missmoon -> RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 (3.10.2013 8:20:16)
|
Punce živijo :-) Vas redno spremljam in sem se odločila, da vam napišem še svojo zgodbo. V drugem ICSI postopku nama je v gin. Kliniki v Ljubljani končno uspelo zagledati plus. :-) ET sem imela na 5 dan. Eno lepo blastocisto in eno morulo. Prsi so me noro bolele do 6 dne po ET potem pa nič več-ostale so le polne. Glede na to, da sem v prvem postopki dobila tečko 8 dan po ET, s tem, da so me prsi pravtako nehale boleti 6dan po ET, sem bila prepričana, da spet ni uspelo. Na 8dan po ET sem dobila rjav izcedek in sem si rekla - to je to, ni ratalo. Vendar se na mojo srečo izcedek ni več pojavil, zato sem 11 dan po ET naredila test ki je pokazal šibko drugo črtico, 13 dan pa clear blue plusek :-). Sedaj sem v 5 mesecu :-) Naj vam povem, da še vedno hodim s strahom na WC ;-). Želela sem vam povedat, da je vsak postopek drugačen, da so lahko znaki enaki pa vendarle enkrat napovejo plus enkrat pa minus. Ne obupat, ko bomo v rokah držale svoje pikice bomo pozabile na vse težave, žalost, bolečine, ki so nas spremljale na tej dolgi poti do sreče. Držim pesti za vse vas in navijam ter verjamem, da boste zelo kmalu tudi ve zagledale magični plusek. Pozdravčki :-)
|
|
|
|