|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
11.1.2014 14:17:49   
zari
Tapelina user posted image za hormon srečeuser posted image , a bosta na nuhalni vprašala za spol? Bi po mojem blo tok zanimivo če bi bil slučajno parčekuser posted image , čeprav vama je ziher vseeno, ampak pri nama je lahko eno al pa drugo, pri vama so pa odprte vse tri obcijeuser posted image .

Po mojem na nuhalni kamot posnamejo na ključek, jaz sem 2010 leta imela zraven DVD in mi je gin. gor posnela.

(odgovor članu Tapelina)
Neposredna povezava do sporočila: 701
11.1.2014 14:35:21   
reserch
Bodoče mamice prosim vas za pomoč, izpolnite anketo na povezavi! In če jo lahko, jo posredujte naprej ;)
Hvala in veliko prijetnih trenutkov!

https://www.1ka.si/a/34477

(odgovor članu mala jagodka)
Neposredna povezava do sporočila: 702
11.1.2014 16:52:53   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Tapelina

A katera ve ali je mózno v nm na nuhalni dobit posnetek in slike na uzb ključek?
Aja,pa še to ali je v nm nuhalna kaj dražja pri dvojckih? :-)

vidim da imava na isti dan nuhalno v Novem mestu, jaz jo imam ob 14.30 uri, maš kaj časa za kakšen sokec user posted image
da še v živo vidiva in počvekava? Če želiš ti na ZS pošljem telefonsko....
Za ceno nuhalne z dvojčki pa žal ne vem user posted image v Babybooku, ki sem ga dobila na prvem pregledu piše sicer za druge kraje da je ponekod dražje za cca.30 Eurčkov, ceno v Nm mi je pa povedala da je 70 eurčkov.

Lepo božajte bušije in si še pišemo user posted image

(odgovor članu Tapelina)
Neposredna povezava do sporočila: 703
11.1.2014 16:53:57   
Mala_princeska
aja za usb ključek ne vem, mi je pa 2009 Klaričeva naredila kar precej slikic, ki so lepo shranjene v Dojenčkovem albumčku :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 704
11.1.2014 17:50:35   
jaz5
Zari pričakujemo 4user posted image , je pa 5user posted image , ker sem imela en ss. Se pa iz Posavja.
Tiste ki imate NS v NM bi prosila za tel št za naročit ker sem izgubila list. Bi se v pon naročila.

< Sporočilo je popravil jaz5 -- 11.1.2014 17:51:11 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 705
11.1.2014 19:02:29   
sitka mala
Ojla punce, da se še jaz malo javim..

Trebušček pidno raste (vsaj zdi se mi, da ni več samo napihnjen) user posted image , apetit je en dan ogromen, drugi dan normalen, bila pa naj bi srečka 8t in 5dni. In ja, komaj čakam ta pregled... Premišljujem, da bi šla vmes kar na samoplačniški UZ, da se prepričam, da pikica res raste. user posted image

Drugače pa sva midva tako ali pa tako mogla povedat, da pričakujeva, ker sva bila v postopku... In seveda so vsi navdušeni, še najbolj pa sestre v Leonišču, saj nama je ratalo z eno samo celico, in to v prvem poskusu. user posted image Ja, še vedno kar ne morem verjeti.. user posted image

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 706
11.1.2014 20:15:07   
MaryKate
Živjo punce!

Za mano je kar težka noč. Ponoči so me napadli obupni krči, ki so bili iz uro v uro hujši in na koncu niso bili več za zdržat. Zato sem šla na urgenco, kjer so na UZ ugotovili, da imam v maternici zraven ploda 5cm veliko cisto. G, ki me je sprejel, je rekel da je situacija zame neugodna, ker če cista do zjutri ne bo bolje, bo treba operirat, v tem primeru pa lahko pride do splava. Itak, da sm bla čist iz sebe. So me sprejeli v bolnico, mi dali protibolečinsko infuzijo in se je proti jutru bolečina končno umirila. Zjutraj pa mi je drug G povedal, da imam v maternici vodno cisto, ki je nekaj zelo pogostega in nastane zaradi nosečnosti same in plod hrani ter mu nadomešča posteljico dokler se ta ne izgradi, nato pa sama od sebe poči nekje do 16 tedna (v 80-90%), tako da ni nič hudega. Edino predpisali so mi počivanje zato, ker mi cista ob naporih očitno povzroča bolečine, ne zaradi tega, ker bi bilo to potrebno za plod. S pikico je namreč vse OK, od ponedeljka je zrastla 7 mm, tako da je zdaj velika 17mm, srček bijeuser posted image . Tak razplet sem si po paniki, ki me je grabila ponoči, lahko samo želela.

