|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
22.1.2014 15:57:41   
zari
Punce se strinjam, ti hormoniuser posted image , no ja imamo vsaj izgovoruser posted image .

Pa čestitke za uspešno opravljene pregledeuser posted image in dobrodošli novi čvekiciuser posted image .

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 801
22.1.2014 18:39:59   
Noemi_
Živjo!
Tud jaz sem imela včeraj nuhalno svetlino, kjer je G povedal, da je vse ok. Otroček je velik 7cm, tveganje za downov sindrom pa je 1:5500, tam nekje.. Tako da je zaenkrat vse ok :) Pa prestavil mi je PDP na 28.7, tako da ne spadam več med avgustovke, ampak julijke.. :)
Sicer se je pa pri meni utrujenost umirila, sedaj imam spet malo več energije, tako da super..

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 802
22.1.2014 19:14:52   
Megy99
Smo z nuhalne. Otroček zelo lepo raste, rezultati so odlični. Je zelo živahen. Naj bi bil fantek.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 803
22.1.2014 19:27:42   
kanej
Tudi mene so napadli mozolji, po vrhnem delu hrbta in po obrazu user posted image Zgledam grozno in porabim ogromno časa, da vse vsaj približno zakamufliram user posted image . Upam, da bova z mojim v ponedeljek na NS tudi zvedla kaj bo, že komaj čakam in upam, da se mi bo potem vse skupaj zdelo bolj resnično, ker še vedno nisem čisto dojela user posted image . Sem šla pred kakšnim tednom en krog po otroškem oddelku v c&a in sem se počutila čisto zgubljeno user posted image Je čisto mimogrede katera že gledala za materinskim blazinam in je našla kaj pod 30 €?

(odgovor članu Megy99)
Neposredna povezava do sporočila: 804
22.1.2014 19:52:34   
MaryKate
O punce, čestitam za dobre rezultate na nuhalniuser posted image user posted image

Jst že res komi čakam, pa tut zanima me, če se bo že videl spol, ker sva z mojim ful firbčna.

kanej , jst tut nism še najbolj dojela, pomoje, da mi bo po nuhalni malo bolj realno kaj se dogaja. Danes ponoči sm sanjala user posted image , imela sm najlepšega fantka v rokah. In pol me je zjutraj kar vrglo iz postle: jst mam človečka v trebuščku!user posted image

(odgovor članu kanej)
Neposredna povezava do sporočila: 805
22.1.2014 20:20:24   
kanej
MaryKate jas sem danes sanjala, da sem ga pozabila nahranit tri dni, tako, da sem se potem malo zamislila nad sabo, ko sem se zbudila user posted image Ampak zadnje čase itak sanjam 100 na uro in raznorazne bedarije, tako, da se mi tudi to ni zdel preveč čudno user posted image . Mogoče bom potem po NS že kupila kakšno malenkost, ki me bo potem doma opozarjala, da se res nekaj pripravlja user posted image

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 806
23.1.2014 14:30:30   
jaz5
Evo spet mene po dolgem času. Jutri bom dopolnila 11t user posted image , meni pa še vedno slabo cele dneve in posledično samo jem. Ne odgovarjajo mi citrusi, pri slabosti pa najbolj pomaga kos kruha. Groza. V službi se tudi vsak dan pripraljam da bi povedala, saj me že nekaj sodelak vprašalo če sem v pričakovanju in se izgovarjam da moram počasi na dieto. Imam pa NS 7.2. Sem pa 99% prepričana da bo fant. Imam že 2 punčki in 1 fanta.
Utrujenost je pri meni še zelo akualna in bi samo spala. Ta teden sem bila v službi samo po 4 ure in me hrbtenica ni tako bolela, prejšnji teden pa za znoret. So mi rekli da imam verjetno kakšen živec ukleščen da naj grem na injekcije, Ta vikend delam cel in bom videla kaj bo prineslo.
Lepo si imejte in uživajte v prihajajočem snegu user posted image

(odgovor članu kanej)
Neposredna povezava do sporočila: 807
23.1.2014 14:50:33   
simonmojca
Zdravo user posted image

jaz se vam na novo pridružujem user posted image , včeraj sem imela prvo kontrolo in zvedla, da je z user posted image vse OK in da sem danes stopila v 9t.
Po UZ naj bi bil datum pdp 28.8, več bom pa zvedla na NS ki jo bom imela 13.02..... Ne vemo kdaj sem imela zadnjo m user posted image ker smo bili šlampasti in si nismo zapomnli user posted image vemo samo da je bila novembra user posted image , test sem pa delala 10dni nazaj, ker res še nismo pričakovali da sem spet user posted image (nismo še delal na novem).
Doma imam že 2user posted image in je to moja 3 nosečnost, upamo da bo tokrat user posted image

