|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2014
14.11.2013 11:35:25   
honey*
user posted image

NOVEMBER:
18.11.
Anonimnauser posted image

19.11.
 Anchika89
20.11.
Ulalaa
25.11.
Klemy82
Lilalo
28.11.
Ela23
Daisy dee

DECEMBER:
3.12.
Ajedat

5.12.
Ceca1

9.12.
Honey*
10.12.
Belugica

23.12.
Rolkica

< Sporočilo je popravil honey* -- 14.11.2013 11:37:16 >

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 126
14.11.2013 11:45:48   
honey*
Pozdravljene user posted image
Danes sem se kooomaj privlekla s postelje, tako mi paše spat. Spim po 10, 12h pa je še malo. Pred nosečnostjo pa mi je bilo 8h čisto ok. Še dobro, da vidim da nisem edina user posted image
Drugače pa nimam prav nobenih znakov (edino spanje), ampak ko se naspim sem kot rožica :) Je bilo pa tako tudi v prvi nosečnosti... nobenih težav. Edino čisto na koncu, sem pa imela močne bolečine v medenici. Ampak to je še daleč :)
Ste povedale že kaj domačim? Prijateljem? Kdaj mislite povedati v službi?

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 127
14.11.2013 12:11:03   
Twinči
Honey, hvala za vpis na seznam :)

Punce, je katera tudi na FB?

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 128
14.11.2013 12:27:51   
daisy dee
Hej.

Se popravljam, prvi pregled imam 18.11. V ponedeljek...sem že čisto neučakana....še moj pravi, da naj že pride ta ponedeljek user posted image .
Honey* Povedala sva do sedaj samo moji sestri in jaz sem povedala najboljši prijateljici.
Čakava na ponedeljek, da opravim s prvim pregledom...potem pa imava namen povedat mojim in njegovim staršem. Pa počasi bo verjetno potem tudi čas, da obvestim svojo šefico.
Za vse ostale bova pa verjetno počakala do 12. tedna.

Drugače pa se tudi jaz danes vlečem okoli kot meglauser posted image . Verjetno na nas malo vpliva tudi vreme...če bi malo sonček posijal bi verjetno imele tudi več energije.

Punce, ali ste kakšne slabe razvade opustile zaradi user posted image ? Jaz sem prenehala kadit, takoj ko sva začela delat na user posted image ...spijem tudi manj kave...ampak 1 na dan pa mora bit...drugače zjutraj ne morem zalaufat user posted image .

lp user posted image

(odgovor članu Twinči)
Neposredna povezava do sporočila: 129
14.11.2013 13:13:21   
SamoTi
Pred prvim pregledom zagotovo ne mislim nikomur povedati. Potem pa prijateljici, staršem pa zopet za božično darilo (tako kot pred dvema letoma)user posted image .
Moram priznati, da sem danes malo skeptična ali sem sploh noseča - da vam razložim: test sem delala v ponedeljek in je pokazal rahlo črtico.
V torek pouser posted image sem začela krvaveti ampak ker se mi je to od poroda pojavilo že večkrat se nisem tako sekirala.
Danes sem naredila še en test, da bi bila sigurna ampak je črtica še skoz svetlejša. A ne bi mogla biti zdaj že bolj močnauser posted image . Kaj mislite?

(odgovor članu daisy dee)
Neposredna povezava do sporočila: 130
14.11.2013 14:31:54   
rolkica
Jaz sem ze naslednji dan po tem ko sem izvedela povedala prijateljici, ker sva šli ravno za vikend v Bratislavo na izlet in sem ji morala povedat, da me neha silit pit:) Tko da ob prvem kozarcu sem ji rekla da nazdravljava na mojo drugo nosecnost:)In pol mi ni blo več treba pit:))
Mojim staršem bova povedala čez vikend. Povedala sem šefu, ker je imel neke nove načrte z mano, pa sm hotela da ve, da me od junija ne bo kaj dosti naokoli, preden se odloči karkoli. Zdaj v drugo pomoje ne bom držala skrivnosti dolgo. Pa tudi do božiča(do mojega prvega pregleda) je res še dolgo in bo itak trebuh že viden..

