|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2014
20.11.2013 23:14:20   
MEGi20
pozdravljene...naj se pofočkam najprej z slikco...ne vem če naj ji zaupam kaj menite???

http://shrani.si/f/1G/hh/L3Jx49F/testr.jpg

Imam redno na 31 dni...prvi dan ZM 23.10.2013;torej BCmini sem naredila na 29dan ciklusa- 3 dni pred predvideno user posted image ,ker mi znaki ne dajo miru...

Ko grem zvečer v posteljo čudno pretakanje po maternici, (.)(.) so povečana in boleča, utrujenost čez dan že ob 15h, suha usta, pogosto uriniranje, močne občasne slabosti, izrazit vonj ter manj pojem kot ponavadi.

upam,da sem si prav izračunala pdp in sicer 1.dan ZM-3mesece+7dni=23.oktober -3Mesece=23.julij +7dni= 30.7.2014

Popravite me če sem kje storila napako.
LP

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu belugica)
Neposredna povezava do sporočila: 226
21.11.2013 6:46:34   
butt3rfly
MEGi20, sicer imam bolj slab vid, nosim očala, ampak tako slab pa tud ni, da neb jasno videla druge črtice, tako da čestitke! user posted image PDP je prav izračunan, kaj bo pa UZ pokazal, boš pa tako videla pri pregledu. jaz po ZM sicer spadam med junijke, toda zaradi kasnejše ovulacije sem pristala med julijkami. in morm rečt, da je kr fajn tako, ker so same prijetne klepetulje tu user posted image

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 227
21.11.2013 7:36:21   
puncka.
Dobroo jutro drage nosečke! user posted image
Haha jst tudi nosim očala, vendar črtico vseeno vidim na obeh testih.. meni je tudi tako pokazalo na dan, ko bi morala dobiti tečko.. in zdej sm srečka user posted image ! Tko da čestitamm!! :) user posted image user posted image
Je pa pri nas danes tako grdo vremee.. dežuje in dežuje! Upam, da bo v prihodnjih dneh kaj lepše!
Zadnje tri dni imam probleme s spanjem.. grem zeloo zgodaj spat, okoli 4-5ih zjutraj pa se zbudim in nikakor ne morem nazaj zaspat..verjetno preveč razmišljam o pikici in spremembah, ki prihajajo in se jih preveč veselimuser posted image
Aja pa še nekaj me zanima. A je katera, ki gre na NS v Postojno? Imate kaj izkušenj? Se še odločam med Postojno in Izolo. Vem, da Postojno vsi hvalijo glede vsega :)
Lep dan vam želim :)

< Sporočilo je popravil puncka. -- 21.11.2013 7:40:55 >

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 228
21.11.2013 8:01:40   
kozoroginja2
Lep pozdrav vsem user posted image in pa seveda čestitkeeeee user posted image
Da se vam še jaz pridružim user posted image
Moj predviden PDP je 9.7., prvi pregled sem že imela (sem bila ravno naročena na gin. pregled), drugega imam 25.11.
sem iz Koroške in to je moja prva user posted image
Se že veselimo in komaj čakamo mesec julij user posted image

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 229
21.11.2013 9:38:30   
Tinkabinka
Pozdrav vsem user posted image in user posted image seveda vsem srečkam nosečkam user posted image .
Jaz pa sem se končno dogovorila za pregled in imam ultra zvok 4.12., komaj čakam user posted image
Belugica sem čisto na istem kot ti, sem v 6 tednu in se mi trebuh že kar pozna tako da komaj zapnem še svoje hlače, ki so mi bile prej kar ohlapne v pasu tako da si bom tudi jaz počasi morala omisliti kakšne bolj elastične hlače v pasu, trenutno prisegam kar na pajkice in tunike, mi je najbolj udobno user posted image .
Mi je zadnjič sosedov malček rekel od kdaj imam tazga bušija tako da upam da mi uspe novičko vsaj še en mesec skrivat user posted image .
Kar pa se znakov tiče je pa občasna rahla slabost, boleče prsi tako da spim kar z udobnim športnim modrčkom in ščipanje po spodnjem delu trebuha.

Lep dan vsem.

(odgovor članu kozoroginja2)
Neposredna povezava do sporočila: 230
21.11.2013 10:55:27   
Adelle
Ojla punce...danes sm klicala Resa, dobila sm termin za prvi UZ 9.12.2013.

Tko da prosim ce me dodate na seznamcek...

