Anonimen -> RE: Junijke 2014 (17.10.2013 8:45:41)
|
Pozdravčke iz sončne obale... Nekatere ste že začele pridno s pregledi...jst ga imam komaj 5.11-takrat bom v 8t 1d, ampak prej itak niti ne naročajo ravno zaradi te psihoze, če s ene vidi utripa....tko, da raje počakam tolko časa kot treba, da bo potem vse ok (mora biti)[sm=jezicek.gif]. Danes se je tamala zbudila ob 3h in kolovratila 1h po najini pojstli[sm=hudicek1.gif] preden je zaspala...sploh si ne predstavljam kako bo to izgledalo še z enim otročkom zraven...bujenje en drugega, midva pa kot zommmbiijjaaa...jupijej:) No, do OŠ bo vsega konec pravim. Sem ležala na trebuhu in prav uživala v trenutku, ker vem kako mi je manjkalo prej to - najprej trebuh potem dojenje...in kar en lep cajt nisem mogla tko ležat in mi je kar manjkalo...tko, da vse, ki rade spite na trebuščkih...dajte si duška zdaj[sm=smiley1.gif]. FOLNA:Jaz jem od DMja tablete ''mama A-Z'', ki imajo noter vitamine in minerale, ter folno (varjanta Elevit-samo po tem mi je blo vedno slabo). V prejšnji [sm=nosecka.gif] sem bila skozi slabovkrvna, pa ful nimam rada sadja (čez zimo pa tko ni nič preveč kvalitetnega), tko da škodit mi že ne more. LIBIDO:tudi pri meni v -. Sploh mi nič ne paše...niti pozornost. Prav preveč občutljivo se počutim...verjetno samo začetni hormoni, upam (moj [sm=love.gif] pa še bolj). MAGNEZIJ: a katera že pije? V prvi sem imela kar nekaj krčev v noge (baje zaradi pomankanja Mg) in sem potem spila kakšen kozarec Donata, pa je blo boljše...pa nevem, če bi blo fajn že zdaj začet, da se temu izognem al počakam, če bo sploh do tega prišlo. Drugače pa smo novičko povedali zanekrat le moji mami in najboljši prijateljici...tašči in tastu bomo čez 2 tedna čez praznike, ko se vidimo, ker se pač redko vidimo (čeprav mi gre na živce, ker pregleda še nebo ampak verjamem, da bo vse ok kot prvič), vsi ostali bodo počakali do 13 tedna. Uživajte v soncu A[sm=racka.gif]A
|
|
|
|