SamoTi:
hm, kaj pa ce si kupis clearblue digitalnega? Tist je baje ful točen in še pokaze koliko tednov si noseča. Zdaj ko sem prebrala tvoj post sem šla tudi jaz ponovit test, za vsak slučaj. Ampak ni dvoma.

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 131
14.11.2013 14:33:27   
rolkica
Aja, stara sem pa rosnih 31 let- sem vidla da vpisujete starost na seznam..

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 132
14.11.2013 15:12:56   
belugica
Anonimna, vesela sem, da je s tvojim zakladekom vse ok!
Midva sva povedala mojim in njegovim staršem, ostalim še ne nameravava. Je še čas, sploh pa nestrpno čakava na prvi pregled.
Kar se tiče znakov, nič posebnega, le prsi me bolijo in zvečer se mi nekje na sredini poti po požiralniku ustvari kepa, ki me tišči, ne gre ne naprej in ne nazaj. Čuden pojav, ampak tako pač je :). Čez dan je vse ok.
Ah ja, preden sem vedela, da sem noseča smo imeli fešto, kjer sem spila kar nekaj kozarčkov, tudi žgane pijače, pa tudi skadila sem kakšnega. Se večkrat kopala v jacuzziju, hodila na izjemno intenzivne treninge...user posted image Kaj češ, zdaj razmišljati o tem totalno brez veze. Zdaj sem seveda slabe razvade takoj opustila, skušala se bom bolj izogibati savn in jacuzzijev, ter športala z manjšo intenzivnostjo...
Telovadim normalno, vsak dan po 4 km teka in nekaj vaj za čvrstost telesa. Zmanjšala sem le intenzivnost, tako da ne srčnega utripa ne dvigujem preveč. Pa ve?
Hrana: dišijo mi juhice in junk food. Prej pa zagrizena zagovornica zdrave prehrane...Včeraj je moj ob 8 šibnil po pico... Cukr, ni kaj :) Ampak bo treba tole željo mal kontrolirat user posted image , se jih je že kar nekaj nabralo...
user posted image user posted image

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 133
14.11.2013 15:21:25   
Klemy82

IZVIRNO SPOROČILO: rolkica

Aja, stara sem pa rosnih 31 let- sem vidla da vpisujete starost na seznam..

A bejž, a ti tud? user posted image
Jst drgač nekih razvad nimam, no... sem malo omejila kavo, zaenkrat jo še pijem. V prvo se mi je total zagabila in je tud zavohat nisem smela. user posted image edino vrta se izogibam malo, sem namreč negativna na toxo in ne bi rada zdaj kaj fasala... se bo treba pazit, ja. Bom pa možija poslala pospravit na vrt, pa bo. user posted image
Povedala pa sem prijateljici, od domačih še noben nič ne ve. Bova kar počakala do pregleda. Če bo šlo, ker sem napihnjana da grooozaaaa, sej svakinja si me že nekam sumljivo ogleduje, sam ne upa nč rečt. user posted image
Pa držim pestke za vse, ki vas je strah, da bo vse ok s pikicami.
Tko, zdej pa šibam sfiniširat kosilo.

Jst.

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 134
14.11.2013 16:44:21   
Bluegirl
Ojlauser posted image

Sem vas na hitro prebrala.

Anonimna, držim pesti, da bo s tvojo pikico še naprej vse v reduuser posted image

ela23, user posted image za pregled in slikicouser posted image user posted image Se tako razveselim takih novičkuser posted image Prsi si pa tudi jaz nonstop ogledujem in moram rečt, da so res malo bolj okrogle in polneuser posted image Drugače pa imam apetit, zeeelo velik. Saj mi je včasih maaalo slabo, a ko kaj pojem, je bolje. Samo upam, da se ne bo na kilaži preveč poznalo.