se tipkamo kasneje
lp

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 808
23.1.2014 17:49:40   
keksy
hey! no pa smo iz pregleda,pd naj bi bil 17.8, drugače pa vse ok.Rekla je da odstopa za nekaj dni, samo nevem a je s tem mislila da je mlajši ali starejši?Ko so mi povedali ceno za nuhalno svetlino me je skoraj kap (haloo to je tretina moje plače!?),niso gladki res..no uglavnem na nuhalno grem pa 30.1 če mi bo zneslo zaradi službe.
Sitka mala partner je lahko šel notri z mano sploh nisem rabila spraševat je sestra kr sama rekla, pa za slikico enakouser posted image . Ko sva prišla ven sta še 2 parčka čakala, tako da to kar prakticirajo zgledauser posted image Je pa kar vredu ta ginekologinja ki jo nadomešča, bolj taka tiha je.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 809
23.1.2014 17:51:17   
MaryKate
keksy, nuhalna svetlina stane 60 eur. Si ti mogoče ujela znesek 600 eur, kolikor stane amniocenteza?

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 810
23.1.2014 17:54:02   
keksy

user posted image

PDP, NICK, STAROST, št. user posted image , št. user posted image doma, KRAJ, SPOL

1.8.
Meggy99, 1.user posted image , user posted image
Snežinka26, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE, user posted image
lana83, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Noemi_, user posted image

2.8.
Oblačka, 2.. user posted image , 1user posted image , user posted image
lili88, 25 let 1.user posted image , user posted image

3.8.
nevemimena, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

5.8.
noseckec23, 25 let, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

6.8.
Tapelina, 24 let, 1.user posted image user posted image , Krško, user posted image user posted image
Aprilčica2012, 2.user posted image , user posted image , user posted image

7.8.
meandmini, 27 let, 1.user posted image , user posted image
jagodaaa, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Mala jagodka, 28 let, 4.user posted image , user posted image

8.8.
Spela23, 24 let, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE, user posted image
pajkec123, 1.user posted image , user posted image

10.8.
pluseki, 28 let, 1.user posted image , MS, user posted image
rozi1, user posted image
Kanej,user posted image

11.8.
Mala_princeska, 3.user posted image , 2user posted image , user posted image

12.8.
BUSEKRASTE, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
mojcy3, user posted image

13.8.
chanel12, user posted image

14.8.
čebelica1984, 29 let, 1.user posted image , user posted image

15.8.
med in poper, user posted image
jaz5, 32 let, 5.user posted image , 3user posted image , Posavje, user posted image

16.8.
tatjana 91, 1.user posted image , user posted image

17.8.
čikica, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image
gomerka, user posted image
preprostojaz, 33 let, 4.user posted image , 1user posted image , user posted image
keksy, 23 let, 1.user posted image , user posted image
18.8.
TAS MS, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

20.8.
lolipop 2011, 27 let 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
yasminka, 36 let 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
sitka mala, 29 let, 1.user posted image , user posted image
zari, 6.user posted image , 1user posted image , user posted image

21.8.
Tamara345, 1.user posted image , CELJE, user posted image
jagoda31, user posted image
Ana Neva,user posted image

22.8.
CECA 1, 2.user posted image , user posted image

23.8.
Marker, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
čokolada25, user posted image

24.8.
Anonimnauser posted image , 1.user posted image , user posted image
luska, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Edisa27, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

25.8.
smartika, 32 let, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image

30.8.
natashyy, Ivančna gorica, user posted image

X.8.
MaryKate,, user posted image
lili25, user posted image
Irena000, 5.user posted image , 1user posted image , user posted image
beibie, Ivančna gorica, user posted image
Simona Kuhar, user posted image
Tanja K, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

SKUPAJ NAS JE: 52

PRIČAKUJEMO

user posted image

1user posted image

52user posted image

z nami so bile:
gospayamahicauser posted image
yingyanguser posted image
Tammyvuser posted image
Dgirluser posted image
asperauser posted image
Kajckauser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 811
24.1.2014 7:10:14   
smartika
Dobro jutro.... A pri vas že sneži? Pri nas dež in je ta mali razočaran.. Se pakirava v vrtec in službo, komaj čAkam torek in pregled

Lep petek user posted image

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 812
24.1.2014 8:57:00   
lili88
Ja pri nas močno sneži in se že sprašujem počas kako bom prišla do lj ker imam danes 2. pregled :/

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 813
24.1.2014 8:59:46   
zari
user posted image user posted image za uspešno opravljene NS in pregleduser posted image .

smartika pri nas sneži in je že lepo belo, popoldan si je tamala priborila delanje snežaka, ko pride iz vrtca, najprej sploh ni hotela v vrtec, ker je SNEG in nima časa user posted image . Upam da se pri vas dežne kapljice spremenijo v snežinke, ker je res luštno po zares dolgem času videt malo snega.

