Anonimen
|
Dober večer babuške , Najprej malo poročam, potem pa vas pokomentiram . Konec prejšnjega tedna sem imela prvi pregled pri G in je vse super: vse na svojem mestu, tako da je inkontinenca (ki je skoraj čisto izginila) posledica lenih mišic in je potrebna samo redna vaja, šivi se skoraj ne vidijo, tako da lahko začnem z orng telovadbo v telovadnici in spalnici . Tako smo prvi poskus že dali čez, vendar sva se na polovici ustavila, ker me je začelo vezati in peči tam, kjer so šivi. Moj dragi je bil zelo razumevajoč in je rekel, da mu že poljubljanje in božanje veliko pomeni in da bo že počakal . Sedaj bodo potrebni samo redni treningi in rezultat ziher bo . Aja, ostalo mi je 3 kg viška, od starejše imam še vedno 5 kg viška (ti ti poredna mami ), tako da sem sedaj na 58 kg in bi rada do poletja spravila dol vsaj 4 kg, predvsem pa utrdila trebušne mišice in tudi vse ostale, saj mi je sedaj najbolj pomembno to, da sem fit, ne pa to, koliko kg imam. Sem bila namreč čez vikend v eni trgovini in poskušala eno ozko obleko in prišla domov tako zasekirana, da me je moj komaj potolažil . Zaradi raztegnjenih in švoh trebušnih mišic sem se namreč počutila kot stara mama in potem v trgovini namesto čokolade, po katero sem se odpravila, kupila le mandarine . Trdo delo me čaka . Lili je zelo pridna deklica, čez dan vedno bolj budna, predvsem dopoldne, ponoči pa se večinoma zbujamo okrog 1-2h in potem od 5-6h. Zaspi ponavadi ob 9h, je prej zaradi starejše hčerke preglasno, da bi lahko zaspala, je pa takrat že pošteno utrujena, tako da je kar kakšnih 5 minut joka in obvezno nošenje, da se umiri in lahko zaspi. Čas za naju z možem se tako začne šele okrog 21h, sva pa veliko dni tako utrujena, da greva zelo hitro za njima spat, da se odpočijeva. Zelo se trudiva, da bi obe že spali ob 20h, toda nama nekako še ni uspelo. Upam, da se bomo uspeli še bolje zorganizirati, saj sva zvečer oba zares zelo utrujena in nama je vsakih 10 minut dragocenih. No, sedaj vas grem pa še prebrat in pokomentirat . Nič ne bo, alarm, pa še moj me vabi na masažo stopal, ki jo obožujem , NenaLena
|