alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Spoštovana Ringaraja! Že v marsikateri temi, ki jo postavim v smislu "pogovor med starši" dobim od gospe na vašem portalu zapis v smislu: če znaš sam poiskat take slikce po internetu, mogoče ne bi bila slaba ideja, da bi sam poiskal tudi informacije o 3 letnikih in profesionalnih športih? mogoče se lahko tudi ti malo potrudiš? pa lep dan tudi tebi. Torej ne glede KAJ VPRAŠAM, O ČEM KOMENTIRAM JE ODGOVOR VEDNO V SMISLU - NE SPRAŠUJ, ČE NISI SPOSOBEN PREBRATI ODGOVORA DRUGOD NA INTERNETU. V kolikor bom določene pripombe od dotične gospe še dobival, bom pravno zahteval za presojo vašega statuta o namenskosti in uporabnosti foruma na portalu RINGARAJA. Za zdaj pa bi prosil uradno-javni odgovor: Ali je dotična uporabnica "Mateyka" zaposlena in plačana oseba s strani portala? Ali je zgolj administrativna delavka za urejanje foruma? Ali je pristojna oseba za določanje in premetavanje tematik na tem portalu? Moje osebno mnenje je namreč, da je portal namenjen izmenjavnanju izkušenj in vprašanjem, ki se tičejo otroka, razvoja otroka, starševastva in partnerstva. Ter vsega kar se tiče družine. Zakaj pa (in pod kakšnimi pravnimi točkami in pooblastili, hranili) lahko nekdo, ki ni v nobenem obligacijskem razmerju z vašimi kadrovskimi elementi, škoduje, preusmerja, celo žali in diskreditira ostale uporabnike, mi pač ni jasno. S spoštovanjem in pohvalami vašemu forumu, žal pa z določenimi "napakami", ki upam, jih odpravite v najkrajšem možnem času. Lep pozdrav, Luka Lukka ob tem tvojem pisanju me je -in verjamem še mnoge druge- prešinilo, kaj pa če si TI tisti, ki mu RR plačuje, da objavlja in sprašuje koje-kakve tudi neumnosti, saj se ob vsaki tvoji temi obiskanost foruma drastično poveča, št, ogledov je krepko čez 2-3tisoč, da o št odgovorov sploh ne govorim. Kaj pa če si Ti tisti, ki "skrbi", da RR forum ne zamre ?