Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 6.11.2013 18:48:43
|
|
|
|
aspera
|
Uf, jaz jih imam 32, zame je to prvi postopek in sem drugače zdrava. A mislite, da mi bojo potem dve vstavili (če bo sploh možno, ja)? Dvojčka bi bila pa kar orng zalogaj .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 6.11.2013 19:08:56
|
|
|
|
monsy
|
aspera ja po moje te bojo vprašali če želiš dva,...stara si dovolj!!! No jaz ne verjamem da bi lahko imela tako srečo da bi bili kar dvojčki,...čeprav ne bi mela nč proti
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 6.11.2013 19:21:16
|
|
|
|
aspera
|
monsy, ne govori bedarij, jaz sem še mlada, hahaha . O tem, če mi vstavijo dva, se morava pa z dragim še pomenit, da se ne bova potem na transferju samo butasto gledala .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 6.11.2013 19:49:15
|
|
|
|
monsy
|
Itak da si mlada haloo,...sej jst sm samo 2 leti mlajša od tebe Moj sploh besede nima pri tem kolko naj mi jih vstavijo...glede na to da ma najmanj dela pri vsem tem postopku, me mora kr lepo ubogat!!! Pa itak vedno reče, naredi da bo prav,ti že veš!!! haha
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 6.11.2013 20:05:26
|
|
|
|
aspera
|
IZVIRNO SPOROČILO: zari aspera še malo in gre zares . Ja, odštevam dneve . Po eni strani še vedno upam, da se pa mogoče ta mesec sploh ne prikaže, ampak nisem jaz te sreče. Pričakujem na začetku naslednjega tedna. Mi je pa včeraj sestra rekla, da če v službi opravljam fizično delo (kar ga tudi, med drugim), da mi svetuje, da sem že v času špikanja na bolniški, da ne bi prišlo slučajno do zasuka jajčnika. Pa po punkciji mi baje pripada 8 dni bolniške in na dan punkcije tud fantu 1 dan, za nego.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 6.11.2013 20:08:16
|
|
|
|
aspera
|
monsy, moj bi takoj bil kar za dva, samo glede na to, da sem jaz tista, ki bi ju mogla donosit, rodit, dojit itd., tudi meni prepušča odločitev . Prav ne vem kako se bom odločila, res ne.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 6.11.2013 21:11:33
|
|
|
|
lotkla
|
Jutri zjutraj ob osmih imava uro, da prideva po špike. Zanima me, če se ure držijo, ali je ful zamude? Namreč moj ima tako grdo navado,da nikol noče pridt točn. On more zamudit cca. 10-15 minut. sploh pa pravi, da se v zdravstvu povsod čaka.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 7.11.2013 5:28:29
|
|
|
|
zari
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspera Ja, odštevam dneve . Po eni strani še vedno upam, da se pa mogoče ta mesec sploh ne prikaže, ampak nisem jaz te sreče. Pričakujem na začetku naslednjega tedna. No tud jaz upam da je ne bo , ja ja tud jaz nisem te sreče . Sem pa pred kratkim zvedela za moji dve sodorki pri IVF, da pričakujeta po naravni poti . No men so prvič vstavli dve pikice ker so bile slabe kvalitete, in imamo super kvalitetni čudež doma, drugič tud dve (sma se tak odločila, ker naju je čist presenetla z vprašanjem dva ali enega) smo prišli do pluska + krvavitve in beta je začela kmalu padat. Tretjič nama je ponudla enega, sva se pa prej dogovorila da enga zaradi moje kar rizične prve nosečnosti, katero sem morala v večini preležat. Sam so mi tako luštni .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 7.11.2013 5:39:55
|
|
|
|
zari
|
Aja sem pa pozabla napisat da smo v tretjem postopku prišli do devetega tedna oz. že prej je prenehal bit srček , tako da...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 7.11.2013 9:59:28
|
|
|
|
stasinko
|
aspera tudi mojega moža so opozorili IZVIRNO SPOROČILO: aspera Niso noben larifari, včeraj je medicinska sestra mojega prav opozorila, da bom verjetno do vseh teh hormonov zelo občutljiva in da naj bo strpen .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 7.11.2013 10:05:44
|
|
|
|
stasinko
|
Danes se špiknem z zadnjo inekcijo :) jutri UZ... potem pa pogumno naprej :) moram priznati pa da sem zajec :) in da se punkcije nič kaj ne veselim
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 7.11.2013 13:26:05
|
|
|
|
sitka mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: zari sitka mala si mi ful sumljiva, a nebi vseeno testkala ti znaki in to. Saj vem, da si bila pri gin. in ti grozni cisti, ne vem no . Upam da bo 15. čimprej tu in da dobiš na čimveč vprašanj odgovore, pozitivne seveda . Drugače pa hormoni res naredijo zmedo v telesu. Sem tudi test naredila, je seveda -. Drugače pa res več ne vem, kaj naj si mislim.. Včeraj zvečer sem šla kakat, in ko sem se ulegla v posteljo, sem mislila, da me raztrgalo (bolečine povsod, desno, levo, celoten trebuh, skratka groza ). Danes zjutraj sem se prvič po 10 dneh zbudila kot rožica, brez vsakršne bolečine. Ma je možno, da so mi počile ciste??
