patrino
|
Hja, še dobro da je Lulu spet skupaj s stalnimi privrženci speljala temo v tri krasne tako kot jo velikokrat, če ne ne vem kako bi se vse skupaj končalo. Kot koklje ste navalile na Lukko, pa v bistvu lahko rečem, da ob branju nekaterih komentarjev ta "pametnih" nekatere pač izpadete še veliko manj sposobne vzgajati svoje mulčke kot Lukka. Le da on pove direkt, nekatere pa svetohlinsko nizate nasvete, reala pa je po moje dosti drugačna. Lukka ne sekiraj se. Jaz lahko zase rečem, da te kljub temu, da na vzgojo mogoče večkrat gledava različno, rada berem . Si zanimiv, pa čeprav mogoče ne v vsem čisto resničen ( opazka leti na to, da si čisto izmišljena faca tule gor). Kdo od nas pa je? Je pa tule gor očitno tako ( vsaj jaz sem tako potuhtala), da se ne splača biti preveč odkrit. Bolj je zaželjeno, če se malo zlažeš in se strinjaš z RR klanom , kar on narekuje. Če pa želiš biti vedno ali skoraj vedno sredi ofenzive, pa bodi takšen kot si sedaj ali takšen kot sem jaz Patrino, a se ti tole ne sliši kot poniževanje pred prijatelji? Nisi edina komentirala tukaj;). Mislim, da se je tudi Izabelina ob to spotaknila. Jaz sem se ob to, nikjer te nisem omenjala, saj včasih se tudi strinjava;). no, sem videla, da sta že rešili - mimogrede,zkaj pa delno opravičilo? Mislim, kaj je drugi del, ki ti tega ne pusti v polnosti izvest (to da ti gre IZa na jetra)?;) Zakaj delno opravičilo? Zato, ker se je ljubljena Izi spravila name takoj na prvi strani z gorečim ogorčenjem, da jaz svetujem avtorici, da nja ozmerja otroka z lažnjivko in tako naprej. Če bi dobro prebrala moj komentar bi že takrat razumela ( vsaj upam), da to ni bilo ne napisano in ne mišljeno tako. Pa ga očitno ni. Zato delno opravičilo. Drugače nimam nič proti njej oz. jo imam rada podobno kot tebe ( tudi ti dostikrat moje zadeve nalašč narobe interpretiraš). Tako kot se imajo radi kakšni stari zakonci v angleških komedijah: Ne morejo jit narazen in ne morejo zdržat skupaj. Avtorici pa: Ko takole berem tele "lažnjive" dogodke, se vprašam, koliko časa se takšno ravnanje vleče. To ni moglo nastati od danes na jutri. In tudi kar tako brez vzroka, se malo ljudi laže. To mora imeti še precej zadaj. Ne predstavljam si namreč, da bi otrok kljub vztrajnim sankcijam , ki jih ti opisuješ, še vedno lagal. Ne znam ti prav svetovati. Nekako se mi zdi, da je v tej zadevi premalo znanega. Da gre tu za pomanjkanje marsikatere informacije, ki bi lahko odkrila vzrok, zakaj deklica raje laže, pa čeprav potem prenaša sankcije, kot pa da bi govorila resnico. Po svoje je zanimivo, da se laže zaradi takšnih drobnih na videz nepomembnih in preprostih zadevščin, ki bi jih lahko opravila z levo roko, po drugi strani pa ima potrpljenje in voljo prenašati kazen in sankcije, ki so težje in daljše od zadeve, ki se ji jo prej ni dalo narediti.