(odgovor članu Tinkabinka)
Neposredna povezava do sporočila: 231
21.11.2013 11:54:27   
Klavirka
Drage moje nosečnice,
po več kot 5 letih truda, mnogih neuspešnih IUI-jih in ICSI-jih, sva zagledala plusek pred 3 tedni. Nisva mogla verjeti, da nama je uspelo "kar tako" user posted image
Danes sem bila že na drugem UZ. PDP naj bi bil 1.7.2014 (zadnjič je pokazalo 2.7.), noseča pa sem 8t. in 2d. Plodek je velik 18 mm user posted image
Čez 3 tedne imam nuhalno, čez 4 tedne spet UZ, pa v 16. tednu še amniocentezo, ker imam 37 let. Vse mi je določil in svetoval moj ginekolog, tako da nisem iskala h komu naj grem. Se mi zdi, da je naboljše vse vzeti bolj sproščeno, brez prevelikih skrbi user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 232
21.11.2013 12:08:22   
SamoTi
Klavirka - iskrene čestitkeuser posted image user posted image . Sem vesela za vsako, ki zanosi, za vas, ki pa ste za to morale prestati toliko stvari pa še toliko bolj, saj sva se tudi midva za prvega otročka trudila leto in pol in vem kako hudo ti je, ko čakaš in čakaš.
Se strinjam s tabo, boljše, da se prepustiš toku, ne pa da kompliciraš za vsako malenkost.

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 233
21.11.2013 12:14:16   
zeuso
Klavirka, čestitke lepo da nisem edina tu ki ima kilometrino v zdravljenju neplodnosti, pa je ratalo kar tako.
Adelle smo že tri ki imamo na isti dan prvi pregled.
Čestitke vsem novim nosečkam, ter ostalim ki so že prvi pregledi za vami in ste videle svoje pikice.

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 234
21.11.2013 12:15:27   
zeuso
Aja pa HVALA vsem za čestitke.

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 235
21.11.2013 12:40:39   
Twinči
Čestitke vsem novim user posted image , še posebej me veseli za vse, ki ste se trudile že leta user posted image

(odgovor članu zeuso)
Neposredna povezava do sporočila: 236
21.11.2013 13:29:03   
jana84
Lep pozdravček julijke...

A se vam lahko prdružim? V nedeljo sem namreč delala test in je bla čist rahla druga črtica... Juhej, juhej!

Zadnjo M sem dobila 19.10.2013, ciklus na 24dni, tako da, nekako bi morali našega otročička pričakovat 27.7.2014, če se ne motim. Bomo videli kaj bo povedala moja G v sredo, ko grem na pregled.

To pa ni moja prva nosečnost... Neeee, pravzaprav je to že kar 6. nosečnost. Dve sta se žal končali mnogo, mnogo prezgodaj, 3 pa ravno ob pravem času ;) Jap, že kar 4. otročička pričakujem. In ne, tudi ta ni bil nenačrtovan. Mogoče naju je malo presenetilo, ker sva planirala delati bolj jesenskega otročička, vendar bolje prej kot nikoli :)

Upam, da bo tokrat vse lepo in prav kot mora biti...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Twinči)
Neposredna povezava do sporočila: 237
21.11.2013 14:13:00   
SamoTi
Jana84 - dobrodošla in čestitkeuser posted image
Pri vas pa bo pestro s štirimi - lepo da še obstajajo večje družineuser posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 238
21.11.2013 14:21:22   
Anonimen
Dobrodošle vse nove user posted image

Jaz sem danes imela spet UZ, in sedaj je rekla da je vse BP, vidi se GV in RM, tista prosta tekočina in zatečen jajčnik od zadnjič pa je verjetno cista ki ne ogroža nosečnosti.
Tudi ßHCG je super tako da naslednji pregled je 12.12.

(odgovor članu SamoTi)
  Neposredna povezava do sporočila: 239
21.11.2013 14:23:26   
jana84
Ja, bo pestro ja... Ampak takšne so želje user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 240
21.11.2013 15:13:04   
jastra
hej...čestitke vsem novim user posted image .vidim da ste nekatere že bile na prvih pregledih...superuser posted image ,jst tud komaj čakam d vidim kako je s mojo pikico.

jana 84...čestitam za 4user posted image ...vidim da imaš otročke nekje na dve leti razlike...moja dva sta tudi dve leti
narazen (no sin bo 4, hčerka pa 2). zanima me kako sta sprejela tvoja dva tretjega-hčerko?kajti malo me je strah
kako bosta sprejela pa na splošno...morda kakšen nasvet.mah še sama nevem ampak skoz razmišljam o tem sedaj sta samo dva potem pa trije- sej se veselim ne me narobe razumet ampak..predvsem me za otroka skrbi d bosta lepo sprejela da nebi bilo preveč lobusumjauser posted image

hvala za kakšen nasvet, kajti strahovi so vedno prisotni
pridne bodite

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 241
21.11.2013 15:18:16   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: jana84

Ja, bo pestro ja... Ampak takšne so želje user posted image

mi2 se pa poznama :) čestitam za 4ko :)

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 242
21.11.2013 16:56:33   
jana84
@Butt3rfly sem morala prav pomislit kdo bi lahko bila... Ja čestitke, nisem vedela. Sem ful vesela tud zate, veš.

