belugica -> RE: Julijke 2014 (14.11.2013 15:12:56)
|
Anonimna, vesela sem, da je s tvojim zakladekom vse ok! Midva sva povedala mojim in njegovim staršem, ostalim še ne nameravava. Je še čas, sploh pa nestrpno čakava na prvi pregled. Kar se tiče znakov, nič posebnega, le prsi me bolijo in zvečer se mi nekje na sredini poti po požiralniku ustvari kepa, ki me tišči, ne gre ne naprej in ne nazaj. Čuden pojav, ampak tako pač je :). Čez dan je vse ok. Ah ja, preden sem vedela, da sem noseča smo imeli fešto, kjer sem spila kar nekaj kozarčkov, tudi žgane pijače, pa tudi skadila sem kakšnega. Se večkrat kopala v jacuzziju, hodila na izjemno intenzivne treninge...[sm=smiley13.gif] Kaj češ, zdaj razmišljati o tem totalno brez veze. Zdaj sem seveda slabe razvade takoj opustila, skušala se bom bolj izogibati savn in jacuzzijev, ter športala z manjšo intenzivnostjo... Telovadim normalno, vsak dan po 4 km teka in nekaj vaj za čvrstost telesa. Zmanjšala sem le intenzivnost, tako da ne srčnega utripa ne dvigujem preveč. Pa ve? Hrana: dišijo mi juhice in junk food. Prej pa zagrizena zagovornica zdrave prehrane...Včeraj je moj ob 8 šibnil po pico... Cukr, ni kaj :) Ampak bo treba tole željo mal kontrolirat [sm=smiley36.gif], se jih je že kar nekaj nabralo... [sm=metulj.gif][sm=metulj.gif]
|
|
|
|