uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Ne tepem otroka! Mateyka prosim, ne bodo nesramna. In niti slučajno ga ne klofnem čez rit zato, da si sprostim napetost. Niti slučajno. In a lahko prosim res zaključite to temo, ker ste se spravile kot vešče name no. In še to, ni ga tukaj gor na forumu, ki ga ne bi mami ali oči kdaj čez rit vsekal. Brez skrbi. Ga ni. So potem vaši starši za psihiatrijo? Niso a ne? Pa sploh ni to tema no! Ej, nimam načeloma nič proti puncam, ampak včasih pa res izpadete prave kokoške no. Res. Vse na kup, pluvanje, potenciranje, obesite se na en by the way stavek... Mislm... Putke ste včasih, res :) No, saj mam eno putko doma.... IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Ankica, predelati moraš ti marsikaj. Tepež, nasilje, pretepanje NIMA nič skupnega z dvema po riti, da se preusmeri pozornost. Ne vem kaj si po profesiji, jaz sem iz druge stroke, mož pa je iz otroške stroke. Pediatrija. In verjemi, da prav nič hudega ni, če otroku primažeš dve po riti. Sprostiš lastno napetost, preusmeriš otroka, spotoma pokažeš kaj je to "blaga bolečina" in hkrati omogočiš prekinitiev nekega stanja. Pa sploh ne vem zakaj se zdaj tukaj zagovarjam, ker sem polžo dvakrat, trikrat v življenju malo po riti zabasal... Ma jaz sem prepošten. Res. Evo, jaz bom zdaj pisal samo še o najnovejših vzgojnih metodah, pa mal bom kopiral z neta, pa v šok bom padal in se tukaj javno zgražal nad nekom, ki bo napisal, da je otroka po riti vsekal, ker je hotel čez most skočit... Se zavpije tudi ne na otroka a ne? Ne vem potem... Dajte no dajte.