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

Neposredna povezava do sporočila: 243
21.11.2013 17:03:19   
lilalo
Vaaau, a ni to zanimivo? Tale julij 2014 bo pa res srečen za veliko parov!! Skoraj vse smo se trudile kar nekaj časa za tele naše julijčke user posted image

Jaz sem se danes naročila na nuhalno, imam jo 17.12. user posted image Takrat bomo 12t 6dni. Trenutno pa komaj čakam v ponedeljek da vidimo to našo pikico user posted image

Drugače mi je pa dragi včeraj kupil zgodnje darilo za miklavža, angel sound... sma se matrala neki časa pa nisva našla utripa. user posted image ... bomo še raje počakali kak teden.

Je katera uporabljala kakšno takšno napravo? Kakšne so izkušnje? Pri kolikih tednih ste prvič slišale utrip?

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 244
21.11.2013 18:49:14   
butt3rfly
lilalo, mal si prenagla. v navodilih piše, da se utrip zazna nekje okoli 12ga, 13ga tedna. men ga je sicer ratalo nazadnje prvič najti pri 11t 4d. kakorkoli, mal še počakaj.

jana84, še mal, pa boma imele pol nogometnega moštva doma user posted image

(odgovor članu lilalo)
Neposredna povezava do sporočila: 245
21.11.2013 20:18:01   
tupi
Dober večer nosečke, se še jaz malo oglasim. Jaz še vedno čakam prvi pregled, ga imam 4. 12. in se mi zdi še cela večnost do takrat. Sem kar na trnih, ker se je pred poletjem ena nosečnost slabo končala, ravno na prvem pregledu sem izvedela, da gre za prazno gv. user posted image
Tokrat sem sicer pozitivna, se pa vseeno malo držim nazaj. Zato tudi nočen na fb pred prvim uz-jem. Imam pa boleče prsi, večkrat na dam mi zaslabi, sem bolj zaspana, špikanje v spodnjem delu se pa malo umirja. Aja pa non stop lulam. user posted image
Vsem želim eno lepo nosečnost in srečno do konca!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 246
21.11.2013 22:35:02   
Ulalaa
rolkica sem ti pisala zasebno za fb, upam da si dobila:) nosečke, ali merijo krvni sladkor na vsakem pregledu? Danes sem ga imela na tešče 5.4 na kar me je opozorila (res pa je da sem si še ob 23h privoščila prigrizek) naslednjič dva dni prej ne jem ničuser posted image

(odgovor članu tupi)
Neposredna povezava do sporočila: 247
21.11.2013 22:35:57   
Twinči
Lilalo, prehitevaš ;) Pri meni se je res dobro slišalo kak teden preden sem obakrat otročka začutila, zato sem zadevo že prodala. Je pa za prvič lepo user posted image

(odgovor članu tupi)
Neposredna povezava do sporočila: 248
22.11.2013 6:46:35   
butt3rfly
IZVIRNO SPOROČILO: Ulalaa

nosečke, ali merijo krvni sladkor na vsakem pregledu? Danes sem ga imela na tešče 5.4 na kar me je opozorila (res pa je da sem si še ob 23h privoščila prigrizek) naslednjič dva dni prej ne jem ničuser posted image

krvni sladkor se meri nekje med 24. in 28. tednom nosečnosti. je pa dejstvo, da je čist od dohtarja do dohtarja odvisno, ali te pošlje na test al ne. js sm pri 1. in 3. nosečnosti imela ta test, pri 2. sploh ne.

< Sporočilo je popravil butt3rfly -- 22.11.2013 6:47:17 >

(odgovor članu Ulalaa)
Neposredna povezava do sporočila: 249
22.11.2013 9:10:58   
jana84
Jst še nikoli nisem imela kontrole sladkorja... Se čist nič ne sekiram.
Drgač pa jst nikoli nisem uporabljala angelSound-a ali kaj podobnega. Sej se hitro čuti brcike-premike.
Butt3rfly, ja bo treba kar fucbal ekipo zrihtat ;)

Drgač pa jst ne čutim čist nič, kar bi pravlo da sem noseča - no razen oblasnega špikcanja v spodnjem predelu trebuha. Zaspana? hm, jst sm zmeri zaspana, al sem noseča al ne ;)

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?