Ne vem, katera je omenila, da je na začetku nosečnosti pila in tudi kadila (ko še ni vedela). Same here. Ko sva začela delat na user posted image , sem se vsemu odrekla in vse svoje misli usmerila na user posted image . Seveda so se začeli zmešani ciklusi, nobene O. Pa sem si rekla: dost je tega, se manj sekirala, za eno fešto skadila par cigaret. In čez par dni naredim test in vidim, da sem bila že noseča. Sem se najprej malo sekirala, a sedaj sem pomirjenauser posted image Kakšna kava pa mislim, da ne more škodit. Vse v mejah normale.

Midva bova pa še kar nekaj časa tihouser posted image Nama je tako kar všeč. Najprej bi rada dala čez prvi pregled. Nekako računava, da bova povedala okrog praznikov.

Punce, lepo boditeuser posted image Naj bo z našimi pikicami vse okej...

Bluegirl

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 135
14.11.2013 16:51:16   
*snezinka*

IZVIRNO SPOROČILO: belugica
Kar se tiče znakov, nič posebnega, le prsi me bolijo in zvečer se mi nekje na sredini poti po požiralniku ustvari kepa, ki me tišči, ne gre ne naprej in ne nazaj. Čuden pojav, ampak tako pač je :). Čez dan je vse ok.
user posted image user posted image

Jaaaa, mene tudi zvečer matra ta občutek, kot si ga ti opisala, sem razmišljala, da me peče zgaga, pa ne vem, če je to to. user posted image
Jaz sem drugače precej utrujena in imam občutek, da se nikakor ne morem naspati, v službi na momente težko zdržim, ampak upam, da bo šlo na bolje.
Prvi pregled imam 19., zaenkrat za nosečnost vedo samo 3 meni najbližje osebe, staršem še nisva povedala in mi je zankrat čisto všeč, da se lahko s tem ukvarjava samo midva. Se pa bojim, da v službi ne bom mogla več dolgo skrivati, ker se mi zdi, da sem precej očitna user posted image - kava se mi je ful uprla in bojkotiram naše pavze za kavo, pa vedno sem tako utrujena in tudi do vse hrane mi ni več tako kot prej.

(odgovor članu belugica)
Neposredna povezava do sporočila: 136
14.11.2013 18:34:37   
rolkica
Na facebooku imamo skupino julijke 2014, če želite se včlaniteuser posted image

(odgovor članu *snezinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 137
14.11.2013 19:28:10   
Ajedat
No jest bi se pa nimam pojma kako ker nism glih najbolj vešča računalnikauser posted image

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 138
14.11.2013 20:05:40   
Klemy82

Na facebooku imamo skupino julijke 2014, če želite se včlaniteuser posted image

Pa nau šlo kar tako.user posted image je skupina najbrž skrita in je iskalnik ne najde. Lahko tebi javimo podatke na zs pa boš dodala v skupino?

Jst.

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 139
14.11.2013 21:00:06   
tupi
Jaz pridem malo kasneje na fb, po prvem pregledu šele. Pa na seznam ste me pozabile dodat, 15. 7. bi naj bil d-day. user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 140
14.11.2013 21:10:45   
Twinči
Skupina je zaprta in skrita, saj drugače vsak lahko vidi člane. Pošljite Rolkici ali meni ZS, pa vse uredimo :)

< Sporočilo je popravil Twinči -- 14.11.2013 21:21:35 >

(odgovor članu tupi)
Neposredna povezava do sporočila: 141
14.11.2013 22:10:13   
rolkica
Ja, pošljite nam tu na RR sporočilo, pa vas dodamo na FB.Lahko tudi po prvih pregledih:)
To, da sem ob tej uri še budna, je neverjeten dosežek,...verjetno bi blo pa bolj koristno spat, kot pa gledat Ljubezen na deželiuser posted image

