RE: IVF/ICSI november-december 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

coala -> RE: IVF/ICSI november-december 2013 (23.12.2013 19:08:46)

valy25,hvala ti za odgovor,tudi meni se je stanje sedaj umirilo,zgleda,da je res to reakcija,ker do sedaj še nisem imela tako močnih krčev kot pa tokrat.Hvala bogu če je pol vse vredu upam da bo,sem se res prestrašila.

srečica17 -> RE: IVF/ICSI november-december 2013 (25.12.2013 23:23:38)

coala......tebe se pa spomnim....in berem, da ti je končnooooo uspelo in sem zelo zelo vesela.....
Naša pupa je stara že 2 leti.....kako čas leti.
Srečno do konca nosečnosti! pa veliko sreče v letu, ki prihaja......leto, ki ti bo prineslo en velik zaklad:-)

coala -> RE: IVF/ICSI november-december 2013 (27.12.2013 20:27:40)

srečica17,hvala ti za lepe želje ,upam da srečno pripeljemo do konca.A dve leti je že mimo[sm=smiley29.gif],pa res čas beži,ja no saj smo se pa tud mi dolgo matrali.Lepo še naprej uživaj v družinskem krogu in lepe praznike.

Hopeful -> RE: IVF/ICSI november-december 2013 (7.1.2014 21:06:23)

Zivjo punce, da se po dolgem času mal javim. No , oktobra mi ni šlo na IVF postopku. Sem vmes začela krvavet in so mi prekinil postopek. In glej ga zlomka :-), medtem ko sem čakala da pridem na vrsto v naslednji postopek, sem zanosila po naravni poti. Res sem bila presenečena, ker sva probavala že več kot leto. Sedaj čakam februar, da grem na prvi pregled in upam da bo vse ok.

No, mal sem se razpisala [sm=jezicek.gif]
V glavnem, punce ne obupat!! Čudeži se dogajajo takrat, ko najmanj pričakujemo [sm=pikapoka1.gif][sm=smiley31.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 23 24 [25]