RE: Junijke 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

sakuL -> RE: Junijke 2014 (18.10.2013 10:58:19)

no punce, jaz ne bom med veselimi junijkami, ker imam znake [sm=hudicek1.gif] in že tudi malo rdečih flekov, tako da....

ostalim junijkam čestitke[sm=bravo.gif]

anonimna 4[sm=rozica.gif]

brioš -> RE: Junijke 2014 (18.10.2013 11:36:10)

Zivjo,

zjutraj na pregledu srcek ok, smo za 1t manjsi glede na zadnjo M. Cez 1h sem zacela mocno krvaveti:( , nazaj k G, hematom ki ga zjutraj ni bilo. Sedaj krvavim, pocivam in cakamo kaj bo:(

Anonimen -> RE: Junijke 2014 (18.10.2013 13:10:04)

Jaz sem danes klicala svojo G za datum pregleda, sem povedala še za povišan pritisk, grem po druga zdravila. Datum pregleda imam pa 30.10. [sm=smiley1.gif]

Kako ste povedale svojim dragim? So vedeli takoj? Jaz mojemu nisem povedala, da sumim, dokler nisem imela pozitivnega testa. Sicer bi me vsak dan vprašal, če sem še brez M. [sm=smiley36.gif]

Včeraj sem mu kupila darilce - dudo. Čisto sem ga vrgla iz tira. [sm=jezicek.gif] Je bil res ful vesel. [sm=bravo.gif]

kokica87 -> RE: Junijke 2014 (18.10.2013 13:22:55)

Jaz svojmu še nisem povedala, čakam jutrišnji dan da se končno vidiva. Sem pa naročila majčki, eno zame kjer piše "Prihajam junija" in eno zanj, kjer piše "Ati (loading 2014)". Tako da mu bom novičko poskusila namigniti preko majčke :) Bomo vidli kako bo uspelo. Si niti ne znam predstavlati kakšen bo njegov odziv.

Anonimen -> RE: Junijke 2014 (18.10.2013 16:46:48)

Pozdravljene junijke 2014 in čestitke :)
Tudi jaz sem med vami - PRVIČ[sm=nosecka.gif]
Trenutno se je začel 6teden, nosečnost pa lahko rečem da sem začutila od prvega dne.
Sicer nisva imela nobenih težav z zanositvijo in naju je čisto presenetlo; sva mislila da bo bolj dolgo trajalo[sm=smiley36.gif]

Danes sem se naročila in imam pregled šele 18.11...dolga bo. Drugih težav, razen napihnjenosti, pa trenutno še nimam.
Zaenkrat je skrivnost še samo najina, vendar mislim,da me bodo hitro prepoznali. Rada bi počakala do prvega pregleda.

Upajmo da bo vse ok, da hitro minejo trije meseci in da lahko potem resnično začnemo uživat.

Pozdravček vsem :)

anschek -> RE: Junijke 2014 (18.10.2013 21:20:03)

Ojla punce!
Pa nas je res vedno več... Odlično in naj tako ostane do konca!
Jaz počasi zaključujem 6 teden... jao, prvo trimesečje se mi vsakič tooook vleče! Pregled imam šele 11.11, tako da se bom še kar načakala. Ampak ima moja gin vedno navado naročit bolj pozno, tako da sem sedaj tretjič že navajena in sprijaznena. ;) Zaenkrat veva samo mi2 z dragim, sva se tokrat odločila da v tej sladki skrivnosti nekaj časa uživava sama (v prejšnih 2 nosečnostih pred nikomer nisva skrivala niti dneva). Bom videla kako hitro me bo kdo "zgruntal" sam. Pomoje pred mami in sestro ne bom mogla dolgo skrivat. Bomo videli... :)
Želim lep vikend z veliko crkljanja...

bobica -> RE: Junijke 2014 (19.10.2013 13:23:48)

jst sm ok..pregled imam v četrtek in komaj čakam..

nas je pa vedno več [sm=bravo.gif]

bobica -> RE: Junijke 2014 (19.10.2013 13:25:35)

sem pa več na FB kot tuki, in me zanima če bi si ustvarile tam skupino tud?

Mystical -> RE: Junijke 2014 (19.10.2013 13:45:51)

Cau punce. Z veseljem se vam pridruzujem! Vceraj sem naredila test in je bil [sm=modricrtici.gif], juuupiii. Tudi mene zanima, ce ustvarimo skupino na FB. Na ringaraja vsi firbcajo, se bo lazje sprostit in odkrito pogovarjat, pa kaj vec povedat o sebi.

Pozdravcek vsem, ne pozabite pobozat svojih busijev. :)

pupika29 -> RE: Junijke 2014 (20.10.2013 17:09:46)

Drage moje...

...bila malo odsotna.
Kako ste? Vas kaksni znaki mucijo?
Brioskica moja, kako si? Je kaj novega? Pocivas? Vse bo ok, bos videla draga moja...samo da je srcek. Iiiiii[sm=smiley27.gif]

Meni se je slabost malo umirila, imam pa se vrtoglavice...in jutri kontrolo ter hkrat prvi glavni pregled. Res mocno upam, da bo vse uredu...