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 814
24.1.2014 11:16:59   
Anonimen
Pozdravljene user posted image
Tudi jaz sem imela včeraj 1. pregled, vse je super videla srčka, dobila slikico, veliki smo 35mm mi je rekla da smo kar veliki glede na ZM, zato mi je prestavila termin za 5 dni, no po Uz imam termin 18.8. Sem pa se tudi morala prenaročiti na nuhalni svetlini zaradi velikosti ploda, da ne bi bila kasneje prepozna tako, da jo imam 8.2. Naslednji pregled pa že 6.2. Bodo pa mi skozi spremljali sladkorno, saj ima oče sladkorno in je nevarnost, da jo dobim tudi jaz. user posted image Upam, da ne. Glede snega pa ga imamo mi že blizo 5cm in še kar veselo vztraja, še dobroo, da sem doma.user posted image
Anonomna user posted image

(odgovor članu zari)
  Neposredna povezava do sporočila: 815
24.1.2014 12:37:19   
CECA 1
Ojla punce,za mano 1.pregled,dobila slikco,vse ok in jutri bom nosecka tocno 9tednov,pdp je 30.8.nuhalno pa imam 20.2. Pop. vsem krasen dan in ja v mb snezi :-Duser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 816
24.1.2014 14:46:17   
smartika
Hej Zari ja pri nas pa sedaj že tudi močno sneži, tako da bomo mi po 16 uri tudi na snegu in se sankali, pa snežaka delali....

user posted image vsem za dobre preglede

(odgovor članu CECA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 817
24.1.2014 18:19:43   
TAS MS
POzdravljene!
Za mano prvi pregled,zaenkrat vse OK,mala pikica raste in dobila sem prekrasno slikco.... PDP bo določen pri nuhalni,ki pa jo imam 3.2 v Dravljah.
Pri nas na dolenskem še vedno sneži,ga pa imamo že okoli 15cm... uživajte v snežni idili!

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 818
24.1.2014 18:30:42   
keksy
Marykate vem da je 60 eu in to je ogromno.Vsaj zame.Če hočem posnetek je pa 75

< Sporočilo je popravil keksy -- 24.1.2014 18:31:22 >

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 819
24.1.2014 23:54:43   
MaryKate
Aha okej, nisem hotla bit nesramna, samo mislila sem, da si zamešala - ker si rekla "plače", minimalna plača je pa 600 eur. Ja, saj drugače tudi meni ni ravno poceni, sam jst na to pač gledam kot nujen strošek.. Gji pa mastno služijo za 10min pregled user posted image

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 820
25.1.2014 9:20:29   
keksy
Ne, saj nisem mislila da si nesramna, samo pojasnila semuser posted image Ker sva študenta, je najina plača zelo nizka (okoli 300,pač študentsko delo,no moj jo ima več) in plačujeva 2 šoli in opremljava stanovanje, zato se mi zdi ogromno za nekaj minutk dela, tako kot si reklauser posted image Je pa res kot nek nujen strošek, ker seveda da raje daš tok denarja in veš da je vse ok s tvojim user posted image
Kako pa ste kaj drugače?Danes je kar lep sonček, bo potrebno malo na sprehod.user posted image

< Sporočilo je popravil keksy -- 25.1.2014 9:23:20 >

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 821
26.1.2014 10:12:59   
sitka mala
Punce user posted image vsem za opravljene preglede!!

Mene še čaka, še tri dni...user posted image , komaj čakava, oba!! user posted image

Drugače pa nič novega.. Še prsa so me nehala bolet.. Pa še vedno mi ne paše meso, sploh. Pa še seliva se. končno na svoje, februarja!! user posted image

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 822
26.1.2014 20:44:21   
čokolada25
user posted image user posted image za preglede, da bi bilo tako dobro še naprej!

Me pa zanima, če ima še katera težave s kožo. Namreč zelo me srbi koža na trebuhu in v predelu križa. Tudi če sem se stuširala brez katerihkoli gelov, meje srbelo. Mažem, pa mažem, pa ni nič bolje.user posted image

< Sporočilo je popravil čokolada25 -- 26.1.2014 20:45:14 >

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 823
27.1.2014 9:44:28   
čikica
čokolada25 - jaz bi se na tvojem mestu začela mazati s kremo proti strijam. Sama se že mažem s kremo ob Vichy. Je malo dražja. Drugače pa so še druge kreme.

(odgovor članu čokolada25)
Neposredna povezava do sporočila: 824
27.1.2014 10:14:31   
zari
čokolada25 se strinjam, trebušček ti rasteuser posted image user posted image , sama sem uporabljala v prvi nosečnosti mandljevo olje od Afrodite in nisem imela nobene strije, sedaj imam vzorčno olje od Evcerina, no se še ne mažem, mogoče bom poskusla z tem, bom videla, ampak bom definitivno po vsej verjetnosti uporabljala olje.

(odgovor članu čikica)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?