelo srečna, tako da hvala punce za vzpodbudne besede... najinemu 4 letnemu sončku še nisva povedala, bova kar še en čas počakala

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 764
17.1.2014 16:21:29   
zari
smartika zares dobra novica!!!!user posted image user posted image user posted image .
A veš da je men danes gin. rekla da naj počasi začnem estimo zmanjševat, pač postopoma da pridemo na 3x1 na dan do nuhalne, pol pa da vidimo če je posteljica prevzela funkcijo, se je pa danes lepo vidlo kje se oblikuje posteljica. Ko sem ji omenla krvavkasto sluz v pon. je rekla da je možno zaradi vstavljanja estime.
Sem pa v prvi nosečnosti po prenehanju jemanja dabrostona, 2 dni po nuhalni tako močno krvavela da se je vlivalo iz mene, se je ponoči malo umirilo in je bilo vse OK, smo pa takrat tud za vsak slučaj še nadaljevali z dabrostonom, imam občutek da se je takrat pojavla krvavitev zaradi tenutnega prenehanja z zdravili.

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 765
17.1.2014 17:50:48   
pajkec123
smartika user posted image user posted image user posted image user posted image

zari user posted image da ne zmanjka poguma

sem ful vesela za vaju punci, seveda za vse ostale tudi, ampak za vaju pa še posebej user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 766
17.1.2014 18:55:18   
smartika
Zari meni je Reš na UZ rekel, da do 12 tedna 3x2 vstavljanje Estime, NATO na vsake 3 dni postopoma zmanjšujemo. Zari koliko si ti Danes noseča?

(odgovor članu pajkec123)
Neposredna povezava do sporočila: 767
17.1.2014 18:56:50   
smartika
Pajkec123 hvala za dobre želje in misli...

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 768
17.1.2014 19:29:08   
aspera
Super smartika in zari, da je vse ok user posted image .
Vidim, da ste še vse na Estimi. Meni so jo po krvnem testu v Ljubljani samo še 2 škatlici predpisali, tako da mi jo je hitro zmanjkalo, za moje pojme prehitro. Sem bila vmes potem ene 2 tedna že brez, potem pa mi jo je moja ginekologinja spet predpisala, ker je videla na uz-ju nek hematom. Čez en teden je pa potem plod odmrl. Drugič bom težila, da dobim Estimo za dalj časa!

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 769
17.1.2014 20:35:24   
zari
smartika jaz sem 9t4/7, samo veš, jaz sem imela spontani postopek pri zamrznjenčku in v bistvu nebi potrebovala dodanega progesterona, ker bi ga naj pri spontanem postopku telo proizvajalo samo, samo men so ga vseeno predpisali preventivno, zaradi moje zgodovine, jemljem še tudi aspirin protect 100mg.

aspera se popolnoma strinjam z tabo, da bi ti jih morali predpisat do 12t.

pajkec123 hvalauser posted image .

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 770
17.1.2014 20:46:03   
Tanja K
Lep pozdrav!

Da se vam se jaz pridruzim :) Za mano je ze prvi pregled, ampak datuma PDP se nimam, ker mi ga moja G se ni povedla, je a 100% avgusta :) Drugac je pa moje pocutje vredo, nimam kaksnih tezav tk da je tk fajn ko je blo v prvo... Ja doma imam ze 2,5 starega navihancka, ki prav lepo kravzla zivcke :)

Me pa zanima kako se vam lahko pridruzim na FB-ju, ker sem iskala Meredith, da bi ji lahko poslala zs??

Lepo se mejte in vse dobro se naprej, brez kaksnih tezavic in slabosti ter podobnimi stvarmi.... se vam se javim :)

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 771
17.1.2014 21:01:32   
luska
Smartika...če to ni najlepša novica danes!user posted image user posted image user posted image Sem zelo, zelo veselauser posted image

Bravo vsem za dobre preglede. Jaz sem se danes naročila na nuhalno in jo imam 13.2. Takrat bova povedala tudi najini hčerkici, ker bo šla z nama svojega bratca ali pa sestrico pogledatuser posted image . Naslednji pregled imam pa 18.2.

Tanja K a si bila ti mogoče pri majčicah 2011? Mi je malo tvoj nick znan.

