aspera -> RE: IVF/ICSI november-december 2013 (19.11.2013 12:09:37)
|
Najprej iskrene čestitke zeuso in Adelle [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Res je lepo prebrati take novičke [sm=smiley1.gif]. Punkcija je za mano in je ena tona padla iz mene [sm=smiley36.gif]. Analgezije itak nisem dobila, kar sem pričakovala, pa tudi ketonala ne, ker sem sestram rekla, da sem zmenjena za analgezijo in mi potem niso dale injekcije. Na koncu sem pa brez vsega ostala. No, ampak je na srečo ful hitro minilo, tudi meni niso dali injekcije v nožnico, kot tebi Aleda. Tako, da so mi res vse "na živo" naredili. Moram rečt, da me je zabolelo samo, ko me je prebodla z iglo, ostalo je pa blo za zdržat, pa zelo hitro so vse skupaj naredili. So bile pa vse zdravnice in sestre tam res zelo prijazne in v oporo, jih moram pohvalit [sm=smiley1.gif]. Pridelala sem samo 2 celici in imam ET že v petek, ampak so mi rekli, da naj se nič ne sekiram, da je važno samo, da sta dobri celici in ne koliko jih je. Zaključek: je bilo za zdržat [sm=smiley1.gif]. Pa tudi v drugo bi zdaj lažje šla (vseeno upam, da mi ne bo treba [sm=smiley36.gif]), ker vem kaj lahko pričakujem, prvič je res grozno, ker ne veš kaj te čaka. Hvala za pikepoke, zari [sm=smiley31.gif].
|
|
|
|