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 7.11.2013 14:02:54
|
|
|
|
lotkla
|
No tako, dobila sem Puregon za 5 dni, sam kaj ko je do še daleč. Je pa res, da so sestre vse ful prijazne. Tudi mene je ga.Sonja opozorila, da bom v času jemanja lahko bolj čustvena, da se lahko pojavi slabost in bolečine v jajčnikih, ter da v tem času ne smem dvigniti več kot 5 kilogramov. Omenila je tudi, da mi pripada 8 dni bolniške po punkciji.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 7.11.2013 17:27:41
|
|
|
|
aspera
|
Aleda, kaj dogaja pri tebi? Jutri lulaš, ane? A te je že kaj prej firbec premamil ? Ful upam na lepo novičko .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 7.11.2013 18:49:03
|
|
|
|
zari
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotkla No tako, dobila sem Puregon za 5 dni, sam kaj ko je do še daleč. Je pa res, da so sestre vse ful prijazne. Tudi mene je ga.Sonja opozorila, da bom v času jemanja lahko bolj čustvena, da se lahko pojavi slabost in bolečine v jajčnikih, ter da v tem času ne smem dvigniti več kot 5 kilogramov. Omenila je tudi, da mi pripada 8 dni bolniške po punkciji. Zanimivo , to prvič slišim, pa sem dala tri postopke skoz, na delovnem mestu tud dvigujem do 30kg, mi je pa to popolnoma razumljivo po punkciji in seveda po transferju, da se je potrebno bolj pazit.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 7.11.2013 19:07:00
|
|
|
|
monsy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zari IZVIRNO SPOROČILO: lotkla No tako, dobila sem Puregon za 5 dni, sam kaj ko je do še daleč. Je pa res, da so sestre vse ful prijazne. Tudi mene je ga.Sonja opozorila, da bom v času jemanja lahko bolj čustvena, da se lahko pojavi slabost in bolečine v jajčnikih, ter da v tem času ne smem dvigniti več kot 5 kilogramov. Omenila je tudi, da mi pripada 8 dni bolniške po punkciji. Zanimivo , to prvič slišim, pa sem dala tri postopke skoz, na delovnem mestu tud dvigujem do 30kg, mi je pa to popolnoma razumljivo po punkciji in seveda po transferju, da se je potrebno bolj pazit. Tudi jaz prvič slišim!!!!! glede na to da sem v zdravstvu zaposlena,....kaj pol a bi mogla bit na bolovanju od začetka do konca (ker vzdigujem ljudi) !???? HM.....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 7.11.2013 19:10:07
|
|
|
|
aspera
|
Tudi meni so to rekli v torek in mi svetovali, da naj bom doma (na bolniški) že takrat, ko se špikam, če opravljam kakšno težje fizično delo in dvigujem kaj težkega v službi. Baje, da lahko pride do zasuka jajčnikov.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 8.11.2013 5:21:42
|
|
|
|
zari
|
Aleda še vedno držim pesti da danes nalulaš . Javi!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 8.11.2013 5:56:15
|
|
|
|
Aleda
|
Ojla, punce samo na hitro ker se mi mudi v službo. Nič ne bo, menstro bom dobila in tester tut kaže minus. Bo naslednjič boljše
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 8.11.2013 7:19:36
|
|
|
|
dekca
|
Aleda, sva bili že maja skup, pa zdajle, čeprav sem jaz predčasno zaključila, očitno bova tudi naslednjič. V nove zmage. lotkla, tistih 8 dni bolniške je mišljenih 5 + 3, 5 za punkcijo in 3 za transfer, če imaš transfer na 5. dan.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 8.11.2013 10:04:45
|
|
|
|
lotkla
|
Ja dekca sej se mi je zdelo da je verjetno tako mišljeno, ampak nisem spaševala.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 8.11.2013 16:02:28
|
|
|
|
zari
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aleda Ojla, punce samo na hitro ker se mi mudi v službo. Nič ne bo, menstro bom dobila in tester tut kaže minus. Bo naslednjič boljše Nimam besed . Kaj pa če je vseeno prehitro .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 8.11.2013 16:46:25
|
|
|
|
sitka mala
|
Aleda saj je še ni, ne?? Drugače pa sem danes dobila klic iz Leonišča, me je sestra spraševala, kdaj nameravam it u postopek . No, in sem izvedela, da je zadnji rok, da letos začneš s postopkom 2.december, ker imajo konec decembra vse zaprto. In ja, naj v petek, ko sem naročena na UZ, kar sabo prinesem zdravila, za vsak slučaj (jih morem namreč vrnit, če ne grem v postopek). No ja, pa je šlo upanje dokončno po vodi, da bi letos ugledala .. Sicer mi je zadnjč gin izmerila debelino sluznice 16mm (naj bi se M pripravljala), ampak mi tele ciste v zelje skačejo...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 8.11.2013 19:15:21
|
|
|
|
aspera
|
Ne no, Aleda, jaz sem pa tako stiskala pesti zate . Ful mi je žal . mickybap, kako si ti, kako se počutiš? Koliko dni imaš še do testa? sitka mala, držim pesti, da se tvoja odloči kmalu priti, da boš lahko šla še letos v postopek . Jaz imam pa danes že rjavi izcedek, tako da mi tale ICSI ne uide . Čakam, da se ulije in da začnem s špikanjem. Sem se pa odločila, da bom kar na bolniški v tem času (po nasvetu med.sestre), ker v službi dvigujem težke stvari.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 8.11.2013 19:35:39
|
|
|
|
mickybap
|
danes me je spet spikalo v maternici in jajnickima,ne vem kaj,to je bilo spet pre dva dni,in tocno sem ,,čutila,, maternicu aaa cakanje ubija,15.11 grem na beta
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?