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 707
11.1.2014 21:00:38   
Tapelina
Ola.
Mala princeska, jaz imam nuhalno sele ob 5popoldan,tako da takrat bos ti ze veselo občudovala pikico s slikic in bila polna navdušenja. Greva s fantom skupaj,tako da bova kavico preložili na ksno drugo priloznost,prav?;-)

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 708
12.1.2014 18:16:58   
čikica
Dan punce. Imam eno vprašanje. Katere ginekologinje na celjskem področju izvajajo nuhalno na napotnico? Vem za dr. Mohorko, sam zanima me, če jo izvaja še katera? Hvala

Lep pozdrav.

(odgovor članu Tapelina)
Neposredna povezava do sporočila: 709
13.1.2014 8:50:46   
meredith
Vidim, da se RR polni...vabljene tudi v Fb skupino, pišite zs

(odgovor članu čikica)
Neposredna povezava do sporočila: 710
13.1.2014 9:02:32   
Spela23
Čikica jaz grem na NS v Velenje k dr. Levakovi.
za druge nevem kdo še ima kaj NS razen pač v Rogaški sigurno pa Ocvirkova če ma na Dobrni, ampak to nevem.

Jaz bi na seznam dodala moj 2. pregled 6.2. in dodajam še kraj Celje.
Je še katera iz Celja ali okolice razen mene in Snežinke26?

Slabosti se mi še kar niso umirile, kvečjemu spet je vsak dan slabše, ponoči sem dobila še drisko in zjutraj sem bruhala.
Upam da ni kak virus...

pozdrav vsem

(odgovor članu meredith)
Neposredna povezava do sporočila: 711
13.1.2014 9:10:18   
lili88
Živjo,se spet malo javljam! še jaz malo povabim na fb user posted image naj povem da je skupina skrita ce katera poleg mene še skriva :-) jaz imam jutri nuhalno in me že živčki dajejo :-) kako ste pa kaj ve?

(odgovor članu Spela23)
Neposredna povezava do sporočila: 712
13.1.2014 9:32:16   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Tapelina

Ola.
Mala princeska, jaz imam nuhalno sele ob 5popoldan,tako da takrat bos ti ze veselo občudovala pikico s slikic in bila polna navdušenja. Greva s fantom skupaj,tako da bova kavico preložili na ksno drugo priloznost,prav?;-)

Ok, ni problema, pridno odštevanje do tega datuma želim user posted image

(odgovor članu Tapelina)
Neposredna povezava do sporočila: 713
13.1.2014 9:35:05   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: jaz5

Zari pričakujemo 4user posted image , je pa 5user posted image , ker sem imela en ss. Se pa iz Posavja.
Tiste ki imate NS v NM bi prosila za tel št za naročit ker sem izgubila list. Bi se v pon naročila.

Naročanje za nuhalno v Novem mestu: od ponedeljka do četrtka v času od 13.-14.ure na tel: 031 295 422

pa srečno user posted image
lepo da bodo trije dobili družbo user posted image

me pa zanima če si v tretji nosečnosti kaj fejst čutila raztegovanje maternice?
mm občutek da se mi dogaja bolj proti večeru, da me vse tišči v bušiju...

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 714
13.1.2014 14:47:35   
Tamara345
Jaz sem tudi z okolice Celja ;)

(odgovor članu Spela23)
Neposredna povezava do sporočila: 715
13.1.2014 15:11:08   
zari

user posted image

PREGLEDI
16.1. beibie
20.1. lili25
21.1. čokolada25
21.1. Irena000
22.1. zari
23.1. keksy
23.1. Anonimnauser posted image
24.1. TAS MS
24.1. CECA 1
27.1. preprostojaz
27.1. jagoda31
28.1. natashyy
29.1. sitka mala
29.1. Noemi_
30.1. BUSEKRASTE
4.2. jaz5
6.2. Spela23
13.2. tatjana91
17.2. Tapelina
17.2. Megy99
25.2. čikica
3.3. Mala_princeska

NUHALNA SVETLINA
14.1. lili88
20.1. Spela23
21.1. Snežinka26
21.1. Oblačka
21.1. meandmini
21.1. Noemi_
24.1. noseckec23
24.1. nevemimena
27.1. Mala_princeska
27.1. Tapelina
31.1. BUSEKRASTE
3.2. sitka mala
3.2. TAS MS
3.2. Marker
6.2. Tamara345
10.2. smartika
13.2. čokolada25

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 716
13.1.2014 15:24:12   
zari
Danes imata pregleda Marker in noseckec23 punci poročajta.