(odgovor članu Twinči)
Neposredna povezava do sporočila: 142
15.11.2013 9:30:12   
puncka.
Ojlaa srečke user posted image ! Še ena nova, ki bi se vam rada pridružla. Rok imam po mojih izračunih 22.7.2014. Prvi pregled imam 17.12, takrat bom lih v 9.tednu. Sem pa iz Kopra, to je moja prva user posted image . Stara sm pa 24.
Počutje je zaenkrat še ok, razen občasnih blagih bolečin v spodnjem delu trebuha. Kako se počutite ve?

Lep danuser posted image

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 143
15.11.2013 15:20:40   
rolkica
Ojla, jaz sem pa včeraj imela pekoče grlo/zgago... kr neki no, nič kaj prijetno.
Drugače pa vikend jeeeeeeee...jupiii:)user posted image

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 144
15.11.2013 15:34:20   
Klemy82

Ojla, jaz sem pa včeraj imela pekoče grlo/zgago... kr neki no, nič kaj prijetno.
Drugače pa vikend jeeeeeeee...jupiii:)user posted image

Ej, mene je sred trgovine zvilo toooolk v želodcu da omg... sem kupla nekega piščanca v marinadi za kosilo in še zdej ne vem, kaj je takega tam not, da me je tolk zvilo. Sem prec eno coca colo zagrabla...dva požirka pa je blo boljš. Ne morš verjet, za kaj vse je coca cola dobra.user posted image Jst tud nisem, dokler nisem zanosila. Tud pr slabosti pomaga.user posted image

Jst.

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 145
15.11.2013 15:39:45   
Klemy82
Rolkica, pisala sem ti zs, pa mi noče poslat. Če te po kakšnem čudežu zasujejo moja sporočila, tale zadeva mi šteka, nisem zanalašč. user posted image Lahko poskusiš ti men pisat? Zarad fb.

Jst.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 146
16.11.2013 13:07:16   
Ulalaa
Ojlaaa! Kako stee? :) Vidim da tudi nekaterim diši junk food, sama pa trenutno živim od toplih sendvičevuser posted image še 3 dni me ločijo do prvega pregleda, upam da bo vse ok in da se vam lahko potem pridružim tudi na fbuser posted image lep vikend vsem user posted image !

Lpuser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 147
16.11.2013 14:04:50   
puncka.
Ojla! No evo, sm se hvalila, da nimam nobenih znakov, zdej me pa občasno boli glava, pa kr v grlu peče, pa učasih mi je na trenutke slabo. Opazla sm tudi, da sm bolj utrujena
kot po navadi. Drugače pa razmišljam, če me je mogoče sestra prepozno naročila na prvi pregled. Imam ga 17.12.. takrat bom na koncu devetega tedna. Ali mislite, da bi bilo bolje imeti pregled prej?

Drugače kakšno je kej vaše počutje souser posted image ?
Lep dan!user posted image user posted image

(odgovor članu Ulalaa)
Neposredna povezava do sporočila: 148
16.11.2013 15:34:16   
*snezinka*
Če si sestri/zdravniku povedala vse podatke, bi se jaz zanesla na to, da so datum pregleda določili pravilno glede na to.
Jaz imam pregled naslednji teden, ko bom ravno dobro dopolnila 7. teden nosečnosti (od prvega dneva zadnje M) in sploh ne vem, kaj naj pričakujem bom pa seveda poročala, kaj bo rekel G. user posted image

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 149
16.11.2013 16:01:03   
rolkica
Puncka: jaz imam prvi pregled v 11 tednu in bi bila ful vesela ce bi bil v 9 tednu;) Ampak moja ginekologinja pac naroca tako pozno.Tudi v prvi nosecnosti je bilo enako. V 11 tednu pregled,pol pa takoj cez 1 teden nuhalna..

(odgovor članu *snezinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?