belugica -> RE: Julijke 2014 (20.11.2013 20:17:45)
|
Živjo bodoče mamice, zopet je na vrsti tedensko javljanje. Čestitam vsem novim bodočim mamicam! Zdaj pa nas je že res veliko. [sm=bravo.gif] Pri meni nič kaj novega, nekih hudih nosečniških simptomov ni, še vedno me bolijo prsi, lulanje se je malo umirilo (vsaj ponoči). Slabo mi ni nikoli, niti malo. Največje lušte imam po junk hrani. Posebno slan pomfri in vse kar je povezano s pečenim sirom. Upam, da to čimprej mine. Imam pa kar naenkrat izjemno suho kožo po obrazu in že oba meseca me okoli ust mučijo lišaji. Uporabljam vse živo, od kremic,gelov,mask, olivnega olja...Počasi gre na bolje.[sm=zmeden.gif] Imam izjemno poostren vonj. Voham vse in nič mi ne diši. Še najmanj pa parfumi, deodoranti, mila... Pozabla sem omeniti, da je bil eden mojih prvih znakov v nosečnosti, ko se mi ni še niti približno sanjalo, da bi to lahko bilo to - ko sem razpršila parfum po telesu, me je speklo in to kar ornk. Nenavadno. Nekaj nenavadnih pojavov, za katere še nisem slišala, niti se mi prej v življenju niso pojavljali. Ne maram preveč komplicirat glede nosečnosti, saj če ne bi imela v rokah vseh teh testerjev, verjetno še danes ne bi vedela, da pričakujemo. No, roko na srce, imam pa težave z napihnjenostjo oz povečanjem trebuščka. Ne morem več zapeti svojih kavbojk, da me ne bi grozno tiščalo. Tako da doma smo vedno v trenerki, zunaj pa že imam kavbojke z elastičnim pasom, ki ga zaenkrat seveda zaviham okrog pasu. Kmalu je bilo treba začeti, a tako je. [sm=smiley36.gif] Na udobje pa res dam veliko![sm=bravo.gif]
|
|
|
|