Velik [sm=smiley31.gif]

bobica -> RE: Junijke 2014 (20.10.2013 19:37:43)

ns FB sem ustvarila skrivno skupino...če želite lahko tud tam sodelujete..več na zs

mghope -> RE: Junijke 2014 (20.10.2013 22:20:23)

pozdravjene..tudi jst se vam pridružujem,bom že drugič junijka :) nazadnje junija 2012..super bi blo če bi ble kar na fbju v skriti skupini..upam da še kej poklepetamo pa vsem čestitkeee[sm=bravo.gif]

nyna84 -> RE: Junijke 2014 (21.10.2013 9:37:48)

Dobro jutro punce, kako ste spale? Evo, ena [sm=kava.gif]. [sm=smiley1.gif]

Morem potrkat, da še vedno nimam čisto nobenih znakov [sm=nosecka.gif], razen bolečih prsi. Te pa res bolijo (upam, da to pomeni, da rasejo [sm=smiley36.gif])
A vse jemljete vitamine? Jaz sem šla v lekarno po Elevit, so tako velike tablete, da je treba znati požreti dol, da se ne zatakne v grlu. [sm=smiley36.gif] Cena je pa tudi [sm=smiley29.gif].

Jaz bi s fb skupino počakala do prvega pregleda.

A bi za začetek raje pripravile seznam nosečk z glavnimi podatki?

Podatki, ki bi jih zbirale:
PDP: nick, starost, kraj, katera nosečnost po vrsti, število otrok (spol in starost)
A začnem kar jaz (da se ne bom več skrivala):

20.6.2014:
nyna84, 29 let, 3.[sm=nosecka.gif], 2[sm=duda.gif] ([sm=rozacrtici.gif]9 in [sm=rozacrtici.gif]5)

[sm=smiley10.gif]N[sm=smiley10.gif]

Anonimen -> RE: Junijke 2014 (21.10.2013 10:05:27)

Pozdravčke,

sakuL: škoda[sm=smiley13.gif]...držim pesti za Julijke oz. karkoli že...samo, da bo!

FB: meni se zdi FB tudi še prehitro, ker zaenkrat noben še ne ve in tudi pred 12t nebom govorila nobenemu, pa nebi rada, da glih kdo vidi, da sem v skupini ''junijke 2014''...kasneje, pa se lahko pridružim. Čeprav mi sistem skupine na FB ni preveč všeč...ker ena napiše post, pol pa druge komentirajo in se vsi podatki v teh posameznih postih malo izgubijo....tu, pa lahko naenkrat vse komentiraš[sm=smiley1.gif], sam poveš kako je, kaj je novega, itd.

BRIOŠ: nisem brala vsega za nazaj...a je to tvoja prva [sm=nosecka.gif]? Kako je zdaj s krvavitvijo? Uh, upam, da velja rek ''slab začetek, dober konec''.

Jst sem mojemu povedala, tko da je hči imela oblečeno majčko, da bo postala starejša sestrica...sicer mu ni blo nobeno presenečenje, ker sva čakala al M al +ek...in pol reče:''ah, saj nisem niti dvomil, da nebi uspelo...'', tko da je blo prvič, ko sploh ni blo pričakovano, načrtovano...veliko večje presenečenje. Moja mami tudi že vse, vsi ostali bodo počakali.

ZNAKI: postajam vse bolj utrujena tudi čez dan...hb, si še lahko privoščim spanec popoldne s tamalo, tko da vsaj tolko je...da preguram dan. Zvečer me pa v prvi polovici filma že zmanjka...aja, pa vrti se tudi meni...samo, to je tudi od vremena malo, ker je tak nizek pritisk, turobno, bljakkk v glavnem.

VITAMINI: jem od DM-ja ''mama A-Z'' veliko ceneje od Elevit, pa ista sestava. Pa še Tifol posebej, ko se spomnem.

nyna84: Za seznamček...(zaenkrat ostajam anonimna oz A[sm=racka.gif]A): 29 let, 2[sm=nosecka.gif] 1 [sm=duda.gif] (1,5 [sm=rozacrtici.gif])

Vsem čimlepši dan

A[sm=racka.gif]A

mghope -> RE: Junijke 2014 (21.10.2013 12:52:11)

ok,se strinjam s fb skupino..tudi na prejšnjih junijkah nismo takoj razkrile vsega..midva danes poveva še staršem..sem pa 28let,Lj, 2[sm=nosecka.gif],imam že enega junijčka doma,16mes fantka čist preveč polnega energije ,pdp pa naj bi bil 21.6...moj pravi da bosta na isti dan rojena pa da bova mela dvojčka prau da ma tako slutnjo [sm=smiley1.gif][sm=jezicek.gif]..prvič sva se ful dolg matrala,mam PCOS,sm bla tut operirana pa je pol končno ratalo.se .zdj nama je pa v prvo in še vedno ne dojemava..se pa počutm super super,tako kot v prvi..sploh nism mela občutka da sm noseča do konca nosečnosti..razn tega da sm se redila [sm=smiley1.gif]..tako da sm zdj 6t3dni in ze odkar sm zvedla ful lepo jem kr nočm bit spet kot kit tko k lani k sm se 23kg zredila..ampk tut če bom,važn da je otrok zdrav..

