Adelle -> RE: IVF/ICSI november-december 2013 (19.11.2013 10:25:49)
|
Draga oreh, tebe se prav spomnim od lani [sm=smiley1.gif] Jaz nism bla sploh aktivna od prejšnjega postopka, nism se hotla psihirat s tem. Lani k sm preveč upala da bo ratal sm bila tok potrta k nisva uspela in sem rekla mojmu da ne grem takoj v postopek, da rabim cajt.. Vzela sm si 1 leto, točno eno leto pavze da sm se psihično spočila. K sva pa zdej štartala s postopkom mi je blo vseen, nč nism pričakovala kot zadnjič. Tokrat sm vse nardila obratno. Lani sm ful pazila kaj jest, kaj pit, kaj počet kaj ne počet... Letos sploh k da nism bla v postopku, sploh se nism obremenjevala. Od ETja naprej sm živela čist normalno. Na dan ETja smo šli na kratek pohod, nč nism ležala. Dvakrat sm celo pila vino, ker smo bli na rojstnih dnevih [sm=smiley36.gif] Od znakov pa moram rečt da nimam niti enga konkretnega znaka. Bila sm ful napihnjena po punkciji ker sm mela ful bolečo, in to se je nadaljevalo tudi po ET. Prsa so me bolela od stopke nekaj časa pol je nehal. Zdej me vsake toliko špikne v trebuhu kot pred M, in to je to. Je pa res da po 5ih letih borbe za otroka, še zmer ne verjamem telim črticam. Moj tudi ne, danes je slikal test v slučaju da bo zginila črtica [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mislim da ne bom verjela do prvega UZ dokler mi zdravnik ne potrdi. Nobenemu nisva še povedala, pa tud ne upava povedat in se prehitro veselit... Se bojim za naprej, če bo vse v redu... Evo mal preveč sm napisala kot bi mogla, sam mogoče kakkšni punci pride prav moja zgodba [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|