jastra -> RE: Julijke 2014 (18.11.2013 7:25:30)
|
hej! punce vidim da ste se kar razpisale[sm=smiley1.gif], dobrodošle nove[sm=nosecka.gif]. Tudi jaz komaj cakam pregled, ampak bo treba se malo potrpeti. Midva zaenkrat nisva povedala se nobenem, se mi zdi da je prehitro, kajti lahko pride do česa (upajmo da ne) potem pa vsi vse vejo in ni nič kaj prijetno. mi bomo počakali do praznikov, ko bo kritično obdobje mimo, torej okoli 12 tedna. tudi mene ves čas daje utrujenost, tudi po grlu me peče. rolkica predlagam ti takole ne spreminjaj rajši glede prehrane prav nič, razen če ti le-ta nebi ugajala. sploh pa jesti moraš mlečene izdelke. moja prijateljica jih ni in posledično otrok ni maral mleka, pojavila se je alergija. torej kar jej vse kar ti paše, normalno, saj nismo bolani (razen če ti zdravstveno ne smeš). kolikor delaš spremembe pride do šoka. tudi sladkarije, joj jaz obožujem čokolado vsak dan jo jem, razen pazim takrat ko vem da imam odvzem krvi za sladkor pa se malo prej pazim da ne jem takšnih stvari (čokolade, pomaranče). [sm=smiley36.gif] Podajam podatke za vpis na listo.... pdp 12.7, jastra, 26 let, posavje, 5 [sm=nosecka.gif],2[sm=duda.gif],spol ? pregled...6.12 pridne bodite...
|
|
|
|