nyna84 -> RE: Junijke 2014 (21.10.2013 13:50:41)

Sem na strani od avgustovk 2013 našla ogromno koristnih linkov:

megyboznik -> RE: Junijke 2014 (21.10.2013 14:15:32)

Hey, bejbike, da se še js mal oglasim :)

Jaz se tudi strinjam s FB skupino, sem že pri septembrkah 2012 in se imamo super duper fino fajn :) Drgač pa,,,a je še tle gor kaka srečnica, ki nima nobenih znokov, no razen utrujenosti, ki je res včasih moteča....Kr ne morem verjet, da sem res noseča, nič slabosti, nič bruhanja, niti prsi me ne bolijo....Res je, da je že to 3. nosečnost in je blo pri prejšnjih enako, ampak je kr prelepo, da bi blo res.....Kr ne bom ornk verjela, dokler pikice ne vidim na UZ, ki pa je še takooooooooooooooo daleč. Ravnokar sem klicala in imam 1. pregled šele 15. 11., trenutno sem v 5. tednu (po mojih izračunih 4,4/7) :)

mghope -> RE: Junijke 2014 (21.10.2013 14:52:15)

jst se počutm fenomenalno,kot da nisem in tko je blo tut prvič..sm mela popolno nosečnost,brez znakov,samo porod se mi je pa pol maščeval..20h sm rojevala,skor umrla..kaj pa jst,k mam pregled šele 28.11! v 11.tednu..pr nas skos tko naroča..pol je pa že itak nuhalna..sploh nevem kako bomz drzala do takrt

nyna84 -> RE: Junijke 2014 (21.10.2013 15:12:19)

Jaz imam pa hitro pregled (v 7. tednu), pa ne vem, a to zaradi visokega pritiska? Ponavadi je bilo bolj pozno - vsaj 8 tednov.

Tudi jaz zaenkrat ne občutim nobenih znakov. Razen bolečih prsi. Pa manj jem, ker se po obroku počutim tako polna, da lahko naslednjega komot preskočim.
Včeraj zvečer sem si zaželela ribji namaz. Ker nisem imela rib, raje nisem nič jedla, kot pa da bi si pripravila kaj drugega. [sm=smiley36.gif]

pika555 -> RE: Junijke 2014 (22.10.2013 7:29:34)

Anonimna, na fb nihče ne vidi, da si ti med junijkami, ker je skupina anonimna in jo vidimo samo me. Prej kdo tukaj ugotovi kdo si...

yolly76 -> RE: Junijke 2014 (22.10.2013 8:16:26)

Živjo, punce
Imam PDP 21.6.2014, enako kot mghope. Zaenkrat brez zapletov, nobenih slabosti, kak dan bolj občitljive prsi, kakšen dan manj. Pred časom sem se vpisala med februarke 2014, ampak se je "zjalovilo" takrat. Sedaj (trkam) kaže ok. [sm=bravo.gif]
Ampak, mghope, po mojih izračunih sva v 6.tednem nosečnosti, se pravi, sva noseči 5t3d in ne 6t3d, tako kot ti praviš.

Jasy -> RE: Junijke 2014 (22.10.2013 8:19:06)

Pozdravljene junijke,

tudi jaz se Vam pridruzujem. Sem že drugič junijka, prvic 2007. Čestitke vsem [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mghope -> RE: Junijke 2014 (22.10.2013 9:20:28)

yolly a res bom sla se enkrat počekirat [sm=smiley1.gif], samo jst ko sem gledala mi je kazalo da ob sobotah vstopam v nov teden ind a sm to soboto bla 6t0d

mghope -> RE: Junijke 2014 (22.10.2013 9:23:42)

yolly sm prou zračunala [sm=smiley1.gif] trenutno sm 6t 3d in ob sobotah je začetek nouga tedna..sm šla pol še pogledat v katerem tednu bom ko bom mela pregled in bom v 11t tko kot me je naročila,tko da je prou [sm=smiley36.gif]

yolly76 -> RE: Junijke 2014 (22.10.2013 9:32:43)

Zdaj res ne vem. Nazadnje si imela menstro verjetno 14.9.2013, ne? Če čist kmečko razmišljam, naj bi bilo 12.10., ko bi morale dobiti menstruacijo, 4 cele tedne, pa potem 19.10. je pet celih tednov in ja, ob sobotah vstopamo v nov teden. Se pravi, 19.10. je bilo pet tednov in smo vstopile v 6.teden.
A lahko katera pomaga?

Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>