MaryKate upam da si boljeuser posted image .

jaz5 se opravičujemuser posted image .

lili88 jutri pa imaš čast da odpreš sezono N.S.user posted image .

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 717
14.1.2014 12:01:47   
sitka mala
Hej punce, kje ste vse? Na FB? user posted image

Moj nick bo kar pravi... Sem zadnje dni sitna kot sto mater... user posted image Po eni strani zaspana, ko pa se uležem, ne morem zaspati. user posted image Pa takoooo se mi vlečejo dnevi... Do pregleda.. Tudi jaz bi rada končno izvedela, na čem sem.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 718
14.1.2014 15:04:49   
keksy
Zgleda so res vse tja zbežaleuser posted image Jaz sem uredu, hvala bogu nič tečna user posted image Lačna sem skos, no samo to sem bila tako ali tako tudi pred nosečnostjouser posted image Drugače pa odštevamo dneve do prvega pregleda..še malo več kot en teden.. Mogoče malo neumno vprašanje, ampak a slikico dojenčka dobiš že na prvem pregledu?user posted image

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 719
14.1.2014 15:41:22   
čikica
Pozabla sem napisat. Nuhalno imam 3.2.2014 pri dr. Strahovi.

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 720
14.1.2014 16:11:40   
MaryKate
keksy, jaz slikice nisem dobila na prvem pregledu, upam pa, da jo bom na naslednjemuser posted image

Jaz sem na nuhalno naročena pri Pušenjaku 4.2., kar je sicer 12t in 2d od ZM, ampak mi je že G po UZ povedala, da je do zanostive prišlo kak teden kasneje, torej bom na pregledu za nuhalno noseča 11t in 2d. Sedaj me pa malo skrbi, da je to prezgodaj in se še ne bo fajn vidlo, pa mi bo šel pregled v nič. Kaj ve mislite?

(odgovor članu čikica)
Neposredna povezava do sporočila: 721
14.1.2014 17:15:33   
smartika
Hej hej.....

kako ste? Zgleda, da vse na FB user posted image ; sam jaz se še ne upam prijaviti na FB, ker so mi danes in že včeraj izginili znaki user posted image user posted image Še v nedeljo mi je bilo slabo in imela obupno zgago, včeraj in danes pa "samo" še polne joške in popoldanska napihnjenost....joj, joj
Pregled imam pa komaj 28.1.2013 in ne vem kako bom zdržala do takratuser posted image

Upam, da ste ostale ok, aspera tebi pa user posted image za naprej

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 722
14.1.2014 17:18:13   
smartika
Zari tebe sem hotla vprašat, a si še vstavljaš Estimo po postopku? In če ti kaj teče ven?? Predvsem v službi je problem, pa če glih sedim

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 723
14.1.2014 19:00:03   
luska
Živjo!

Javlja se vam še ena presrečna nosečka. To je moja druga nosečnost, doma pa imamo že eno malo pridno princesko. Včeraj sem imela prvi pregled in smo veliki že 17mm. PDP imam 24.8.
Upam, da ne boste vse pobegnile na fb, ker sem po mojem ena izmed redkih ljudi, ki ga nima, mi pa taksnole čvekanje in prebiranje prav paše.
Zanima me, če bo šla katera izmed vas na nuhalno v porodnišnico lj. Jaz sem v prvo bila in sem bila ful zadovoljna z dr. Tul. Zdaj pa ne vem, če naj grem kar v Dravlje, kjer tudi ona dela. Ali mogoce katera ve, ali v Dravljah dobiš na nuhalni kakšno slikco, če vzameš opcijo brez cdja?

Uf en kup vprašanjuser posted image

Lep večer vsem!

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 724
14.1.2014 19:25:01   
Tortica88
Zdravo, se opravičujem za vdor v temo :)

MaryKate, NS sem imela pri 12t 0d, plod pa je bil vedno glede na UZ 4 dni manjši, torej takrat 11t 3d. Najprej je izmerila CRL 44 mm (meja je 45 mm), ker pa živim kar daleč je izmerila še 1x, bilo je 46,9 mm in je vseeno naredila pregled. V glavnem tvoj bo verjetno tudi nekje na meji okrog 45 mm, težko pa rečem, če bo že ok za pregled.

Luska, NS sem imela v Dravljah brez CD-ja, dobila pa sem 6 slikic na A4 format strani.

LP

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?