(odgovor članu Tanja K)
Neposredna povezava do sporočila: 772
17.1.2014 21:29:39   
smartika
Luska hvala user posted image ....
Tudi midva sva želela na nuhalno vzet sinčka, a ne veva kakšni bodo izvidi in bova počakala do morfologije.

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 773
18.1.2014 7:36:49   
zari

user posted image

PDP, NICK, STAROST, št. user posted image , št. user posted image doma, KRAJ, SPOL

1.8.
Meggy99, 1.user posted image , user posted image
Snežinka26, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE, user posted image
lana83, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Noemi_, user posted image

2.8.
Oblačka, 2.. user posted image , 1user posted image , user posted image
lili88, 25 let 1.user posted image , user posted image

3.8.
nevemimena, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

5.8.
noseckec23, 25 let, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

6.8.
Tapelina, 24 let, 1.user posted image user posted image , Krško, user posted image user posted image
Aprilčica2012, 2.user posted image , user posted image , user posted image

7.8.
meandmini, 27 let, 1.user posted image , user posted image
jagodaaa, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Mala jagodka, 28 let, 4.user posted image , user posted image

8.8.
Spela23, 24 let, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE, user posted image
pajkec123, 1.user posted image , user posted image

10.8.
pluseki, 28 let, 1.user posted image , MS, user posted image
rozi1, user posted image

11.8.
Mala_princeska, 3.user posted image , 2user posted image , user posted image

12.8.
BUSEKRASTE, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
mojcy3, user posted image

13.8.
chanel12, user posted image

14.8.
čebelica1984, 29 let, 1.user posted image , user posted image
keksy, 23 let, 1.user posted image , user posted image

15.8.
med in poper, user posted image
jaz5, 32 let, 5.user posted image , 3user posted image , Posavje, user posted image

16.8.
tatjana 91, 1.user posted image , user posted image

17.8.
čikica, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image
gomerka, user posted image
preprostojaz, 33 let, 4.user posted image , 1user posted image , user posted image

18.8.
TAS MS, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

20.8.
lolipop 2011, 27 let 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
yasminka, 36 let 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
sitka mala, 29 let, 1.user posted image , user posted image
zari, 6.user posted image , 1user posted image , user posted image

21.8.
Tamara345, 1.user posted image , CELJE, user posted image
jagoda31, user posted image

22.8.
CECA 1, 2.user posted image , user posted image

23.8.
Marker, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
čokolada25, user posted image

24.8.
Anonimnauser posted image , 1.user posted image , user posted image
luska, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Edisa27, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

25.8.
smartika, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

30.8.
natashyy, Ivančna gorica, user posted image

X.8.
MaryKate,, user posted image
lili25, user posted image
Irena000, 5.user posted image , 1user posted image , user posted image
beibie, Ivančna gorica, user posted image
Simona Kuhar, user posted image
Tanja K, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

SKUPAJ NAS JE: 50

PRIČAKUJEMO

user posted image

1user posted image

50user posted image

z nami so bile:
gospayamahicauser posted image
yingyanguser posted image
Tammyvuser posted image
Dgirluser posted image
asperauser posted image
Kajckauser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 774
18.1.2014 7:45:05   
zari

user posted image

PREGLEDI
20.1. lili25
21.1. čokolada25
21.1. Irena000
23.1. keksy
23.1. Anonimnauser posted image
24.1. TAS MS
24.1. CECA 1
27.1. preprostojaz
27.1. jagoda31
28.1. natashyy
28.1. smartika
29.1. sitka mala
29.1. Noemi_
30.1. BUSEKRASTE
4.2. jaz5
6.2. Spela23
11.2. zari
13.2. tatjana91
17.2. Tapelina
17.2. Megy99
18.2. luska
25.2. čikica
26.2. Edisa27
3.3. Mala_princeska

NUHALNA SVETLINA
20.1. Spela23
21.1. Snežinka26
21.1. Oblačka
21.1. meandmini
21.1. Noemi_
24.1. noseckec23
24.1. nevemimena
27.1. Mala_princeska
27.1. Tapelina
27.1. pajkec123
31.1. BUSEKRASTE
3.2. sitka mala
3.2. TAS MS
3.2. Marker
3.2. čikica
4.2. MaryKate
6.2. Tamara345
10.2. smartika
10.2. Edisa27
13.2. čokolada25
13.2. luska
14.2. Anonimnauser posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?