*zvezdica zaspanka*
|
vesel božič vsem! kako ste kaj? danijeladejan, držim pesti, da bo vse v redu! drugače moja "čišča" nvm zgleda še kar traja (po 8ih tednih ). ginekologinja je sicer rekla, da vse zgleda ok, ampak tu in tam se pojavi še rumenkasto-rjav izcedek ; bom videla, še kakšen teden počakam, če ne pa pokličem ginekologinjo ... so pa meni tudi tam nekje okoli 1 meseca po porodu začeli padati 2 cm strdki ven in sem klicala v porodnišnico - rekli so, da mi je najbrž zastala čišča (ker je res prej nisem kakšen dan imela), niso bili preveč zainteresirani za kakšen pregled. no, midve sva uspešno preživeli operacijo - se mi zdi, da je ni veliko pretreslo (v bolnici sva bili en dan, bolečina ni bila problem). najhuje je bilo, ker je morala biti zjutraj/dopoldan tešča tako da zdaj se že zelo živahno cartamo doma. no, prsi sem si pa vmes enkrat sčrpala, ker je bilo čakanje predolgo, drugič le toliko, da sem jih sprostila, no potem pa je tudi naša mala že lahko dobila svoj obrok prsi so se mi sicer navadile in so ponovno mehke, še vedno pa nadaljujemo z zelo pogostim hranjenjem - podnevi tudi na 1 uro (oziroma bi kar naprej in naprej), ponoči je sicer nekako obdržala svoj ritem. no ravno sva se podojili, iz obeh prsi, več kot pol ure ... par minut kasneje spet jok, da bi še. nvm, ali res ne dobi dovolj ali kaj (čeprav zadnjič si nisem načrpala ravno malo )? potem se sicer zamotiva z raznimi aktivnostmi in postane dobrovoljna - a je možno, da hoče jesti, kadar ji je dolgčas? zadnje dni je budna tudi po cel dan, tu in tam malo zadremlje in moram reči, da se kar precej ukvarjamo, cartamo, igramo itd. v ležalniku ali pa sama je le, ko grem pod tuš ali pa pojem kosilo ipd. ali ima pa pač tole potrebo po sesanju tako močno ... pleničke so mokre, raste in pridobiva na teži ... jo moram enkrat stehtati, da vidim, koliko poje na obrok (ampak mislim, da dobi kar dovolj). je pa v vsej tej zmedi začela podnevi in ponoči sesati rokico oz. zaspi z dudo (upam, da ne bo tole preraslo v navado ). če ima katera kakšno izkušnjo za podeliti glede tega, bom vsekakor zelo vesela, ker me včasih prime, da bi malce obupala ampak je že naslednji trenutek potem vse super
< Sporočilo je popravil *zvezdica zaspanka* -- 25.12.2013 18:26:38 >
|