patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Razumem, da so nekatere stvari za vas pač "normalne" oz. da so določene stvari, ki jih jaz vidim, kot "problem", za vas samoumevno rešljive. Ne sprašujem kakšnih zdravstvenih tem, ker imam pač zdravnika doma. Rad pa dam kak nasvet, ker pač vprašam moža, in če lahko pomagam, zakaj ne bi... Sprašujem splošne stvari. Stvari, ki se dogajajo vsakodnevno, ko sem z malčico sam doma. Od nasvetov za igro, do manjših in večjih "otroških" dnevnih dilem. Če je to greh, potem se kesam, ker pa sumim da ni... Je pač tako... Veliko berem ta forum, ker v določenih elementih vidim v teh dilemicah tudi svojo punčko. Pač jo vidim in marsikateri nasvet mi je že pomagal. Nisem bil od rojstva vzgajan za kuhinjo, gospodinjstvo in vzgojo manjših in večjih otrok. Vse to je zame novo, čeprav sem si tega tudi želel. Punce, ki ste tu, ste najbrž pri svojih osemnajstih letih že znale skuhati zdravo kosilo, upale popazit manjšega otroka sorodnikov, se znale pogovarjati in igrati z majhnimi. Mogoče je to prirojeno "žensko". Ko sem bil sam star osemnajst, sem bil zgolj anoreksičen mulc, sam sebi komaj priznal, da sem pač z vidom za enak spol... Pa vozil sem se z motorjem po vseh manjših in večjih kuclih. Ja, ampak otroka bom moral do kruha spravit tako jaz, kot pa vi. In zato mislim, da se ni treba norčevat iz vsakega mojega posta. Lahko ste samo ponosne, da vam je določeno samoumevno, kar je meni tuje. Tiste pa, ki mi resno pomagate s kakšnim nasvetom, pri moji včasih nerodni vzgoji, pa HVALA. Ne bom blokiral oseb, ne bom ignoriral določenih tem, prosim pa tiste, ki nimate namena podati mnenja in mogoče kanček pomoči, da me raje izpustite. Če ne moreš pomagat, tudi škodit ni treba... Napisana beseda včasih boli bolj, kot slišana. In tudi jaz imam čustva, ko jo preberem... Lukka, škoda besed. Sama sem že večkrat podobno omenila, pa ni posebno pomagalo. Nekatere so tule gor pač take " možače, da se ne čudim , da raje gledaš za fanti, saj tudi jaz . Pod krinko ženske imajo take grde in strupene, še slabše kot sto let star kovač, da je včasih mene sram za njih. Uživajo, ko se norčujejo iz tebe in nekako jim ne sede, da v bistvu delajo klovna iz sebe. Torej ne kot zrel, odrasel človek, temveč kot ena hecna karikatura geja s stereotipnimi "drama queen" izpadi in vsem, kar paše zraven (zato pa se nekateri sprašujejo, a si sploh real). Z zgornjim ueee ueee ueee postom si pa to le še 1x več potrdil. Kot si ti potrdila Pomlad, da si neobčutljiva možača s predsodki. Če si taka ranljiva dušica, kar je tudi ok, smo različni... ti priporočam, da za svoja vprašanja več ne iščeš odgovorov na RR. Ziher sem, da lahko ali na kakih drugih spl. straneh, revijah, pri prijateljih, še bolje... knjigah, najdeš vse odgovore. Ne bo napačnih, žaljivih in osebnih odgovorov, boš pa izvedel vse. Jaki mi nasvet. Lulu, kaj ko bi tudi ti svoje kokice in vztrajno smetenje tem tudi popokala in odnesla kam drugam- recimo na kak drug forum ali v kakšno revijo? Veš tudi ti greš marsikomu na nerve, pa vseen ne zliva tako vztrajno greznice po tebi, kot jo ti rada. Kot sem že rekla- forum je skupek različnega folka in marsikdo je komu mimo. Tudi tvoji "zabavni" inserti so večino časa bolj malo zabavni, pa se pač tisti , ki nam ne pašejo spokamo na drugo temo, dokler spet ne prideš prodajat kokic. Ponavadi te tam, kjer kdo sprašuje če je v težavah, niti ni zaslediti- prideš le malo posmetit. Tako, da se z Lukkcem in podobnimi sploh ne bi bilo treba srečevati, če to ti ne bi hotela.